מקווה

Mashina Girl

New member
מקווה

יש פה אנשים שלומדים במקווה? אם כן צרו קשר.
.

‡NoK

New member
אני סה"כ שנה ראשונה במקווה..

רציתי לדעת מה אתן מוצאות כל כך רע בו?

Hole In The Sky

New member
חחחח../images/Emo98.gif

ת´אמת? אי אפשר לצפות להרבה. זה אחרי הכל עוד בצפר.
HOLE

Hole In The Sky

New member
חחחח../images/Emo98.gif

ת´אמת? אי אפשר לצפות להרבה. זה אחרי הכל עוד בצפר.
HOLE

Mashina Girl

New member
../images/Emo13.gif

מאגניב כמה אנשים ממקווה.. נעים מאוד.. אני ליזה - ח3.. מי אתם? ונוקי - ברוכה הבאה למקווה שלנו..
. אני אישית עם משי...זה באמת ביצפר,איפשר לצפות יותר מדיי.. Mashina Girl

המרחפת

New member
אני חושבת שההורים הם אלו שלא מבינים

את העובדה הזו. הם הולכים שולל אחרי מראה המעבדות והתארים שמפארים את שמות המורים, ושוכחים שבית ספר, אחרי הכל, הוא בי"ס. הילד שלהם כן יחזור ממנו מבואס. הוא לא ישמח מחווית הלמידה. כן, יהיו פעמים שהוא יבכה. והעובדה שיש לו תעודת בגרות חקלאית לא תעזור לו בגרוש. מה שכן, ילד שיודע להעריך טבע, ימצא המון קסם בלהסתכל על השדות, להבריז מהשיעור אל הפרדס ולהיות נדהם מהגילוי שליד מגדל המים יש שתי שקדיות יפהפיות וספסל מקסים לשבת עליו. יש משהו מאד ממכר במרחבים הפתוחים. כשהלכתי לבקר חברות אחרות בביה"ס שלהן, מבנה הבטון גרם לי להרגיש ממש חנוקה.

המרחפת

New member
בבי"ס של אלף תלמידים, הייתי מצפה

לא להיות היחידה. איפה היית היום? חיפשתי אותך.

ענבל מ

New member
תשמעי, יש מקרים שבהם את היחידה

או אני. או שתינו. או שלושה תלמידים והמורה מלמדת
הייתי בשולחן העגול, אח"כ הייתי בקיוסק ואח"כ דיברתי עם המורה לאנגלית כהכנה לבגרות בע"פ. אח"כ הלכתי הביתה. ואגב, בהקשר לדיון- נראה לי שבשנה-שנתיים האחרונות יותר ויותר תלמידים בבי"ס לא מעריכים את הטבע, כהגדרתך. אחת הסיבות הבודדות שאני אוהבת את הבי"ס הוא הבי"ס כמקום יפה... ענבל מ

המרחפת

New member
יכול להיות שאת צודקת

השכבות הצעירות נמצאות בבנינים שלא ממש פתוחים לנוף. כשמשעמם לי בשיעור ואני מסתכלת מהחלון, אני רואה שדה ואת הבניינים של ת"א. את חושבים שעושים להם אותם הקשרים ליופי של מקווה כמו לנו? אנ יזוכרת שבחטיבה היו לוקחים אותנו לפרדס ולכל מיני מקומות במקווה. האמת היא שלרובם הגעתי בגלל לימודי האמנות, אבל לפרדס ולגן הבוטני הגעתי במסגרת שיעורי כיף. ובחורף אני כן הולכת לפרדס לאכול תפוזים במקום להיות בשיעור. ויש עוד המון מקומות במקווה שאני רוצה להיות בהם. אבל... איך בעצם מטמיעים במישהו אהבה לטבע? איך את גורמת לו לצאת ולראות מה יש בחוץ? אני מרגישה שרוב התלמידים האלו נמצאים במרדף מתמיד אחרי ציונים, בגלל השם המנופח שיצא לביה"ס...

למעלה