מקומם ומכעיס!!!

AYELET1

New member
אז זהו, ש...

1. הרבה משרות אחרות , ש א י נ ן בתחום המחשבים , ניתן לעשת מהבית. 2. שאת המשרות אותן ציינת, דווקא נשים כ ן מאיישות בד"כ... ונשים נעדרות כיום בגלל מה שאתה מכנה "סיבותת נשיות" הרבה פחות מאשר פעם. גם בגלל שינוי במוטיבציה ובמנטליות, גם אולי בגלל שישנם אמצעים תרופתיים טובים יותר לטיפול בבעיה (ולא, הם אינם פוגמים ביכולת העבודה!). ולא, רוב הנשים אינן עוברות טיפולי הפריה. ועל הריונות והנקות כבר דיברנו- בד"כ אינם רלוונטיים לגיל 40+. וגברים בגיל זה מועדים להתקפי לב, עוברים צינתורים וכו´, ובכלל תוחלת חייהם נמוכה יותר, . אז אכן לא כדאי לקחת גברים לעבודה... זו טענה ברמה של טענותיך ...
אנא, תן נימוקים חדשים, כי על הריונות והנקות , חגי העשרה ורופאים כבר עניתי בכמה תגובות. או שאולי אין נימוקי נגד מלבד אלו הסטיגמתיים הרגילים, ואכן הגיע הזמן לשנות את הגישה????

shy-1

New member
היי, לעניות דעתי הקובעת, עוד לא

נולד הגבר שישווה לאשה. מה שכן, הם מגרבצים טוב יותר. SHY

אולי הגיע הזמן לראות את המציאות

ולא להיתפס על טענות סרק כאילו הכל סטיגמות ? אם כל טענותי סטיגמות, אשמחח לשמוע ממך סיבות אחרוןת, אולי נכונות ומדוייקות יותר למה לנשים משלמים פחות כסף, למה מעדיפים גברים לכל מיני עבודות, שגם נשים מסוגלות לבצע בלא פחות הצלחה כו´. החוק אומנם מחייב שכר שווה לעבודה שווה, אך המעבידים יוצאים מזה בקלות, ע"י כינוי חדש לתפקיד וחוסר הרצון של הנשים עצמן להתנגד לשכר נמוך יותר, ובוודאי לא להתלונן. כל האירגונים אשר כאילו פועלים למען שוויון זכויות לנשים והכרזותיהן הפומביות, הן יותר למען הרייטינג, מאשר מביאות תועלת כלשהי.

באף הודעה מכל האשכל לא נתת כל

עצה מעשית, כל הזמן רואים רק טענות כלליות וטענות על סטיגמות ו מה בדיוק לדעת יש לעשות, לא העזת לאמר אף פעם, תמיד הכל רק מסביב... לא אשבור לך את המילה ( מילת מנהל פורום תמיד ערכה גדול יותר, וחלא יסולה בפז...) - לכן אני נכנע - הנושא מוצא ( אפילו ללא כל פתרון ). מה הנושא הבא ?

גלי®

New member
עדי ! אני לא מצפה שאילת , או כל אחד

אחר בפורום יציע פתרונות מעשיים לבעיה ! סיפרתי על הפתרון האישי שלי ... אנחנו כבר מספיק בוגרים על מנת לדעת שלא נשנה את העולם , וזה נאיבי לגמרי לחשוב אחרת , לא ?!

AYELET1

New member
זהו, שנתתי פתרון (חינוך...)

הבעיה רק מתי יישמו אותו... וכאן אנו מגיעים לימות המשיח...

גלי®

New member
היות ולשי שלנו יש קשר ישיר לשליחיו

של המשיח עלי אדמות , כדאי להפנות אליו את השאלה , לא ?!

