מקומות בחיפה

מקומות בחיפה

אוקיי אני צריכה שתתנו לי רעיונות למקומות שניתן לארגן בהם הופעות...חוץ מהאינדיגו והסיטי הול...

שלום בחור,

מה יש? לא מתייחסים אלי היום???

vegi force 1980

New member
הופעות פאנק..... ומשהו לשמופי

חברים שלי אירגנו לפניי כמה חודשים באמסטרדם (מול הסיטי סנטר) ערב פאנק ומטאל... לא הופעות אלא תיקלוט אבל אפר גם זה יש את המקומות של הנוער העובד והלומד שתמיד מקיימים שם הופעות יש את האקסודוס.... היה בפיקאצ´ו אני זוכר.... ואפשר גם בפאבים..... איזה להקות אתה רוצה להביא? ובבקשה אל תאמר לי C.P.N....או ריג´ובינייט.... שמופוש ממי מה קורה?? איפה נעלמת אתמול מתוקה?

אני נעלמתי אתמול???

חיכיתי שעה, חיכיתי שעתיים, ומישהו פה שכח אותי לגמרי.... נו מילא. מה חדש??? איך עובר היום?

vegi force 1980

New member
שמופי שלי

שוב דיברתי עם אישתי אזנעלמתי קצת אבל חשבתי שעוד תיהי כאן היום עובר לאט נורא כי אני מחכה למחר כבר

vegi force 1980

New member
מחר.....

מחר אני נוסע אל אישתי ואנחנו ניסע ביחד לים בראשון...... וכשאני עם אישתי אני מאושרררררררררררררר וגם נפרוק דברים ביחד אם את מבינה.....

איך לא!

אני לא ממש אוהבת סטרייט איג´ים...ו- c.p.n הם סטרייט איג´ים. וריג´ובינייט אם היית בהופעה האחרונה בקצה ירדו עליהם רצח (ברמינן:)

vegi force 1980

New member
טוב אז ככה

ההופעה האחרונה של ריג´ובינייט הייתי כשהיה באקסודוס סי פי אן כשהיה בבית ליסין והלכתי רק בשביל דיר יאסין

vegi force 1980

New member
אם אני יאמר לך

שבחים לא הייתי שם? אבל יש את בית הבירה בגן האם....אחלה מקום.. ואני יודע שהם עושים שם כל מניי הופעות....

אמרו לי שבבית הבירה יש אבל גם אני

לא הייתי . ואם תהיה שם הופעה זה לא טוב כי כנראה תהיה גם הגבלת גיל. ואני לא חושב שיסכימו כי לא שמעתי שיש שם הופעות פאנק אף פעם. וזה מקום די מסודר ויפה שכזה (הייתי בכמה הופעות של מוסיקה אירית) ולא נראה לי שיתנו להרוס אותו עם פוגו של פאנקיסטים. הגמד

נראה לי שאתה צודק...

בכל אופן הייתי אתמול בסיטי הול חברים גררו אותי אבל היה מצחיק אני חייבת לציין... שמעתי שבקרוב יש הופעות בקו של הנוער העובד והלומד בכרמל צרפתי

למעלה