נועה הרשקוביץ
New member
מקומון תל אביב
במקמום תל אביב כל פעם שאולים שאלות על תל אביב מפורסמים אחרים, לדעתי צריך גם לשאול נערים הם יותר מבינים ואני רוצה לענות אז אני כותבת פה
מה ששאולים ותתשבות שלי: מהו הזיכרון שלי מתל אביב שהייתי קטנה
הפיצריות ברחוב דיזנגוף היו פעם הרבה פיצריות בדיזנגוף עכשיו הכל הפך להיות קיוסקטים וסופרים למה אני הכי מתגעגעת בעיר
פעם הייתה אוירה יותר נחמדה היום אנשים השתנו קצת. מהיו בעיניך הטיפוס התל אביבי
כאלו שהולכים המון לים ולא מפסיקים לבלות במסיבות ובשנקין, לדעתי עדי עזרוני וטל ברמן. למה היית ממליץ לעבור לתל אביב
הייתי קודם כל ממליצה לגור ברחובות שקטים ליד המרכז כי בגלל זה שווה לגור בתל אביב שהכל קרוב עלייך. אם לא היית גר בתל אביב איפה היית מסכים לגור
בעיירים שקרובים לתל אביב, אומרים שהבתל אביבים מנותקים מהעם מה דעתך
כ"כ נכון, אבל היום כבר גם מי שלו מתל אביב בתל אביב, אבל אני יודעת להבדיל אין מה לעשות
, אבל לא לגמרי נכון אבל יש בזה משהו. אילו הייתי ראש העיר של תל אביב מה הדבר הראשון שהייתי עושה
את כל הבינים האופרים שצובעים אותם ומשפצים אותם עכשיו, לא הייתי צוערת הייתי שמה ומדביקה עליהם מרצפות כאלו כמו שברמת אביב כי בשביל מה לצבוע אחר כך זה יחזור לאפור הזה ! והייתי משפצת את יפו. היחס שלי ליפו
בכלל לא יוצא לי להיות שם אני מרגישה שזה בכלל לא חלק מהעיר שלי, אבל בהחלט דרוש שיפוץ וזה יהיה מקום נהדר אולי אפילו לעשות שם לתיירים. מה הכי מעבצן אותי בעיר
שכולם נורא לחוצים ובעיות החנייה. הכי משמח אותך בתל אביב
נורא כיף פה ונחמד פה וזאת ה-עיר יש כאן מלא סיגנונות ולו כולם אותו דבר יש שפא של דברים להכיר פאילו מי שגר שם כל החיים. שאני מחוץ לתל אבי בלמה אני הכי מתגעגעת
שאני מחוץ לתל אביב במיוחד בישובים שקטים אני מרגשיה לא בעינענים. העונה האובה עליי בתל אביב- האביב והסתיו שנעים יותר ולך, הקו אוטובס הכי מעצבן
קו 11 מהו המקום הכי רומנטי לידך בתל אביב
אין משהו רומנטי יש מלא דברים שפציפים שיש אותם גם בערים אחרים הים וכו´... מהי המסעדה האוהבה עלייך בתל אביב
יש מלא אבל באיחוד דרבי בר וספגטים והבית קפה
קופי ביין אני יוצאת למעודנים בעיר
לא! לא מתה על זה....הם עושים לי כאב ראש איפה אינ נוהגת לרכוש בגדים בעיר
בקניונים איפה אפשר להתחיל עם בחורות
למרות שאני בת אני יענה לבנים! בכל מקום אפשר! מישהי האישה הכי תל אביבית בעיני
עדי עזורני שוב קראתי כתבה עליה, לדעתי היא פשוט כזאת ! והגבר התל אביבי
שוב הצפונבון תל ברמן.
במקמום תל אביב כל פעם שאולים שאלות על תל אביב מפורסמים אחרים, לדעתי צריך גם לשאול נערים הם יותר מבינים ואני רוצה לענות אז אני כותבת פה