בדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 מזכירות נפגשות ורוצות לספר איזה מעשי קונדס עשו לבוס שלהן מתחילה הראשונה: "אני הדבקתי את המגירות בשולחן הכתיבה שלו, כך שהוא לא יוכל להגיע לכל החומר שלו". אחריה מספרת השניה: "אני פתחתי את המגירות שלו ומצאתי באחת מהן קונדומים. אז לקחתי מחט וחיררתי כל אחד ואחד מהם". השלישית שמעה את שתיהן והתעלפה. ------------------------------------------- בלונדינית, ברונטית וג'ינג'ית הולכות ברחוב. עוצרת אותן מכשפה, ואומרת להן: "אם תאמרו לראי שלי את האמת תקבלו כל מה שתרצו. ואם תגידו שקר אתן תיעלמו לעולמים". ראשונה ניגשת הג'נג'ית לראי, מביטה בו ואומרת: "אני חושבת שאין אישה יפה יותר ממני". באותו הרגע היא נעלמת. הברונטית אומרת:"אני חושבת שאני הכי יפה והכי מצחיקה עלי אדמות" ונעלמת. אחרונה חביבה ניגשת הבלונדינית מסתכלת על הראי ואומרת:"אני חושבת..." ונעלמת ------------------------------------------- איש אחד הולך לבית של חבר שלו. כשהוא מגיע אליו, אשת החבר פותחת את הדלת ואומרת לו: "הוא לא נמצא כאן, אבל אתה יכול להיכנס אם אתה רוצה". הוא נכנס אל הבית ושניהם מתישבים בסלון. לפתע הוא מסתכל עליה ואומר לה: "יש לי הצעה בשבילך: תראי לי ציצי אחד שלך, ותקבלי 500 שקל". היא חושבת קצת ומסכימה. האישה מרימה את החולצה, מראה לו, והוא נותן לה 500 שקל. אח"כ הוא אומר לה "אם תראי לי עכשיו את שניהם, תקבלי עוד 500". פעם נוספת היא מסכימה, מראה לו והוא נותן לה עוד 500 שקל. פתאום הוא שומע מבחוץ את חברו מתקרב הביתה ומיד מסתלק משם. הבעל מגיע ורואה את הכסף על השולחן, לוקח אותו ושואל את אשתו: "חבר שלי היה כאן?". היא משפילה מבט ועונה: "כן..." הוא מחייך ואומר: "לא יאמן, פשוט מדהים איזה חבר זה... אתמול הלוויתי לו אלף ש"ח והוא הבטיח להחזיר לי אותם כמה שיותר מהר!" -------------------------------------- שני אנשים מגיעים לאי בודד מלא בקניבלים. הקניבלים תופסים אותם ומורים עליהם להביא מאה פירות או ירקות כל אחד, או שיטרפו אותם. השניים יוצאים לחיפוש באי. אחרי כמה זמן מגיע הראשון כשבידו מאה זיתים. הקניבלים אומרים לו: "עכשיו נכניס לך אותם לתחת. אם תצחק אנחנו נטרוף אותך. אם לא, אתה נישאר בחיים". הם מתחילים להכניס את הזיתים שהביא לתחת שלו, אחד אחד, את כל המאה. בדיוק בזמן שהם מכניסים את הזית האחרון הוא מתחיל לצחוק. מתפלאים הקניבלים: "כמעט הצלחת, למה אתה צוחק דווקא כעת?" משיב האיש: "כי לרגע נזכרתי שהחבר שלי מביא 100 אבטיחים". ------------------------------------- חחח