מקום עבודה

tamarst

New member
מקום עבודה ../images/Emo4.gif

רציתי לדעת עם מקום העבודה שאני נמצאת בו כרגע מתאים לי. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת האם כדאי לי להמשיך בכיוון זה. שמי הוא 4 2 4 תאריך לידתי הוא 29 5 1980 אשמח לקבל תשובה ממך מיכל. אהבה, ת.

תמר היקרה ברוך בואך../images/Emo24.gif

מכוון שתחום האבחון שלי הוא דוקא נומרולוגיה קבלית אני זקוקה לפרטים קצת אחרים: שם פרטי אם יש יותר מאחד לציין. שם משפחה נוכחי. שם האם שם האב. תאריך הלידה העברי שלך. אפשר להוסיף את תאריך הלידה הלועזי. בגדול על סמך הפרטים שנתת לי כרגע: את נמצאת בשנה קצת מוזרה בה, מצד אחד את בתוך מסגרת מצד שני את מרגישה צורך בעבודה בה יש יותר חופש ומרחבים. התחושה הזו עומדת להעלם תוך פחות מחודש, החל מתאריך יום ההולדת שלך. את תרגישי יותר שלמה עם מה שאת עושה ועם המקום בו את נמצאת. את מרגישה בטוחה במקומות עבודה מסודרים, את חייבת להרגיש את המסגרת אחרת את מרגישה מבולבלת. המענין שבשנה האחרונה דוקא התעורר בך הצורך להשתחרר קצת מהמסגרת. בכל אופן כל מה שקשור באנשים טוב לך- כל סוגי התקשורת. יתכן שגם תקשורת של רדיו טלויזיה עיתונות יתאים לך. אני מאמינה שיש לך זיקה חזקה אל עולם הרוח. יש לך שילוב נדיר בן פתיחות לרוחניות לבין היכולת לראות פרטים קטנים, ולדיק בהם. בהצלחה

tamarst

New member
תודה רבה על התשובה המהירה והמדוייקת

אני מרגישה כעת מאוד מבולבלת מבחינת עבודה. מהבחינה של חופש ומרחבים את צודקת באלפי אחוזים, עבדתי עד לפני יוצר משמונה חודשים בעבודה קבועה שבה עבדתי שלוש שנים. לאחר מכן הייתי בבית חצי שנה למטרת מנוחה ומאוד נהנתי מתקופה זו. לפי חודשיים התחלתי לעבוד במקום עבודתי הנוכחי ואני מאוד מבולבלת ולא יודעת אם להמשיך בכיוון זה או לחפש משהו חדש. אני רוצה להשאר חסויה (עד כמה שאפשר) אז אכתוב לך את המספרים שנותנים את כל הנתונים שביקשת, אני מקווה שזה בסדר. שם פרטי: 4 2 4 שם משפחה נוכחי: 3 9 1 1 5 שם האם: 9 1 8 1 שם האב: 1 7 1 2 תאריך לידה עברי: י"ד בסיון תש"ם תאריך לידה לועזה 29 05 1980 תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובה בקוצר רוח! אהבה, ת.

תמר היקרה- החישוב על פי הנומרולוגיה

הקבלית שונה מאד מהנומרולוגיה הרגילה,לכן הנתונים שנתת לי על סמך הגימטריה הרגילה של שמך איננו טוב עבורי. הכנסי למייל שלי והשאירי את השמות בצורה מדויקת. אני זקוקה לאותיות העבריות לא רק למספרים. במייל הזכירי בבקשה את כל הפרטים כולל תאריכי הלידה. [email protected] תרשמי בבקשה מתמר אז אזהה אותך.

tamarst

New member
תודה רבה על התשובה המדהימה! ../images/Emo24.gif

שמחה שנכנסתי לפורום זה! שיהיה יום מקסים, אהבה, ת.

למעלה