מקומות מפתיעים, משונים ומרגשים

• פותח הנושא me81
  • פורסם בתאריך

me81

New member
מקומות מפתיעים, משונים ומרגשים

באיזה מקומות מפתעים יצא לכם לשמוע שיר של רג'ינה? או מקומות מרגשים בשבילכם? אני הופתעתי לשמוע שיר של רג'ינה בסוף פרק של csi התזמון של השיר היה מרגש ועצוב. אני לא זוכרת כבר אם שמעתי על זה לפני או אחרי. אבל מסתבר שהבמאי של הסדרה אוהב את המוזיקה של רג'ינה ואפילו אם אני לא טועה רוצה שהיא תשחק תפקיד קטן בסדרה. אולי זה יקרה יום אחד. לא יצא לי עדיים לשמוע אותה בבתי קפה או חנויות. גם כמעט לט ברדיו חוץ מאשר ב"הקצה"

S m e l l y Cat

New member
באוטו ברדיו לפני יומיים

שמעתי את פבלובז דוטר ב106 היה ממש מפתיע ומהנה..

פבלובז דוטר ברדיו!

נדיר

noosh

New member
גם ללירון זה קרה

היא חפרה לי על זה קצת אח"כ, אבל די בצדק כי כמה כבר שומעים את זה ברדיו. ואממ, לי לא יצא יותר מדי, חוץ מאיזה סאמסון מתישהו אבל זה לא היה בגרסת סונגס אז זה לא כזה נדיר. בחו"ל יצא לשמוע אותה בקניון או באיזו חנות מדי פעם, אבל זה היה סתם רדיו או משהו אחר שכזה, אז זה לא כזה מרגש, בטח גם בארץ זה קרה כשהיא הוציאה את פיידליטי. היה יותר מגניב (מגניב? מתאים) להקשיב לסאמר אין דה סיטי בניו יורק, אפילו שזה היה באמפי. וגם היה קטע שהלכתי בגשם והתחיל באמפי Back of a Truck וזה די מתאים בניו יורק בגשם
. רק חבל שהיה חם.

me81

New member
משחק

רג'ינה תשחק ותשיר באופרה: "This summer, [David Byrne] has his opera about Imelda Marcos to finish, with a cast of singers that will include Sharon Jones, Cyndi Lauper, Santi White and Regina Spektor." קרירת המשחק מתחילה...

GnarledCynic

New member
לא שיר, אבל

יש שני דברים שהם אהובים עליי בעולם כולו אחרי אמא והם רג'ינה ואירלנד. יומיים אחרי שחזרתי ארצה מאירלנד רג'ינה הופיעה בדבלין
וקניתי כרטיסי טיסה הרבה לפני ששמעתי שהיא מופיעה שם. זה היה כל כך עצוב
והיא לבשה שמלה ירוקההה

PeaceXx

New member
לא מפתיע ולא משונה כ"כ

אבל אכל מרגשש! שמעתי אותה בסדרה "לאהוב את אנה" P=

למעלה