מקור המילה פדלאה

rhbe

New member
מקור המילה פדלאה

שלום! שמעתי שהמילה פדלאה (במשמעות של מישהו איטי או עצלן) היא ממקור רוסי. זה נכון? יש מילה דומה לזה ברוסית?

the freaky girl

New member
יש מילה דומה..

"פאדלה" - PADLA, אבל זה לא כל כך דומה במשמעות... ברוסית זה יותר "חזק" מאשר "פדלאה" בעברית...

AeroSlash

New member
נסטיה ../images/Emo12.gif

חלמתי על ההורים שלך ועל שון וגם את היית נראה לי בסביבה..

the freaky girl

New member
חחח..

אני חלמתי עלייך ועל לנה אתמול...
ועל צבים.. ועל בית ספר.. ועל הרבה כסף... טוב, יותר מידי פירוט....
פריקי..

רק עליי אף אחד לא חלם../images/Emo7.gif

ואני לא חלמתי על אף אחד:( הבעצם חלמתי שאנחנו עוברים דירה פעם שנייה אותו חלום =\

i v g y

New member
אני לא חולם

כאילו אני כן אבל לא זוכר כלום בבקור כאילו לא ישנתי לפעמים אני זוכר משהו שחלמתי לפני שהתעוררתי וזהו

mrmistory

New member
אני לא יודע אם קמתי מעוד חלות שחלמת

בחלום שהתעוררתי
לעבור דירה פעמיים ועוד בחלום
, יש מצב שזה לא יקרה במציעות :/

mrmistory

New member
לא שאני מאמין אבל אומרים......

ככה. יש לך תוכניות לעבור דירה ?

יש לי תוכניות לא רק לעבור

דירה אלה לעבור גם מדינה..... חוץ מזה אומרים כל מה שאנשים חולמים בדרך כלל זה משהם רוצים

Janem

New member
גם אתה ראית את "שמיכה חשמלית

ושמה משה"? "אני לא יודע אם קמתי, ואם קמתי אז אם בכלל התעוררתי, ואם התעוררתי אז אולי בכלל קמתי לעוד חלום שנרדמתי"... :)

mrmistory

New member
את האמת......

רק בארץ נהדרת עם הבחור "עזם עזם" כשהוא חזר לישראל חחחחחחח. הוא לא ידעה אם הוא חולם או קם מחלום שנדרם ו........

the freaky girl

New member
היום חלמתי חלום עוד יותר מוזר..

היינו בטיול שנתי כביכול אבל יצאנו רק איזה עשרה ידים, ותמי עדיין בהריון.. ויש חדר כזה עם לוח ותמי רושמת מלא חומר למבחן, מולה יושבת ליטל עם אייס תה ושותה מקש.. עוד כמה רקדניות.. בלה בלה בלה.. כולם מסתובבים, אף אחד לא נכנס ל"כיתה"... אחר כך הייתי כאילו בחוץ עם אדיק והחבר'ה שלנו, ואיווה מתקשרת אליי [שזה ממש "הגיוני" כי היא באוקראינה..
] ואומרת לי שהיא בבית של אדיק, מחכה לנו.. ולי זה נראה ממש מוזר ורציתי לנתק לה.. בלה בלה בלה.. ואז ראיתי סרט מצוייר עם אבא שלי, והוא היה כאילו סרט "כחול" אבל עם היפופוטמים שרק מגלים מה זה סקס כביכול.. ואז ישבנו לאכול כל המשפחה וישבתי ליד אחי ורבתי איתו על הצלחת והמזלג שלי שהוא החליף בינהם... וככה זה נגמר החלום........ יותר מידיי מוזר....:|

AeroSlash

New member
טחחחחח... אהבתי את הסרט ../images/Emo6.gif

וואי, חלמתי שההורים שלך באו לרשום את שון לאיזה בית ספר שאני במקרה הייתי שם [יעני, אנחנו כולנו בדיוק סיימנו את אותו הבית ספר] עם מישהו והם פגשו אותי. אגב, שון גידל שיער אפרו כזה כמו מישה. ואז שון אמר שהוא רוצה להשתין והתנדבתי לקחת אותו לשירותים [
] ובנתיים שהוא היה עסוק בשלו המישהו ואני היינו גם "עסוקים" אפשר להגיד. ואז בדיוק ההורים שלך באו והתחילו להתלונן על מה שאני עושה לפני עיניו הבתולות של הילד שלהם ואיך שאני משחיטה להם אותו
. ואח"כ נראה לי גנבתי לאיזה בייקר עצבני את האופנוע [והשאלה המתקבלת היא איך בדיוק הצלחתי לעשות את זה] וברחתי משם כדי שלא יכניס לי מכות או משהו וברחתי לאיפה שאת ולנה הייתם והוא בא אחרי. אז כדי שהוא לא יראה אותי את ולנה הטלתן עליי לחש כמו שמכושפות [
!!] כדי שאני אהיה בלתי נראת ואת בטעות השארת עלי איזה מטפחת שלא הייתה תחת הלחש אז הבייקר גילה אותי ונראה לי הוא בדיוק בא להכניס מכות ואז התעוררתי. וכל זה באותו החלום, ג'יזס על מה שאני חולמת. ועכשיו כולכם מוזמנים לשתף בחלומות שלכם בסדנת החלומות השבועית של נסטיה ואלה.

