מקומות בילוי

מקומות בילוי

מאחר והשרשור הקודם, אשר בעוונתי הרבים חטאתי וסייעתי בו, ו-tygger בטח עוד יכעס עלינו שהפכנו את המקום לצ´אט (ואני בפורומים שלי לא מרשה לדברים כאלה לקרות ועברתי על דיבר "נאה דורש - נאה מקיים") - נמאס עלי, אני רוצה לפצוח בשרשור חדש. הכותרת אומרת את הכל. יאללה, תשפכו. ואני בהחלט ממליץ שאולי המשעוממים של הלילה (כולל אני) נעבור לצ´אט... אילן

אז ככה:

פעם זה היה: א) חורבה ב) סיטי הול ג) מיידלר´ס ד) מרתף היום זה יותר א) קולנוע ב) חורבה ד) סיטי הול ה) Dunk מצטער, אני לא מקורי. אילן נ.ב. לצ´אט לוקח זמן, אז סבלנות

GALI02

New member
וואלה ת´צודק. טוב שפתחת ת´שירשור

טייגר היה גאה בך...

gilshl

New member
אחי, קודם הסיטי אחר כך חורבה

מצטער אבל ימי שישי מתחילים בסיטי לא בחורבה (אלא אם כן ילדים קטנים עושים לך את זה), אצלי עכשיו זה טרנד של פאב שקט וקטן ואפילו קבוע שכבר נמאס לכם לשמוע עליו כן כן ההוגוס בר במושבה (שווה לנסות גם בזה אני מדביק את האנשים)

במושבה אני

אוהב דווקא את ה- Dunk. פאב נחמד, קטן ושקט. יש לי גם מקום מיוחד שאני אוהב במיוחד, וזה "העולם הזה" במדרחוב נורדאו. מקום מצויין, מוזיקה טובה. המינוס היחיד - אין בירה מהחבית משום סוג. זה גם מקום נורא קטן. מקום מושלם לבוא לבכות לחבר "התקשרו אלי ואמרו לי שאני אבא!!!" בפאניקה מוחלטת. בימי שישי - כמובן הסיטי. חורבה זה רק בימי חמישי. אני אוהב בחורבה את הקומה למטה, אבל זה תלוי בכמות האלכוהול שבי. שלך אילן

tankgirl21

New member
גם אני...

(אם יורשה לי להדחף לשרשור) אוהבת את הקומה האלטרנטיבית בחורבה אבל אני הולכת ימי שישי אם כל הילדים מה לעשות....

gilshl

New member
לא מרשים מה תעשי? ואחותי מה לעשות

תנסי אולי את המועדון בקומה התחתונה של הסיטי אחלה מוסיקה

למה לא?

ביום שישי המוסיקה יותר טובה בחורבה מאשר בימי חמישי, אבל אז אני מעדיף את ה"דווקא". כן, זקן בן 24 שכמוני הולך לפעמים גם למועדון של "ילדים". הדווקא זה צמוד לסיטי הול ובימי שישי מיועד לקהל החיילים והחיילות. מוסיקה אלטרנטיבית משובחת. יכול להיות אפילו שבשישי הזה אני אהיה שם. יומולדת של ידידה. ובירה חופשית כל הערב. אילן

tankgirl21

New member
אני

לא יכולה להכנס לצ´ט, אז אני ישאר פה.... בודדה, ערירית וגלמודית....

gilshl

New member
אולי תנסי שוב אם את מבינה אותי למה

אני מתכוונן, לא כולם שולפים מהר

GALI02

New member
טוב חבר´ה אני נוטשת אתכם

הקרינה של המחשב כבר מתחילה להשפיע... אז לילה טוב לכם וחלומות פז... נשתמעע

למעלה