מקום נחמד לחגוג בו

shiny24

New member
מקום נחמד לחגוג בו

היי לכולם, מישהו מכם מכיר מקום נחמד לחגוג בו את יום ההולדת עם כ- 15-20 חברים (לגילאי 25-30)? זה יכול להיות בית קפה, מסעדה או כל מקום - העיקר שיהיה מקורי עם אווירה טובה. אם עולה לכם רעיון, אני אשמח אם תספרו לי על מקום כזה שחגגתם בו והיה מוצלח או שסתם נראה לכם מתאים.... מחכה לתשובתכם המהירה (אני חוגגת בשבת הקרובה), אירית

צוצונת

New member
קולומבוס בהרצליה פיתוח

סיגנון אמריקאי כנפי עוף המבוגרים מלצרים שרים נחמד וצעיר.

ShirShir

New member
בראשון לציון/רחובות..

"מילאנו" - פארק המדע רחובות "סוהו" - איזור התעשיה הישן ראשל"צ "רוסו בר" - איזור התעשיה החדש ראשל"צ "אספרסו בר" - מרכז העיר ראשל"צ "שולץ" - מרכז העיר ראשל"צ
מזל טוב

shiny24

New member
אגב עדיף באזור ת"א.....

תודה לכל מי שענה לי בינתיים, ואכן שכחתי להזכיר שאני מעדיפה בילוי באזור ת"א וסביבתה (הרצליה וכו´).

shant

New member
כמה מקומות:

אזור ת"א: * שישי בצהריים (עד הערב) ב- פטיש (FETISH) - רמב"ם 15 ת"א זה אומר מסיבת קוקטייל חמודה עם סשנים של אומנים צעירים בחצר ובפנים אחלה מוסיקה * בולדוג- בר קריוקי (תל-אביב) * כנען - בר/מסעדה/וכו´ אווירה של סיני- מחצלות, נרות, ומוסיקת צ´ילאאוט

לוטמניה

New member
אני לא מאמינה שהמלצת על הבולדוג...

זה לא המקום הכי מאוס בעולם כבר? ואני עוד חדשה בת"א.... אני ממש נגד ההמלצה הזו,מצטערת,יש המון מקומות טובים יותר...את יכולה להעזר באתר עכבר העיר...(מצורף).

shant

New member
מאוס למי שהמאיס את זה

על עצמו. יש עוד עשרות מקומות טובים יותר, אבל הבנתי שהעניין הוא סולידי יותר ככה שהבולודוג יכול להתאים.

*pachanga*

New member
איזה מידע מקורי יש לכולם../images/Emo9.gif

אנשים כמוכם אני צריכה בפורום השני שלי
שיררררררררררר מה שלומך חמודה!!!!

ShirShir

New member
היי פאצ´י......./images/Emo6.gif

היה לי שבוע עמוס, מצטערת שלא יצא לי לבקר..... מה חדש? מה שלום כולם?? התגעגעתי!!

למעלה