מקומי פה

מקומי פה

את האמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... ניסתי, השתדלתי...וכנראה שבדרך זה נדפק... כנראה שכוונת טובות יוצאות לפעמים גרוע. סליחה אם מישהו נפגע מכל הקטע של ה"רכזות ועדת תרבות" הוא הגיע מהמקום הכי טהור של רצון להחיות את הפורום ולא להפוך אותו לפי מה שכינו כאן אנשים (ולא רק רוי) "לוח ההודעות הפרטי של מורן וחבורתה) אם מישהו כאן, חושב או חשב שהשירשורים שפתחתי נפתחו בכדי שדנה ומורן יתנו לי אדום בפורום- הוא טועה. אני מסתדרת טוב בלי אדום, וזאת לא המטרה שלי בחיים, כל דיבורי האדום היו בצחוק ציניות והומור (דברים בהם אני משתמשת לעיתים קרובות). אם תפוז אנשים החליטו כי הפורום צריך להיות מקום רציני יותר מאשר חברתי שידון בשאלה "הקיבוצים לאן?", אז כנראה שבאמת זה לא המקום בו אני אמצא את עצמי. חיפשתי מקום בו אוכל לדבר עם קיבוצניקים שיבינו בדיחות פנימיות ונוכל לצחוק יחד... כנראה שזה לא המקום... אי לכך, ובהתאם לזאת, בעיקר בגלל שיצאתי פגועה מכמה קטעים כאן, אני אצא לי לחופשה קלה, שאולי תיארך הרבה זמן, ואולי כבר מחר אני אשוב לכתוב בפורום בצורה סדירה... אני אשאר כאן סמוייה, כי כן מעניין אותי מה הולך בפורום... אני מקווה דנה ומורן המנהלים, שהמקום באמת יתפוס רצינות ויחד תוכלו לשנות את פני הקיבוצים או לדון על עתידם ועברם. בכל מקרה שנה טובה אוהבת את רובכם (בעצם את כולכם) ומממ... תהנו! באמת סליחה אם מישהו נפגע... זאת ממש לא הייתה הכוונה.

imri2

New member
תחזרי מהר. ומבחינתי הומורפה זה טוב.

ויש מצב שאני בכלל לא היחיד שחושב ככה.

יונתן...../images/Emo24.gif

גילוי נאות: אני מעורה במתרחש ואף שמעתי בקפידה את שני הצדדים. אני מבין שהמחיקות בוצעו מכיוון שההודעות אינן עולות בקנה אחד עם כללי הכתיבה בפורום. למרות זאת, בשל התרומה החשובה והמעוררת של "בשיא" לפורום הזה, אני מציע לשקול מחדש את הכללים ואולי אף להגמיש אותם בצורה כזו שכווווולם יהיו מרוצים. יונתן, את חשובה לנו מאוד, אנחנו רוצים שתישארי. את ומורן משלימות אחת את השניה. אתן מוסיפות תוכן קליל לפורום, אני בהחלט תומך בכן. כל זאת מעבר לחיבה שלי אליך באופן אישי והמכנה המשותף הנרחב שאנו חולקים.

חבל שזה נגרר לזה פה

את מה שיש לנו להגיד לבשיא אמרנו,ואחרי הכתוב עוד נגיד,אבל לא על-גבי הפורום. בקשר למה שאתה אמרת. יש כללי כתיבה בתפוז אנשים,אנחנו פועלים עלפיהם ובעזרתם שומרים על הסדר בפורום. בימים אלו בכל מקרה אנו שוקדים על תקנון לפורום,שיהיה הגדרה שלנו ביחד עם כללי תפוז על הכתיבה בפורום,כדי שדברים כמו שהיו פה בזמן האחרון לא יחזרו על עצמם. שאר הדברים לא צריכים להיכתב במקום זה,אם יש לכם הערות אתם מוזמנים לפנות אלינו

אל תלכי../images/Emo10.gif../images/Emo163.gif

לא הבנתי מה היה הקטע נגד הועדת תרבות, אותי זה דווקא שיעשע...
מקווה שתישארי..

9910

New member
נגמרה ההפסקה

ואת יכולה כבר להמשיך לכתוב פה. היה משעמם בלעדיך,טוב שחזרת

moranka

New member
יונתן

את יודעת שאני איתך... אני ואת אותו דבר, אני כבר 4 ימים לא כותבת כאן (אני סמויה), בחרתי לקחת הפסקה בלי להודיע ואת יודעת. חבל שאנשים לא הבינו נכון את מה שעשינו. אני לא ארחיב כדי לא להפוך את זה ללוח המודעות הפרטי שלי ושל חבריי. ניפגש במסנג'ר חברים!

למעלה