מקום לפגישות

שידוכית

New member
מקום לפגישות

מחפשת מקום לפגישה באזור רמת גן. אם יש מישהו שמכיר בית מלון נחמד או בית קפה שקט‎ ‎אשמח לקבל הצעות!‎ תודה

דרוmי

New member
יש מקום כזה

לא נפגשתי שם.אבל שמעתי על המקום.כפר המכביה

kiss 18

New member
אני רוצה לעזור לך, אבל לא כ"כ מכירה..אז-

אשים לך פרטים על מלון "כפר המכביה" מה שדרוmי הציע... וגם תמונה של המקום.... הכתובת: רחוב פרץ ברנשטיין 7 רמת גן 52109 בהצלחה!

שידוכית

New member
אשמח לקבל קצת אינפורמציה על הסגנון

של המלון. האם הלובי מרווח מספיק? או שבדר``כ המקומות ישיבה בתפוסה מלאה? האם יש דרישה להזמנה בסכום יחסית גבוה(לא נעים לי ללכת על מקום יקר ע``ח הבחור...)

Corall

New member
שרתון סיטי טאוור

אני אישית, לא אהבתי בכלל. בטח לא לפגישה ראשונה. לובי פצפון. חשוך. הלובי הוא בעצם קומת הכניסה גם לאולם האירועים שלמעלה. כך, שאם יש ארוע באותו יום. התזוזה שם היא נונסטופ. מחירים אין לי מושג. אבל חובה להזמין. כמו בהרבה מקומות.

שידוכית

New member
אשמח לקבל קצת אינפורמציה על הסגנון

של המלון. האם הלובי מרווח מספיק? או שבדר``כ המקומות ישיבה בתפוסה מלאה? האם יש דרישה להזמנה בסכום יחסית גבוה(לא נעים לי ללכת על מקום יקר ע``ח הבחור...)

מצטרף.

אחלה מקום, שקט ואפשרות לתפוס סלבס... (אני פגשתי שם בביבי..) לא יקר במיוחד, אבל אם הוא מגיע עם רכב הוא משלם 30 שקל על חניה... (פעמיים נפלתי בזה ימחשמם)

hatam

New member
מעניין מה הכשרות

של ה-cafe cafe הזה? (הסניף בבן גוריון - מגדלי ב.ס.ר)

לא יודע מה הכשרות

אבל לגבי הטעם.... טעים לאללה. חוצמזה שבכל מה שקשור בקפה שחור וכו' הכשרות לא ממש נחוצה.

שידוכית

New member
מישהו מכיר אולי

את ``קלאב הוטלס אינטרנשיונל`` בר``ג‎ ‎ אם כן אשמח לקבל פרטים על המקום האם המלון הזה מתאים לפגישות.

שלום לכולם, גמני חדש כאן, ויש 2 מקומות מעולים

האחד זה קפה קפה בבן גוריון, והשני זה הקפה של גידי ברועה הדייטים היו פחות מוצלחים

למעלה