מקור האהבה

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
מקור האהבה

אני מצרפת קטע מקסים זהו קטע שמבוסס על כתבי אפלטון (נאום אריסטופנס מתוך "המשתה" של אפלטון) ראיתי אותו לפני המון שנים והוא פשוט היה מקסים אם אי פעם אעשה טקס חתונה אני אקרין אותו בתחילת הטקס :) אחרי הכל הוא עונה על השאלה- מה מקור האהבה? שני דברים מצורפים: 1. קליפ עם ביצוע של שיר שמבוסס על הסיפור של אפלטון, מתוך הסרט "הדוויג והשארית העצבנית" סרט מומלץ בכל מקרה. הקליפ כולל בתוכו סרטון אנימציה מקסים שחייבים לראות :) 2. בשביל להבין את סיפור הקליפ- אני מצרפת את מילות השיר באנגלית ובעיברית (התרגום הוא שלנו אז לא להתקטנן איתי על איכות התרגום, זה רק בשביל רוח הדברים :) פשוט סיפור מקסים שאסור לפספס :) תהנו! :):):):):):):):)

yosef 30

New member
אהבתי את הקליפ,

את המסרים ב- 3, 4 הם היו לי קצת אלימים
. זה לקוח מאיזה סרט?

dify

New member
הסרט הוא הדוויג והשארית העצבנית

הסרט הוא הדוויג והשארית העצבנית סרט מרגש ומדהים שמומלץ בחום :) גם בגלל פס הקול וגם בגלל העלילה עצמה וגם בגלל שאין לי ספק שהוא מדבר לחברי הקהילה :) לגבי מסרים 3 ו-4, זהו סיפור אפלטון, שאם תחשוב עליו הוא סיפור בריאה אלטרנטיבי. לדעתי הוא סיפור מקסים, עם כל המיתוסים הגדולים שלרוב נמצאים בסיפורי בריאה. כל פעם שאני רואה את הקליפ הזה מחדש (או שומעת את השיר, הוא קיים כפס קול) אני תוהה איך העולם היה נראה אילו לצד סיפור אדם וחווה המסורתי היו מספרים כי פעם העולם היה בנוי משלושה סוגי מינים שכאלו שהאל חצה באמצע בגלל שהם היו חזקים מידי כאחד.... איך ה היה לגדול לעולם שבו מגיל ינקות היה ברור לי שחיפוש אחר שלמות, זוגיות, יכול להיות גבר-גבר איש-אישה או אישה- גבר לא נשמע לך קונספט מרתק? :)

yosef 30

New member
נשמע הרבה יותר ממרתק ../images/Emo3.gif

נשמע שזה בהחלט היה יכול להיות אידיאל ליצירת חברה מגובשת יותר ופחות בעלת דעות קדומות. והרבה הרבה שקט נפשי למתבגרים. אולי הדור שלנו יוכל להביא את הגאולה לתושבי כדור הארץ אמן ואמן. יוסף.

למעלה