מקום אחר לחיות בו

מקום אחר לחיות בו

זה בטח לא הפורום הנכון, אבל אין לי מושג מה כן. אשמח אם תפנו אותי. אני בדכאון במשך הרבה שנים (חלק ניכר מהזמן על תרופות), וזה בא והולך. אני לא מתפקדת. היום אמא שלי הודיעה לי שהיא מפסיקה לי תוך חצי שנה את הטיפול הפסיכולוגי בניגוד להתחייבותה לממן אותו, כי "כבר עבר מספיק זמן". אני לא יכולה להשאר יותר בבית הזה, היא מתה בשבילי. גם אני מתה בשבילי. אני בן אדם בוגר, ומשכיל, אבל אין לי שום אפשרות לתפקד. אני מחפשת מקום לחיות בו, ללא שום כללי מסגרת שכן אני לא יכולה לעמוד בכאלה (לא סתם באוויר אלא עם חותמת. יש לי על זה פטור מצבא). פשוט מקום שאני אוכל לחיות בו, ואולי יעזרו לי להשתקם (למרות שאינני חולמת על כך אפילו). אני מניחה שמקומות כאלה, אם קיימים, מן הסתם קיימים רק בתשלום (למרות שאני לא אוכלת הרבה ובטח לא אוכל כלום במקום כזה כי אני נורא מפונקת באוכל), אבל זה בר הסדרה. כאן אסור לי להשאר עוד. אבל אני אפילו לא יודעת מה לחפש. אני לא רוצה ליפול באיזה הוסטל של אנשים חולים ממש, זה חייב להיות מקום של אנשים כמוני, אנשים "נורמאלים" אבל אבודים.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לאן לפנות

יקירה, אפשר לחוש כמה קשה לך. אני מקווה שתמצאי את הדרך להשתקם ולחזור לחיות. אכן אימון אישי הוא לא המענה. עלייך למצוא את הערוץ המתאים לטיפול שיעזור לך לחזור למסלול. בפורום ייעוץ פסיכולוגי תוכלי לקבל עיצות והכוונה. יש כל מיני מסלולי טיפול שהם ללא תשלום או בתשלום נמוך - למשל טיפולים במרפאות בריאות הנפש או מסלולי אשפוז יום. אני לא מתמצאת מעבר לזה - נסי להעזר בפורום ייעוץ פסיכולוגי ואולי להתייעץ עם פסיכיאטר בקופת החולים.

למעלה