מקומות להכיר

may85

New member
מקומות להכיר

אני עובדת ימים ארוכים אז אין לי הרבה זמן לצאת במשך השבוע, בעבודה בעבודה לרוב החברה יש בני- בנות זוג ואין להם ממש חברים פנויים ואטרקטיבים להכיר אז איפה עוד אפשר "להתקל" בone? רעיונות?

אליקו30

New member
את חייבת

לעשות לך כמה ימי עבודה מקוצרים אחרת נראה לי שתשארי לבד עם העבודה שלך

may85

New member
אתה חייב

בנתיים זה קצת הביצה והתרנגולת, אני עוברת בבית ספר פרטי ומלמדת עד שעות הערב המאוחרות, אם ארצה לקצר אני יכולה לשכוח מהעבודה. אבל החיים הם דבר דינאמי לשמחתי. דרך אגב אני חושבת שאחת הסיבות שעדיין לא מצאתי בן זוג (אני מעדיפי לומר את זה כך כי זה אופטימי יותר מאשר להגיד ל ב ד, אז זה בגלל שנתקלתי ביותר מידי בחורים כבדים וחסרי אופטימיות כמוך. try to look on the bright side of life dude

אליקו30

New member
מאי היקרה

באמת לא התכוונתי לפגוע בך חבל שככה חשבת בסך הכל הבעתי את מחשבותיי שאת בתוך מסגרת יש איזהשהו מחסום בינך לבין העולם הרחב נדיר מאוד למצוא בן זוג בשגרה הזו וסליחה אם פגעתי בך אשתדל לא להגיב להודעותייך

מקומות להכיר-ניסיון לעזרה:

כמה מקומות. קודם כל: כמה ימים בשבוע את עובדת? 5 ? 6 ? במקום העבודה עצמו,את יכולה להתחיל (להמשיך?) לדבר עם אנשים שאת מכירה, שאת יודעת שהם בסטטוס פנוי, לא נשואים (רווקים,פרודים,גרושים)... בסופי השבוע אפשר לצאת לכל מיני מקומות בילוי קרוב לביתך, בסימן סוף השבוע, מבחינה אישית , אני יודע שליד הבית שבו אני גר כרגע, יש מקומות שמשדרים בהם אירועי ספורט, טוב לגשת לגבר דרך נושאי הבידור שהוא מכיר (סליחה על השובניסטיות, אבל פשוט עכשיו יש שירים ושערים
). ועוד משהו, מניסיון התכתבותי, אפשר גם לכתוב בפורומים של תפוז (גם בפורום הזה), מבחינה חברתית, יש דוגמאות מהעבר, בהם יצאו מפורומים (גם פורומים של קבוצות גיל) זוגות, ומערכות יחסים התחילו פה (כנראה במסרים אישיים). מקווה שעזרתי
אלון
.

may85

New member
cool

האמת שבעבודה רוב החברה מסודרים וכבר שאלתי הרבה פעמים , ללא דייט אחד אפילו. "הלקוחות" עצמם הם בני נוער, אני מלמדת בבית ספר פרטי. דרך אגב - כדורגל- אני בעד- אז איפה בערך אתה גר? סתם אני זוכרת את הקיץ של המונדיאל- אני וחברה ישבנו באופן קבוע בבתי קפה- באמת בשביל הכדורגל. בסופי שבוע אני מסתובבת בפארק, אני ואחותי גם משחקות שם טניס, אבל בארים ופאבים קצת משעמם כבר, אני לא אוהבת שאין אינטראקציה בין האנשים והכל סתם פוזה. אבל באמת יכול להיות נחמד כשיש משחק או משהו. chau thanks

למעלה