מקורץ מחלומות

tapas tapas

New member
מקורץ מחלומות

אני די בטוח שהיה פה כבר שירשור כזה, אבל אני לא זוכר. השתמשתם בחומר למשחקים מחלומות שהיו לכם? היה לי חלום די מוזר. התעללתי בחלום במישהוא שפעם היכרתי, ואז הוא התחיל לנסות כל הזמן להרוג אותי. היו כל מיני דברים כמו חביות מתפוצצות נופלות, אנשים שנופלים עליי מגשרים במטרה לנחות עליי ולהרוג אותי ככה. או בחורה מאוד גבוהה שרצתה לתת לי מכות. בסוף התיידדתי איתה. אבל הדבר הכי מוזר שהיה בחלום זה מעין ייצורים שהתחילו לתקוף אותי בסופו. היה מין ייצור כזה עם רגליים מחוברות למשהוא שנראה כמו חרוב ענקי, בקיצור זה היה שחור ומצומק (מישהוא אמר שה"ם השושנים?) ואחרי שהרגתי אותו או סתם נתתי לו בעיטה, יצא ממנו יצור קטן והוא ברח במהירות. יש בחלומות האלה חומרים לדברים מוזרים ביותר.

רמץ

New member
אני עצמי אף פעם לא זוכר חלומות -

אבל יש לי שתי ידידות עם החלומות המורכבים והמרתקים ביותר. אחת מאוד מצחיקה והשניה עם חלומות אימה פשוט נפלאים. אם היה אפשר, מכניס את שתיהן לקומה, קונה ערוץ טלויזיה, מחבר אותן באלקטרודות למתרגם אותות סטנדרטי מהמאה ה-38 ומשדר את החלומות שלהן 24 שעות ביממה - המצחיקה מ-7:00 עד 19:00 והאימה מ-19:00 עד 7:00 עם פרסומת חסות של 4 שניות כל-14 דקות.

0Pandemonium0

New member
אני מקווה שהן לפחות יודעות איזה חבר

טוב, נחמד ומתחשב אתה. ואל תשכח את הפופקורן!

רמץ

New member
האימתית הפגינה חוסר נוחות קל

אבל אני בטוח שהיא לא תתנגד בסופו של דבר. אנשים בקומה אף פעם לא מתנגדים...

BluePrint

New member
...if vee take zee content literaly

vat you are experiensing eez a simpel longing to play akshon fighting computer gamez. vat vee call todey "old-skool 2D Platformerz". but! considering zee major female role, larger zen life and showing bof violence and lov, vee must conclude it reprezents your conflict of emoshens betveen breaking avey from zee bondage of home, and your own fears of disappointing your mozer. zee breaking ov zee jayent cricher viz the smoler van getting awey, probably mirrors your hope to disreegard pablic opinion, and be free ov soshial kritisizem.​

snift

New member
כמו רמץ, גם אני לא זוכר חלומות,

אבל השתמשתי בעבר בחלומות של חבר שלי במשחקים. במשך מספר שבועות הוא חלם חלום שחזר כל לילה וממש התאים לקמפיין שהרצתי. הוא כנראה חלם אותו בעקבות מה שסיפרתי לו על הקמפיין, אבל בחלום שלו זה התפתח לכיוון הרבה יותר מגניב ממה שהיה לי

ogmios

New member
בחלומות לא - רק בסיוטים

היה לי לפני כמה חודשים סיוט מזעזע שאיפשהו לקראת סופו תלשתי לעצמי כמה צלעות. מכאן ועד וואן-טיימר ב-In Dark Alleys המרחק לא צריך להיות גדול מידי.

למעלה