מקום ושעת מפגש

AndreaCorr ©

New member
מקום ושעת מפגש ../images/Emo110.gif

אני חשבתי על 16:00 על הגג של עזריאלי. הרבה עושים שם מפגשי פורומים ויכול להיות חביב. יש רכבות ואוטובוסים לשם מהרבה מקומות בארץ, מקום מרכזי, ונראה לי שהשעה מספיק מוקדמת בשביל שיהיה נוח לכל אלה שגרים רחוק. אתם מוזמנים לחלוק על השעה או על המקום, כלום עוד לא קבוע והכל ניתן לשינוי. תזכורת לגבי התאריך: 16 באוגוסט, יום שני. כל מי שחושב שהוא יגיע מוזמן לסמן בשרשור.

meiritamir

New member
מתלבט...

לא ממש השתתפתי בפורום שלכם... אך אני חובב קורס לשעבר. כלומר, פה ושם אני שומע, אבל הסגנון המוזיקלי שלי היום שונה מהם די הרבה.... אולי אקפוץ, אם אשתחרר מהמרפאה בזמן. מה אתם אומרים?

meiritamir

New member
יום שני הבא את אומרת...?

הממממממממ...16:00? תקבלו אותי אם אגיע באיחור של איזה שעה...?

AndreaCorr ©

New member
אם ההענות תשאר דלה

המפגש יבוטל. מטרתו העיקרית של השרשור היא לראות האם בכלל יש ביקוש. אם אין, אז אין. זו בערך ההזדמנות האחרונה שלנו למפגש, ומעבר לפעם הזו אני לא מתכוונת לנסות ולארגן עוד פעם.

m L m

New member
כנראה שאני לא אוכל לבוא ../images/Emo10.gif

אני נאלצת לעבוד עד 19:00

תקווה4

New member
ניראה לי שאני יבוא

אבל ב5 חמש ורבע אני צריכה לזוז כי יש לי טניסס

NaughtyGuy18

New member
איזה באסה ../images/Emo7.gif

אני לא אוכל לבוא סיימתי כגרע טירונות (בעע היה מגעילל) ויום ראשון אני מתחיל קורס חובשים קרבי וזה אומר --אין חיים-- בע :[[

meiritamir

New member
שיהיה בהצלחה...

אם אתה צריך עצות וכו', פנה אלי באיי סי קיו. אתהתסיים את הקורס, אני אסיים קורס מדריכי חובשים

NaughtyGuy18

New member
איזה באסה ../images/Emo7.gif

אני לא אוכל לבוא סיימתי כגרע טירונות (בעע היה מגעילל) ויום ראשון אני מתחיל קורס חובשים קרבי וזה אומר --אין חיים-- בע :[[

למעלה