מקום לקנות נעליים בבאר שבע?

אשכוליה

New member
מקום לקנות נעליים בבאר שבע?

אחרי 2 נסיונות לקנות לזאטוט נעליים בלי מדידה שלא עלו יפה, נאלץ ללכת על הטכניקה שמערבת מדידה בחנות. המלצות על חנויות בב"ש שאפשר למצוא בהן משהו שמתקרב לנעליים מינימליות, או לפחות כאלו עם סוליה כמה שיותר גמישה ובלי הגבהה?

כמה עלה? (אם אפשר לשאול...)

כמה מינימלי?
קניתם בחנות שמול המדרגות הנעות (לא זוכרת את שמה) או בזאת שליד השירותים?

אשכוליה

New member
זו שליד השירותים

כלומר, ליד המעבר של המעליות עלה 230 (!). בחרנו בין 3 דגמים, לא זוכרת אם כולם של פפאיה. הלכנו על זה עם הסוליה הכי רכה ובלי הגבהה בכלל, עד כמה שראיתי. זו הנעל עם הסוליה שהיה לי הכי קל לקפל גם פנימה (כלומר בכיוון תנועת הפלקס הטבעית של הרגל) וגל החוצה (תנועת פוינט). בזו שמול המדרגות הנעות, לא נכנסנו (כלומר נכנסנו כדי לרדוף אחרי יורש העצר שדלק פנימה) אבל ראיתי דגמים די דומים של אלפנטן במחיר די דומה, ב10% גבוה יותר אולי. אבל לא מיששתי את הסוליה.
באלו שלקחנו האצבעות די סגורות - שיקול שלי, שאם כבר הוא הולך סנדלים בגיל הזה, אני חוששת שלא תהיה לו מודעות להסתכל איפה הוא שם את הרגל, ולכן אני מעדיפה בינתיים קצת יותר סגור כדי להימנע מפציעות.

בסוף קניתי באלי אקספרס סקוויקי שוז

ב12 דולר. מחכה שיגיעו ואז נראה מה הן שוות....
כל ה"צעד ראשון" האלה נורא יקרות.

אשכוליה

New member
רציתי לקנות בדיוק אותן

אבל החלטתי שחייבים למדוד, אחרי 2 זוגות נעליים שלא עלו על הרגל השמנמנה...

לא הקרוקס הקלאסיים, יש להם סנדלים

מוצלחים למדי. בשנה שעברה קנינו את אלו (בלי הלו קיטי):
http://www.carrot.co.il/products.aspx?productid=998

סנדלים פשוטות,עם סוליה גמישה וכמעט בלי הגבהה בעקב. עונות בקירוב על כל הקריטריונים של נעליים מינימליות.

john111

New member
קרוקס כדאי לחפש באיבי

חצי מחיר בדרך כלל כולל משלוח

ranperagmin

New member
הבעיה העיקרית עם הזמנה אינטרנטית שלהם היא

מידה. אני קרוקס אחת כאחיה, וזה גם באותו דגם באותה מידה לעיתים.
לכן רדודה משנה זהירות, תלוי בדגם

מה השוס בגדול בקרוקס?

לי, בקיץ, כנראה בגלל הזיעה, הם גרמו לפטריה מגרדת ולא חמודה לצוץ לפתע בכף הרגל.
בתחושה שלי, ואני מדגישה את המילה תחושה כי לא בדקתי, זה עשוי מחומרים ירודים..
זה גם מתכווץ בשמש אגב.. גם קרה לי עם כפכפים שלהם (ובדיעבד ראיתי אזהרה לא להשאיר זמן רב בשמש).

john111

New member
יש להם אחלה מוקסינים

לגברים. משהו שמאפשר קלות אבל גם מספיק יצוגי עבורי לעבוד בו, ולא מעור כי אני לא הולך עם מוצרי עור.
בארץ המחיר היה 350 ועלו לי באיבי 150 כולל משלוח. קרוקס הצליחו למתג את עצמם כל כך יקר בארץ והיבואן שלהם כנראה גורף הון.

regvuv1

New member
בשבילי זה הסנדלים היחידים בלי ריח

ניסיתי את כל סוגי הסנדלים במשך השנים (שורש, טבע נאות, קין וכו׳, סוליות שעם, עור, גומי...) והיחידים שאני יכולה לנעול כמה ימים ברצף בלי שייווצר ריח הם קרוקס.
דרך אגב, החומר שהם עשויים ממנו הוא הפטנט שעליו מבוסס המוצר: שרף עץ מוקצף, אם אני זוכרת נכון. החיקויים למיניהם משתמשים בגומי.

למעלה