מקום מדהים...דומוס גלילאה

rotemfiji

New member
מקום מדהים...דומוס גלילאה

למישהו יש קצת מידע כתוב לתת לי עליו ?! אני רוצה לסוע לצלם ולסקר אותו לאתר..למרות שהוא חדש, אבל ממש התלהבתי מהארכיקטורה המדהימה שלו. ואם מישהו יודע מי באמת תיכנן את המקום אשמח גם כן. רציתי לעלות מצגת של המקום, אבל זה לא נותן לי לעלות פאוור פויינט..אז מי שרוצה יש לי קישור לשם.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלן רותם../images/Emo20.gif איפה המקום בדיוק..

חוץ השם שלו..מה עוד את יודעת עליו.. תביאי קישור

rotemfiji

New member
הנה לכם הקישור...אני בטוחה שתאהבי אותו

זה קישור לאתר של צלם מוכשר בשם יגאל מורג. תראי שבדף הבית יש לו מכל מיני מצגות ופשוט תלחצי על: דומוס גלילאה האתר של יגאל מורג

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבס אנא באחיב אלבסאטה..

ברור שהמקום כלכך עצום ומהודר ויוקרתי... בס.... קשה לי להעביר את תחושתי..אז אני אשתוק עדיף

michaeld1

New member
לא לטעות המנהלת

אווירה של קאדאסי בתוך המתחם ומעל הכנרת. תבקרי ותווכחי.

salt of earth

New member
זה מקום חדש משנת 2000 ליד כורזים

יש בו מנזר גדול, ספריה ענקית, אולמות ובעיקר מוסד לימוד תיאולוגיה ליד כורזים בטבריה. כאשר האפיפיור הגיע במרץ 2000 הוא ביקר שם והיו עדיין בונים את המקום

rotemfiji

New member
ממש חדש..יש לך מושג אולי מה תיכנן את המקום

המשגע הזה ? והעניין הוא, שחשבו על כל פרט קטן, שזה כל כך יפה, חשוב ומוסיף ערך מוסף.

michaeld1

New member
שלום רותם... שלום המנהלת "בית הגליל"

היי רותם, שלום המנהלת, זה המקום שאני שהיתי בו לפני כחודשיים. אז אפילו הזמנתי אותך (רותם) לביקור
המקום נמצא כ 200 מטר מצומת עמיעד. עולים על כביש 85 (כביש שמתחיל בעכו ומסתיים בצומת עמיעד, בעבר קראו לו כביש עכו-צפת) ובסוף הכביש מגיעים לצומת עמיעד פונים ימינה, נסיעה של כ 200 מ' מהצומת ומגיעים לכורזים שם נמצא "בית הגליל"= "דומוס דגאליליי". מקום באמת מדהים. בנוי בצורה מאוד מיוחדת. ארבעה מפלסים שמשקיפים על הכנרת ועל אלתאטוויבאת. שתי כנסיות מרהיבות בתוך הבית, עם מס' אולמות גדולים בצירוף כמאתיים חדרי לינה (5 כוכבים). האחראי על הבית כומר בשם רינו (אבונא רינו). קבוצת אלמאוועוזין אלג'ודוד (דרך בתוך הכנסיה הקתולית) היא שמתחזקת את הבית באמצעות תרומות מרחבי עולם. יודגש כי כל העובדים בתוך הבית, עשרות מתנדבים מרחבי העולם, עובדים בחינם (עבודה של מלונאות ותחזוקה). אני אמור לבקר שם בעוד 10 ימים. מוזמנים/ות.

rotemfiji

New member
ווואו ! אם הייתי יודעת שזה זה, הייתי קופצת

ישר מהמיטה ישירות לשם ב-140 קמ"ש (הייתי חולה אם אתה זוכר..) יש לך אולי תמונות מהמפגש? מה התאריך שאתה נוסע ? ובשביל מה אם אפשר לשאול...כי אני רוצה לבקר לשם...

michaeld1

New member
תמונות אין לי.אני יכול להשיג.

אני מבקר שם בשבת הבאה או שבת אחריה (יחד עם קבוצה מתרשיחא). המטרה היא שקט ותפילות (בערבית "מועאיאשי"). מוזמנת לבקר, אני אודיע לך על תאריך הביקור המדויק.

salt of earth

New member
יש לי את המצגת

אבל מעולם לא הייתי שם, מיכאל לעומת זאת ביקר שם בכנסים

למעלה