מקומות טיול באיזור מושב מנחמיה???

garad4

New member
מקומות טיול באיזור מושב מנחמיה???

שלום, אנחנו מתארחים בצימר במנחמיה (ליד בית-שאן) בחול-המועד סוכות. ולכן אני מחפש אתרים, אטרקציות ומקומות טיול לי ולמשפחתי. אנחנו זוג עם שני ילדים (6,2). תודה, גבי

אורניהו

New member
קודם כל תעלו לכאן..יער לוי אשכול

מעל בתי המושבה הותיקה הזאת..בדרך העולה מעלה מעלה אל החניון הזה והנוף ממש ממש נהדר..וכעת תחכה שתגיע לכאן אחת מגולשות הפורום הקבועות שגרה בסביבה הקרובה והיא כבר תעדכן אותך בכל הסובב של הטבע והחי,הצומח והעניין!

garad4

New member
תודה, ואני מחכה לעוד תגובות

אולי איזה טיול נחלים/מיים??

danyjip

New member
טיול זריחה או שקיעה

אשמח לקחת אותכם לטיול מיוחד בשעות לא שיגרתיות ,למקומות שרק עם הג'יפ אפשר להגיע, מעניין מאוד ומיוחד וגם הילדים יהנו מאוד. המשך בשיחה אישית. בתמונה רואים את הזיחה ,מעל בקעת יבניאל.

תותח9

New member
אתרים לילדים באיזור מנחמיה

מרכבות הירדן - ליד כינרת - סיור בכרכרות לילדים בליווי שירים, הפעלה, אפיית פיתות ועוד. מומלץ ! פינת חי בבית זרע כלביה באפיקים (עדיין חינם) לאילוף וכו' שיט בסירות - "רוב רוי" - ליד כינרת קצת יותר רחוק: גן גורו בניר דוד חמת גדר תהיה לדעתי עמוסה במיוחד

תותח9

New member
... ואתרים לא בהכרח לילדים

בית הרופא ומנחמיה עצמה המושבה כינרת בית הקברות שלחוף הכינרת בית גבריאל יער שוויץ - בין טבריה לפוריה כל אתרי דרום הגולן

שרה16

New member
בית הרופא סגור!

אין בתוך המושבה שום אטרקציות..(לצערי
)למעט אוהל השלום-מסעדה בניחוח בדואי על גבעה המשקיפה על האזור. באזור שפע מקומות בילוי ותיור. יש בחנויות שמול בית גבריאל,תחנת מידע . בקצרה:שער הגולן-מוזאון פרהיסטורי,בית זרע-ירידה מאחורי הקיבוץ עד לירדן ,תל עובדיה.בקיבוץ פינת חי יפה. גשר-אתר נהריים ומשטרת גשר, כוכב הירדן-תצפית ומבצר. בית גבריאל-בית קפה/מסעדה ותרבות,וטיילת עד לדגניה. ירדנית-אתר טבילה לצילנים וטיילת לאורך הירדן. וחמת גדר מומלצת למרות המחיר והצפיפות. ותודה לאורניהו שחשב עלי
.

dubaf

New member
ובדגניה א

המוזיאון של "בית גורדון" - החי והצומח של ישראל. מוזיאון מפותח ובעל מסורת ווותק.

עידנית

New member
היי : גן גורו בקיבוץ ניר דוד , נחל

הקיבוצים , הסחנה , מעיין רחוד , גני חוגה , כפר יחזקאל - מחלבה רובוטית ( לא בטוחה שזב בדיוק שם אבל ליד כפר יחזקאל ...) תבלו

למעלה