גלי®

New member
תקשיבו , יקירי ! אני הולכת להיות

נורא לא פופולרית בקרב הנשים פה , אבל מה לעשות , כחד הורית , אני עסוקה בהשרדות ולא באידיאולוגיות ... עד לפני מס´ שנים , גם אני חשבתי שזה נורא דוחה שהבוסים חושבים עם ה"ראש הקטן" ולא בצורה עסקית , אבל אז קלטתי משהו : אם אינך יכול לנצח אותם , הצטרף אליהם ... אז ככה : יש לי שיער גולש ותחת פרטי משלי , שיכולת הנענוע שלו , רק השתפרה ב -35 שנותי ... ונראה בת 20 שמצליחה להביס אותי במשחק הזה ... ! לא אני קבעתי את תנאי הכניסה , אבל אני יכולה לשחק את המשחק הזה , לא פחות טוב מכל אחד אחר !!!! וזה היה בנוגע לקבלה לעבודה , אח"כ אני כבר חוזרת להיות אני-עצמי , השקולה , המקצוענית והבוגרת ....

תמיד טוב להיות גם חכמה וגם יפה

אבל מה לעשות אם אתה לא בדיוק יפה, ולא מעניין אותך בגדים, אבל את מוכשרת מחץ? למישהו איכפת? לא!!!! ואם את גם בסביבות גיל הארבעים (פלוס-מינוס) או יותר, אז את בעצם כבר מתה, ולא שווה לשוק העבודה.

AYELET1

New member
גלי, אז נוהגים לפי חוקי הג´ונגל, אך

אין זה אומר שלא עושים הכל כדי לשנות אותם!!! כדי שבנותינו לא יצטרכו להשתמש ברעמה ובתחת שלהן... וכמו שציינה ורד לא לכולן יש כאלו שניתן להשתמש בהם לצרכי קבלה לעבודה.

shy-1

New member
האמת שגלי אמרה כאן משהו אסטרטגי,

אם הגברים הם מספיק מטומטמים לקבל נשים לעבודה על סמך התחת שלהן, אזי שינצלו זאת הנשים, ואחרי שכבר יתקבלו לעבודה, שיראו לבוס, מאיזה תחת עושים גיטרה (שלו כמובן). אבל אז תיווצר הפליה הפוכה, משום שאם אני אנענע את התחת, ישר יסווגו אותי כמתרומם, ורק בוסים בודדים יסכימו לקבלי לעבודה. אבל דיה צרה בשעתה. SHY

דבר אחד בטוח : עם תחת יפה ושובב

תתקבל מיד לעבודה אצל כל בוסית, לא משנה אם היא בין ה=+30 או +60, גם ללא כל השכלה או נסיון...

גלי®

New member
או קיי , אז נניח שאני אחנך את הבת

שלי שלא להשתמש במה שנתן לה הטבע , אז מה ?! אם השאר כן ישתמשו , זה יביא אותה בדיוק לאותו מקום בו אני הייתי תקועה עד לפני מס´ שנים : חתיכה , מובטלת , עם מלאן אידיאולוגיות ... אז מה עשיתי בזה ? אילו כלים נתתי לה על מנת להתמודד עם מה שקורה בחוץ ? גם אותי ההורים שלי חינכו שלא יפה לנצל את היתרונות שלי על פני האחרים ... המציאות , בתכל´ס , שונה לגמרי : אידיאולוגיות מחד , ופרנסה מצד שני ... אולי , אם המצב היה שונה , יכולתי להמשיך ב"חיי המותרות" שלי ולהחזיק באידיאולוגיות אוטופיות שכל קשר בינן לבין המציאות , מקרי בהחלט , אבל כשיש לך ילדה לפרנס לבד , "אידיאולוגיות " הן ברמת מותרות .... את צריכה שלבלוע את הכבוד והגאווה שלך , ולהיות הכי אטרקטיבית שיש , גם בעיני מישהו שאת יודעת ( וגם הוא יודע ) שלחתולים שיש לך בבית , יש יותר אינטלגנציה מלו , אבל במקרה , הוא זה שיושב על הכסף שאת זקוקה לו .... קאפיש ?!

AYELET1

New member
לא הבנת אותי...

כוונתי לחנך את דור המחר (וזה צריך להעשות גם בבתי הספר, הגנים וכו´) לראות את הדברים אחרת. והכוונה בעיקר למין הגברי אבל גם לבנות... אני יודעת שאקבל יחס לגלגני לדברי אלו, אך אני אינני רואה את בית ספר כבייביסיטר... צריך הכוונה ממשרד החינוך , צריך לחץ וכו´ וברור שהדברים הללו אינהם נעשים מהיום למחר. ואם בנותינו כבר לא יהנו מהתוצאות, אז אולי נכדותינו

למעלה