מקומות מומלצים

Lorelai

New member
מקומות מומלצים

שכדאי ללכת אליהם (איזה משפט מוזר) בקונטיקט/ניו-יורק/ניו ג'רזי/טורנטו(בית של דניאל!
)/מונטריאול/בוסטון/אה.. כבר שכחתי. שם באיזור בכל מקרה. אם יש לכם מקומות כאלה. מהר מהר..

YaLdoNet 4 EveR

New member
ארר אממ.. ../images/Emo88.gif

אנלא זוכרת את ניו יורק |בייבי| אבל על טורונטו.. גררר
בעצם אנלא ממש יכולה לעזור לך כי תמיד היה מישהו שלקח אותנו ואני אף פעם לא זוכרת מקומות.
אוף שים גם ההורים שלי טסים בתאריך שלך.. כולם עוזבים אותי.
*שיעול..
*

Sivush

New member
אז ככה ../images/Emo160.gif

ניו-יורק: סנטרל פארק טיימס סקוור צ'יינה טאון- חובה! טורנטו:יש מסעדה מגניבה שהיא בקצה של מגדל גבוה...וזה מסתובב...או שאין שם מסעדה....אמ....טוב בכל מקרה זה מסתובב וגבוה....וזה מגניב.... ניו ז'רזי- זה דיי מקום מת...תלוי איפה תהיי בכל מקרה- תהני!!!!!!! ותביאי משהו קטן משמה...חחח לא סתם....תהני מותק!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן כן כןןן ../images/Emo45.gif!!! ../images/Emo88.gif

אתם חייביםםםםםםם ללכת למסעדה המסתובבת בטורנטו!!! זה שולטטטטטטט בצורה בינלאומיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ותסעו גם לסיאטל אם כבר תהיו בארה"ב בגבול קנדה... עיר מתוקה ביותר.

Heavy Thought

New member
יאאאאאאאאאא

בניו ג'רזי תלכי לבקר את קרן ופזזזזזזזזזזזזזזזזז

the xecutioner

New member
ניו יורק? פשוט ללכת ברחוב ולהסתכל

על האנשים, על הבניינים, על.... בע פשוט ניו יורק זו חתיכת אורגזמה מתמשכת עיר מדהימהההההה ובקונטיקט לכי תבקרי בעיירה קטנה בשם שלטון (shelton) שם התגורר עבדכם הנאמן במשך שנה :) אחלה מקום (ממה שאני זוכר)

FRENZalY

New member
דעתי על אמריקה

ארץ מגעילה, חרא של אנשים, חרא של מקומות, חרא של שלטון. אולי זה ישמע לכם מוזר אבל אני שמח שאני גר פה ולא שם!

FRENZalY

New member
אכלתי שם את הציז'בורגר בייקון

הראשון שלי ומה אני יגיד לך זה משהו בסטזונה

ThE uVa

New member
ממ..

בניו יורק-סנטרל פארק, טיימס סקוור, ופשוט ללכת ברחוב או ברכבת התחתית ולהסתכל על אנשים (וכמובן לדבר עליהם בלי שהם יודעים..) אה, וגם חייבים לאכול לפחות פיצה אחת נוטפת שמן, חובה.

daniHell564

New member
זה לא רעיון כל כך טוב ללכת ולדבר

על אנשים בעברית... יש שם ה-מ-ו-ן ישראלים ואת לא תמיד מבדילה והם עלולים להבין אותך..
(ניסיון אישי שלי ושל אמא..) "אסקיוז מי האו דו ווי גט טו דה.. " "אתם ממשיכים ישר ופונים ימינה.." (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית..)

למעלה