מקווה

סנונית 1

New member
אני הלכתי לפני חודשיים

חשבתי שהתפילות והכנסת הקדושה יעזרו לי אבל.... לפחות היתה חוויה נעימה.

blue4u2

New member
כנ"ל אני - רק לפני החתונה והיה דוחה

פשוט נוראי, צפו שם שיערות והיה די מגעיל, "ההיא" הטביעה אותי 18 פעמים כי השיערות הארוכות שלי יצאו מהמים והיה לי קשה לנשום |מזיע| זה היה נוראי ויסלחו לי כל מי שנהנו בחוויה הזו
המצחיק הוא שהרב שחיתן אותנו בכלל לא ביקש בסוף את האישור
ממש התבאסתי שחוויתי את זה בכלל
מעבר לכך התעצבנתי שלא רצו לתת אישור לקשישה אחת בת 65 שהגיעה למקווה כי נישאת לראשונה בחייה....היא היתה מאוד גדולה ושמנה והיה לה קשה לרדת במדרגות שוב למים, הרבנית אמרה שהשיער שלה לא נרטב כולו והיא לא מאשרת לה להתחתן....ההיא בכתה שם - היה לי כ"כ עצוב, היו שם סקנדלים, לא יודעת איך הסתיים בסוף כי כבר הלכתי אבל כ"כ כעסתי
נו שויין, אנחנו (אני לפחות) כבר אחרי זה
כל טוב

mikasphika

New member
זה אומנם לא הפורום המתאים....

אבל אם כבר העלית את הנושא, ומאחר שהחוויה כה טרייה במוחי, בא לי להתייחס. אני התלבטתי ארוכות אם כן או לא, במיוחד לאור חילוניותי המובהקת. כמעט והחלטתי לעשות את הטבילה באופן פרטי בים או בכנרת (רציתי לעשות את הטקס מבחינה סמלית בכל זאת) ואז גיליתי שיש שני מקוואות במצפים במשגב. בסוף הלכתי לאחד מהם, והיה חוויה מדהימה. אבל אני חייבת לציין שפתחו את המקווה במיוחד בשבילי, היה נקי מאוד, הבלנית הייתה נחמדה מאוד, שכחה לתת לי אישור וגם אצלי הרב לא ביקש. עכשיו הרבנות עצמה רוצים ממני את האישור כדי להוציא תעודת נישואין. בא לי קצת להתווכח איתם- אם הרב חיתן אותנו, מה זה משנה להם כבר, אבל נראה לי שזה יהיה בזבוז אנרגיות שחבל על הזמן.

כל חודש כמו שעון - חוויה מדהימה

אני אוהבת את יום הטבילה ולא רק בגלל מה שבא אחריה , הטבילה עצמה וההכנות נותנות הרגשה מיוחדת שאני לא יודעת איך לתאר... בכל אופן לגבי הבנות שתיארו מקום מלוכלך...חפשו מקום נקי יותר גם בריכת שחייה לא נקייה במיוחד והים שלנו אחרי מה שאני ראיתי באשקלון- מזוהם לגמרי ...אז פשוט להמשיך לחפש... מומלץ בחום!

נעמולה

New member
גמני מצטרפת

ואחרי הלידה המוקדמת כולם אמרו לי ללכת אחרי המחזור הראשון בשביל להיטהר...לא הייתה לי כל כוונה לעשות את זה, הספיקה לי הפעם לפני החתונה

ori27

New member
ממליצה בחום - למרות שאני במיעוט

אני מאד אוהבת את "עניין המקווה" זאת הרגשה מאד טובה. בניגוד למה שבנות תיארו כאן המקווה אליה אני הולכת מאד נקייה והבלנית מקסימה. לדעתי האישית מי שמתלבטת כדאי לה לנסות ולראות אם זה ימצא חן בעיניה.

זוג חדש

New member
שרון 78 למה את שואלת???

אני היום בהריון, אבל לפניכן הלכתי קבוע, כל חודש, במשך שנה בדיוק מהחתונה. אני מסכימה עם הדעה שזאת חוויה מקסימה, הרגשת הטהרות ותום. אמנם יש מקומות מלוכלכים כמו שבנות ספרו פה, אבל אפשר למצוא מקומות נקיים עם בלנית נחמדה. אם את רוצה ללכת, ואת מאזור המרכז אני אשמח להמליץ לך על מקואות קרובות לביתי, שאני אישית מאוד מאוד אהבתי.

Galit29

New member
עד לפני חודש הלכתי כל מחזור

בפ"ת יש כמה מקוואות, החדש ביותר נמצא ליד הבית שלי, הוא נקי וגדול מאוד יש 10 ברכות ויש לך אפשרות לחדר פרטי בתוספת תשלום. נהניתי מאוד מהטבילה ומזה שכל צלילה אני יכולה לבקש מה שאני רוצה ואני חייבת גם לציין שכל השבוע אחרי היה לי פשוט מדהים הרגשה באמת קדושה. החודש לא הלכתי כי הנידה נופלת לי על הביוץ, הרופא שלי הציע איקוקלומין אבל אני לא מוכנה להכניס יותר מדי כדורים לגוף שלי, אז אני מוותרת החודש. בעלי הוא אפיקורס מוחלט אבל כיבד את ההחלטה שלי, אגב אנחנו בכלל לא דתיים פשוט אחרי הטבילה הראשונה היתה לי הרגשה כזו טובה שהחלטתי לא לוותר על זה.

למעלה