מקומות שהם laptop freindly?

shironet3

New member
מקומות שהם laptop freindly?

כאלו שאפשר לשבת בהם שעה-שעתיים בלי להרגיש שרוצים שתזמין עוד/שעצבניים עליך?
כמובן, חשוב שיהיו שקטים ועם wi fi ברמה טובה. והכי חשוב (שם המקומות שאני מכירה תמיד נופלים): עם קפה טוב, ומאפים/אוכל טובים.

אני מכירה את תולעת ספרים, את ה- streets (האוכל שם מזעזע), את התחתית, הנרייטה, דידו קפה, ביטא קפה וקפה רונה ברמת אביב- ועדיין לא יכול להיות שזה הכל

המקומות שלי באזורי השכונות הצפוניות:

ביתא קפה בצהלה ורמת אביב
ארקפה במרכז שוסטר
קפה לואיז ברמת החייל

shironet3

New member
תודה! :)

ברמת אביב הישנה יש גם את קפה רונה, שהיה חביב עליי בתקופה בה גרתי באיזור.

shironet3

New member
מכירה, אבל..

בסוניה אפשר לשבת לעבוד?
לגבי הנסיך- תודה על התזכורת! אכן אובייס ואני שוקלת ברצינות לנטוש לשם הרגע :)

בהחלט

האמת היא שבדיוק חזרתי מסוניה, משוחדת שכמותי... אלו גם שעות טובות וממש שקטות. אני אוהבת ללמוד שם לפעמים.

shironet3

New member
מעולה!

לא ידעתי שהם laptop friendly... בעיקר כנראה כי לא ראיתי אף אחד לומד שם אף פעם... אבל אני אנסה בקרוב :)

לדעתי:

הכי טוב - "נחמה וחצי 2" - הנחמה התרחבו ויש להם אגף שלם שמוקדש ללפטופיסטים. האוכל שם נע בין בסדר לטוב מאד (הכריך כדורי בשר וסלט העוף מצויינים), יש שקעים בכל פינה וכו'...

עוד אחד: באצ'ו - רגוע, מוזיקה טובה תפריט פשוט ומצומצם אבל טעים, קפה מצויין

(נ.ב. - מסכימה איתך שהאוכל בדה-סטריטס מזעזע ברמות! גם הקפה!)

shironet3

New member
מכירה את הבאצ'ו, אבל את באמת מצליחה ללמוד שם?

באצ'ו זה מקום שבאים אליו בשביל לדבר עם עוד אנשים ששוהים שם ;)

איפה זה נחמה וחצי 2?

ממש בצמוד לנחמה המקורי

אני גם מסכימה שנעים שם. הייתי שם בשבת לפני כמה שבועות והיה שקט למדי... רק השירות עדיין נותר מזעזע :)

shironet3

New member
ז"א ליד הבימה?

מה זה שירות מזעזע? כמה הם מתייחסים אליך כאילו "אוף, מתי תלך כבר, אתה והלפטופ שלך?"
(סיפור אמיתי: חברה שלי ישבה פעם בלנדוור אבן גבירול עם הלפטופ ובשלב מסויים אחראית המשמרת הגיעה ואמרה לה שאם היא לא מתכוונת להזמין עוד משהו, היא מתבקשת ללכת...).

shironet3

New member
לכן אני מחפשת מקומות שהם מראש

ידידותיים ללפטופאים :)

prizman

New member
הייתה כתבה בנושא לא מזמן,

ניסיתי לאתר לך אותה אבל לא הצלחתי.
בדרך גיליתי שאם מקישים בגוגל "בית קפה לפטופ" יש לא מעט הצעות,
לא כולן עדכניות.
גלישה מהנה.

אה, לא.

דיברתי על זה כשאת מזמינה או לפחות מנסה להזמין. בפעם האחרונה שהייתי שם המלצרית סוגשל ממש זרקה עליי את המנה שהזמנתי והייתה בעיקר עסוקה בלהתעלם מבקשות/הזמנות. לא ברור איך זה שרת אותה... זה אחד מהמקרים היחידים בהם לא השארתי טיפ.

דווקא בלנדוור אבן גבירול

יצא לי לשרוץ די הרבה עם הלפטופ, ואף פעם לא נתקלתי ביחס כזה. מה שכן - אני משתדלת באמת לא לשבת שם 3 שעות על כוס קפה אחת, לרוב מזמינה גם איזה סנדביץ' או משהו, ולפעמים גם כוס קפה שניה באיזשהו שלב.

וואלה? פעם היינו יושבים ב-דה סטריטס די הרבה

ותמיד נהננו... (סניף קינג ג'ורג' וזה היה לפני שנתיים ומעלה).
כנראה התדרדרו.

למעלה