"מקושרים"

fireblue1

New member
"מקושרים"

מישהו שמע? מישהו רשום בזה? האם הדבר הזה כדאי? נראה שתוכנת המסרים הזאת באינטרנט תופסת תאוצה......!

adi23e

New member
כדאי או לא - השאלה מה המטרה שלך..

נראה כדרך נחמדה להגדיל את מעגל החברים.

fireblue1

New member
....

המקושרים הזה נראה דבר נחמד..... למרות שאפשר להגיד ש"הכריחו" אותי להירשם בסוף גיליתי שיש שם אנשים שלא ראיתם אותם כבר כמעט שנתיים{מאז הבי"ס} וזה נורא נורא נורא נחמד. ------ מייק מה קורה? דיברת עם קוממי?מה המקום שלדעתך הכי שווה לצאת אליו היום?מחר אתה בחופש? מצטער פשוט שכחתי להתקשר עקב כך שבקושי הייתי במרפאה..... ---------- משהו לא קשור...... למישהו יש מושג מה הפירוש של השם "פלג" ???.

Spotless Mind

New member
לפי ויקיפדיה:

פלג הוא דמות מקראית, בנו של עבר, אחיו של יקטן ואביו של רעו. לפי המקרא, חי 239 שנה. היו לו בנים ובנות נוספים, בנו רעו נולד לו כשהיה בן 34. השם פלג ניתן לו, על פי המסופר בתנ"ך, כי בימיו נפלגה הארץ- כשהכוונה היא, ככל הנראה, למעשה בלילת הלשונות שבסיפור מגדל בבל. מכיוון שלא סביר ששמו ניתן לו על שם מאורע שהתרחש במהלך חייו, ייתכן כי הכוונה היא כי בלילת הלשונות אירעה בימיו של עבר, אביו.

ויקיפדיה

לרוב הדברים שם נכונים אבל לא לשכוח שזאת אנציקלופדיה פתוח וכל אחד יכול לערוך את הערכים לכן לפעמים צריך לקחת בערבון מוגבל מה שרשום שם אלא אם כן יש ידע בסיסי קודם שההרחבה שם מתיישבת טוב הבנתם אותי

...

אפרופו אנשים שלא ראית.. היום הייתי בטקס בבי"ס ופגשתי אנשים מהכיתה ומהשכבה שבאמת לא ראיתי מאז הבגרות האחרונה. איזה כיף.. תענוג. כולם על מדים, באותו מקום שעברנו בו כ"כ הרבה ביחד... בהחלט מרגש. קוממי? תזכיר לי.... בקטנה גם ככה לא היית תופס אותי אני בהרבה שליחויות... מחר כולם בחופש למיטב ידיעתי.... אני מתחיל את הערב בעירי הצנועה (אשדוד), אם וכאשר נצ'תעמם נסע הלאה.

fireblue1

New member
....

איך היית בטקס של הבי"ס שלך? לא היה לך צבא?{כיף לך...} - קוממי..... זה שאמרתי לך שהוא משרת איפה שאתה משרת...

...

אה יקיר חח אני מדבר איתו כל יום הייתה אפשרות לחתום חצי יום ולצאת לאזכרה של חלל שאתה מכיר (חבר/משפחה וכו') איך היה? תענוג.

יותר מזה

יצאה פקודה של רמ"ח סדיר (נדמה לי) שמפקדים חייבים לאשר לחיילים לצאת לטקסים בביה"ס (ואזכרולת למיניהן)

SadClown

New member
הלכתי גם לטקס בבית ספר...

זה באמת מרגש לראות את כולם, אפילו אנשים שפחות היית בקשר איתם והשתנו כל כך, חלק קצינים... וגם קראו לנו כל החיילים לעמוד מקדימה בקריאת התקווה... פתאום המורות גאות בנו :) היה מרגש.

למעלה