DeAth ScrEaM

New member
:/

ואני חלמתי שלינקה שלי ילדה תינוקת קטנה וחמודה :| בלאט. זה רע מאוד.

יש מילה דומה..

והמקור הוא מרוסית..אם אני לא טועה.. אבל כמו שאמרה נסטיה.. ברוסית המשמעות היא יותר חזקה ויותר בכיוון של פוץ..

בדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 מזכירות נפגשות ורוצות לספר איזה מעשי קונדס עשו לבוס שלהן מתחילה הראשונה: "אני הדבקתי את המגירות בשולחן הכתיבה שלו, כך שהוא לא יוכל להגיע לכל החומר שלו". אחריה מספרת השניה: "אני פתחתי את המגירות שלו ומצאתי באחת מהן קונדומים. אז לקחתי מחט וחיררתי כל אחד ואחד מהם". השלישית שמעה את שתיהן והתעלפה. ------------------------------------------- בלונדינית, ברונטית וג'ינג'ית הולכות ברחוב. עוצרת אותן מכשפה, ואומרת להן: "אם תאמרו לראי שלי את האמת תקבלו כל מה שתרצו. ואם תגידו שקר אתן תיעלמו לעולמים". ראשונה ניגשת הג'נג'ית לראי, מביטה בו ואומרת: "אני חושבת שאין אישה יפה יותר ממני". באותו הרגע היא נעלמת. הברונטית אומרת:"אני חושבת שאני הכי יפה והכי מצחיקה עלי אדמות" ונעלמת. אחרונה חביבה ניגשת הבלונדינית מסתכלת על הראי ואומרת:"אני חושבת..." ונעלמת ------------------------------------------- איש אחד הולך לבית של חבר שלו. כשהוא מגיע אליו, אשת החבר פותחת את הדלת ואומרת לו: "הוא לא נמצא כאן, אבל אתה יכול להיכנס אם אתה רוצה". הוא נכנס אל הבית ושניהם מתישבים בסלון. לפתע הוא מסתכל עליה ואומר לה: "יש לי הצעה בשבילך: תראי לי ציצי אחד שלך, ותקבלי 500 שקל". היא חושבת קצת ומסכימה. האישה מרימה את החולצה, מראה לו, והוא נותן לה 500 שקל. אח"כ הוא אומר לה "אם תראי לי עכשיו את שניהם, תקבלי עוד 500". פעם נוספת היא מסכימה, מראה לו והוא נותן לה עוד 500 שקל. פתאום הוא שומע מבחוץ את חברו מתקרב הביתה ומיד מסתלק משם. הבעל מגיע ורואה את הכסף על השולחן, לוקח אותו ושואל את אשתו: "חבר שלי היה כאן?". היא משפילה מבט ועונה: "כן..." הוא מחייך ואומר: "לא יאמן, פשוט מדהים איזה חבר זה... אתמול הלוויתי לו אלף ש"ח והוא הבטיח להחזיר לי אותם כמה שיותר מהר!" -------------------------------------- שני אנשים מגיעים לאי בודד מלא בקניבלים. הקניבלים תופסים אותם ומורים עליהם להביא מאה פירות או ירקות כל אחד, או שיטרפו אותם. השניים יוצאים לחיפוש באי. אחרי כמה זמן מגיע הראשון כשבידו מאה זיתים. הקניבלים אומרים לו: "עכשיו נכניס לך אותם לתחת. אם תצחק אנחנו נטרוף אותך. אם לא, אתה נישאר בחיים". הם מתחילים להכניס את הזיתים שהביא לתחת שלו, אחד אחד, את כל המאה. בדיוק בזמן שהם מכניסים את הזית האחרון הוא מתחיל לצחוק. מתפלאים הקניבלים: "כמעט הצלחת, למה אתה צוחק דווקא כעת?" משיב האיש: "כי לרגע נזכרתי שהחבר שלי מביא 100 אבטיחים". ------------------------------------- חחח

למעלה