"מקום בצמרת"

עדי 345

New member
"מקום בצמרת"

אחרי הרבה שנים שלא שמעתי.....יצא לי בשבת בערב לחזור הביתה ולשמוע את המצעד (הם משמיעים במוצ"ש גרסה "מקוצרת" של המצעד": רק 10 המקומות הראשונים). יש גם פינה "היום לפני". והפעם: "היום לפני 13 שנה" וכמובן היתה גלי !! מקום ראשון במצעד השבועי של 4.2.1994 היה "השיר שיביא לך אהבה" !! איזה נוסטלגיה ! ואיזה כיף לחזור לתקופה ההיא ! אפילו נזכרתי שנסעתי במיוחד לחפש בחנות את "סימנים"......

../images/Emo51.gif עכשיו אני אקשיב כל מוצ"ש. גם

לי זה מזכיר שמיהרתי לקניון לקנות את הדיסק
מייד כשהוא יצא לחנויות.

שרית7

New member
ואו "מקום בצמרת" איזו נוסטלגיה

הייתי מכורה למצעד בג' אז. איזה מתח זה היה. אז למצעד היתה משמעות כל יום שלישי מ17 עד 20 בערב. והיה "טוטו צמרת" - היו מעלים מאזינים לשידור שיהמרו על שלושת המקומות הראשונים. הייתי שולחת גלויות. אז היתה משמעות להיות במקום הראשון כי היה "להיט בראש". היו זמנים... מן הסתם התקופה של "אמצע ספטמבר" ו"צעד אחד לפני הנהר" בשנים 1986 ו1988 היו הכי משמעותיות מבחינתי והמתח היה גדול מאוד. מי שהתחרו אז עם גלי על המקומות הראשונים היו ירדנה ארזי, ריטה ואדם. אני זוכרת שנפאל שבר בזמנו שיא שהה 3 שבועות רצוף במקום הראשון. וגם אחרי שהוא התחיל לרדת הוא פתאום שוב התחיל לטפס בחזרה. זו היתה תקופה מטורפת. זמנים אחרים.

לי זה מזכיר את גלגל ענק.

ששהה שבע שבועות במקום הראשון, וגם היה שיר השנה של רשת ג.

שרית7

New member
אני בתקופה הזו לא הייתי עדיין בענין

של מצעדים הייתי באמת ילדה קטנה בת 7 כולה. התחלתי להכנס לעניינים בגיל 13 כתה ז-ח אז התחלתי לאסוף חומר, לקנות תקליטים וכו'. לפני זה זו היתה אהבה פאסיבית יותר

Robbie רובי

New member
אני לא אשכח את ההיסטוריה של "חזקה

"חזקה מהרוח "בשנת 1992 היה שבועיים במקום ראשון , ירד למקום השני לטובת "שיר ישן" של אתניקס כמדומני וחזר לעוד שבועיים שוב למקום הראשון. לא זכור לי שיר שהיה במקום הראשון , ירד וחזר (ובטח שלא לעוד יותר משבוע) באותה שנה גלוש היתה זמרת השנה גם

למעלה