מקומם סאמק

טאKילה

New member
מקומם סאמק../images/Emo4.gif

ישראלים מפגינים נגד ישראל, יפה הנפש שהקטיושות לא הגיעו אליהם הביתה, אלה שיושבים במסעדה מול צלחת עם מנות קטנות של דאווין רוח וצלצולים. בושה שיש אנשים שקמים נגד צבאם, נגד ממשלתם, נגד תושבים שהפכו לבשר תותחים. יפה הנפש בעד למסור לחי שלישית שאין למדינה, הם בעד מדינה ריבונית שאיפשרה למחבלים להתחמש לחטוף חיילים ולהפוך את תושבי הצפון כולו למטרות ירי קטיושות. שולמית אלוני תם זמנך מזמן ... לראות אותך שוב על המרקע זה מבאס את הבוקר, ולשמוע את הבל פיך זה מרתיח את המים בקומקום, היידה צאי מכפר שמריהו שם את שומעת ציוץ ציפורים, לכי רק ללילה אחד לישון במקלט באחת מערי הצפון.

יא אללה כמה שאני מסכימה

זה היה ממש מביש, ומוגזם, ומין ניסיון לחזור למרכז תשומת הלב. ולעמוד לצד ראש עיריית נצרת שמאשים את ישראל בהרג שני הילדים מעירו.............. נכון, זמנה עבר, וכדאי היה [תמיד] שתתמקד בקידום מעמד האישה, ותסתום ת'פה לגבי עניינים שלא הבינה בהם, גם כשהייתה שרת החינוך ראיתי כמה היא לא מתאימה לכך. מעמדה של כל אישה צריך להיות שווה לחלוטין למעמדו של כל גבר, על זה אין ויכוח, אבל גברת אלוני הנכבדת, כמו שגברים שאינם מתמצאים בביטחון ובפוליטיקה סותמים את פיהם, כך גם נשים.

odo13z

New member
טאקי......הרשי לי......./images/Emo66.gif

האנשים האלה......לא חשוב כלל מה שמם הפרטי.....באמת שלא מצפים מאוווווווד לתגובה כזו.....כמו שלך. היא נותנת סוג לגיטימציה.......לדברי ההבל שלהם. כי......"נו - באמת....כאלה הם"...... "ורק אנחנו.....הרגישים....המבינים....ההומניטריים......הצודקים"..... הבנת את זה ? התאפקי......והשיבי להם באותו העידון הפלצני שלהם...... זה ישכיב אותם על הקרשים...... יהורם גאון אמר משהו יפה ביום שישי ברדיו. "יש שני קוים מקבילים בינינו ובין הערבים. שלא ייפגשו כניראה לעולם. קיו אחד שלנו......נילחמים על זכותנו לחיות כאן אבל באופק.... רואים עתיד של חיים משותפים. קיו שני.....של הערבים. הם נלחמים על זכותם לחיות כאן....אבל באופק רואים אותנו נימחים ונעלמים מכאן....... אם לא.....נהרגים ונרצחים על ידם. כל האופק שלהם זרוע נקמה ומוות. שני הקווים האלה לא ייפגשו לעולם.....כניראה. אז כל אותם "יפי נפש"......כוונתם טובה.......אך למצער קורה עבה תקועה בין עיניהם.......אינם יכולים לראות או להודות במציאות. נכון....... המציאות קשה.

ואני רק רציתי לשאול..

את גב` שלומית אלוני.. מי ואיך יבטיח בדרכך שלך שאחיינים שלי בני ה5 חודשים יישנו בשקט בלי קטיושות או אזעקות? ומי בדרכך שלך יבטיח שלא יפציצו שוב את הבית הספר שאחותי מנהלת? ומי בדרכך שלך יבטיח וידאג שחברה שלי באשקלון תוכל סוף סוף לישון בשקט כמו פעם? ומי יבטיח לך הכלל חבריך היפים ששוב תוכלו להפגין בתא בשבת בלי לחשוש שרקטה תפוצץ לכם את הבועה??? שיהיו ימים שמחים וישובו בנים לגבולם במהרה.. .. אמן.. ..

בוקר ראשון בשבוע טאקילה../images/Emo24.gif

הבוקר צורף לעיתון דף מידע לתושב מאת פיקוד העורף. לפתע הבנתי שאם יוצאות הנחיות כתובות כאלה סימן הוא שמצב זה, שעדיין אין לו שם עימות או מלחמה, יימשך זמן רב.. תומכת בקריאתך לשולמית אלוני ובכלל לבכירים בשלטון שיצאו להתגורר בישובי קו העימות, כן, כולל חיפה..שירגישו מה זה לישון במקלט צפוף. מעניין אם היא עצמה, בכפר שמריהו בביתה הנאה מארחת משפחות מהצפון...

יש למלחמה הזאת שם

נצראללה נתן את השם לא בכוונה, המהבול, הוא דיבר על ארץ קורי עכביש. למבצע קוראים מבצע קורי פלדה. נו, הוא באמת אהבל, איננו יודע שקורי עכביש הם מהסיבים החזקים ביותר שישנם .

בוקר אור מפוזרת

קורי העכביש אכן חזקים...עובדה הם תופסים את כל המזיקים.... תיתפס כבר נס רע לו.... תסבול כהר נסראללה.... שבוע רגוע וטוב מפוזרת

שבוע טוב לאנשי הקסם../images/Emo28.gif

סופ"ש קשה עבר על תושבי חיפה והצפון. רק אמש נודע לי שקטיושה נחתה על גג בית שכן של חברים טובים שלי...בחיפה. מאחלת לכולם שבוע רגוע, הרבה כוח נפשי להתמודד עם המצב

למעלה