מקומות לימוד

מקומות לימוד

שלום לכולם, אני חדשה פה בפורום, מאחר ואני מעוניינת לעבור הסבת מקצוע לתחום. אני בת 29 מאזור השרון, אמא לתינוקת בת שנה, עובדת במשרה מלאה כמתכנתת, ולא ממש רואה את עצמי ממשיכה בתחום הזה לאורך זמן. ממה שקראתי על מקצוע האימון נראה לי שזה הכיוון שלי בחיים, ומה שתמיד חיפשתי לעשות. אני מחפשת בכל רחבי האינטרנט קורס מאמנים אליו אוכל להרשם, והייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי בעניין. מאחר ויש לי תינוקת קטנה בבית ועבודה מ-7:00 עד 16:00 אני מעט מוגבלת בשעות הלימוד (ראיתי באתרים מסוימים סופי שבוע של לימודים, דבר שאינו אפשרי מבחינתי). תוכלו להמליץ לי על מקומות רציניים, שאולי פורסים את הלימודים ליותר זמן ובהם מפגש אחת לשבוע בשעות אחה"צ-ערב? תודה

tlingit

New member
ברוכה הבאה גברת שוקולדה ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
ככל הידוע לי רוב המקומות המלמדים אימון מציעים לימודי ערב ומפגש פעם בשבוע כך שסיום עבודה ב 16:00 ישתלב לך ממש יופי (יש מעט מקומות שמציעים תוכנית לימודים יותר צפופה או סדנאות של סופי שבוע)
גשי ל'קישורים' בפס הכחול בראש העמוד ושם בחרי את קטגוריית 'איפה מלמדים אימון אישי' וגם ב'לוח האירועים' תמצאי מידע ליצירת קשר עם מספר תוכניות לימודים בשיטות שונות אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
ו-
בקורס

ramib6

New member
יש מספר מקומות לימוד

כל מקום עם הדרך שלו והדגשים שלו ספרי אז מאמנת את ורצה להיות לאן פנייך מועדות מה את בעצם רוצה ואוכל לכוון קצת יותר רמי בוכניק מאמן אישי ועסקי יכולה ליצור קשר במייל או טלפוני 0508336142 [email protected]

למעלה