מקום בטוח!

גייטס

New member
מקום בטוח!

במקרה איזה חבר אמר לי שאיזה רבי לא זכור לו באופן אישי מיהו, שהמקום הכי בטוח להיות בו זה בארץ ישראל, שמעתם על כזה דבר אם תוכלו להגיד לי מיהו אותו הרבי אודה לכם כי אם לא אני לא יודע.....

מוטיש

New member
זה היה הרבי מליובאוויטש זצ"ל

הוא אמר שארץ ישראל הוא המקום הכי בטוח בעולם עבור יהודים, עד בוא המשיח. כדברי הפסוק"ארץ אשר עיני ה' אלוקיך בה מראשית השנה ועד אחרית שנה"

MicMik

New member
איזה איש נדיב

אז הוא ממש הקריב את עצמו בכך שנותר לגור בק"ק ברוקלין?

tam1nj

New member
לא יודעת לגבי הרבי

אך מאמינים רבים (דתיים ואלו שמתעסקים בקבלה היהודית) טוענים, שבמלחמת גוג ומגוג, שאוטוטו מתחילה, המקום הבטוח ואולי היחיד בו ישרדו אנשים הוא ארץ ישראל, ואם אני זוכרת נכון, אז בעיקר בירושלים.

MicMik

New member
אז לא מומלץ לעבור לגור עם שי

במיקרונזיה
ורק בירושלים 02

yosense

New member
גוג ומגוג

זה לא אותו טיפוס במקרה? ומתחילים עכשיו- וואללה? עכשיו זו כל שעה ורגע? או שזה רק הטריגר של הסכיזופרן העברי המצוי, רב הסגולות והתחבולות?

yosense

New member
רצית להגיד - מישהו כתב?

או שאצלך הדברים נכתבים וחסל?

MicMik

New member
אתה רוצה להגיד שאני פחות טוב

מאחרים? אני כתבתי ואתם רשאים לצטט.

yosense

New member
אם אתה פחות טוב

ואני עוד פחות מזה וכן הלאה כולנו פחות ופחות, יצא מזה שאין ביכולתנו לא לצטט ובטח שלא להבין את מה שנכתב ע"י הגדולים שהיו ואשר תיתקו מה שגדולים מהם לאין שיעור מלמלו מתוך שמועות שהגיעו מהענקים הרוחניים שהארץ נרמסה תחת בוהניהם הקדושים בימים הנוראים ההם כאשר ההחלטה בקעה מקרן אור עצומה שבקעה בין ענני ענק שבינהם גוג ומגוג שחקו בגוגואים בחצר ליד הברוש.

MicMik

New member
אתה כנראה אחד מגדולי הדור

כי אין לי מושג מה אמרת. חכה רגע תן לי להריץ את התוכנה שקופצת על אותיות קדימה ואחורה כדי לפענח את המסר שלך, נראה לי שמוצפן שם כמה כמה יהיה גוג:מגוג.

yosense

New member
טוב , כנראה שהתבלבלתי

העיקר שתצליח לפענח - ואז תעזור לי להבין את עצמי, ואז אולי אסכים שגוג ומגוג הוא השתקפויות של המתנצח האנונימי.

למעלה