מקווה שתעני

TOli6

New member
מקווה שתעני

אם עושים דיאטה דלת שומנים והוסת מפסיקה מה עושים חוזרים לאכול שומנים כרגיל?..וזה יעזור?..וכמה שומנים צריך לצרוך ביום כדי שתיהיה פעילות הורמונלית רגילה ולא להשמין?...

מקווה שתעני

מחזור סדיר דורש אחוז שומן מינמלי בגוף . סתם דיאטה דלת שומנים לא גורמת בד"כ להידלדלות משמעותי של כמות השומן בגוף אלא אם היא דיאטה מאד ממושכת ואם הגעת למשקל נמוך מידי. כדי לקבל תשובות לגבי כמויות , יש צורך בייעוץ עם דיאטנית.

TOli6

New member
המשקל שלי לא נמוך

ואני כמעט בטוחה שאחוז השומן שלי לא נמוך את יכולה להגיד לי איך להחזיר אותו (את הוסת)??.ודרך הגב המשקל שלי הוא 53 על מטר 58 או 60....

זה מצריך שתבואי למרפאה שלנו או לרופא הנשים

שלך . אחוז שומן יימדד לך רק במרפאות אצל דיאטנים מקצועיים, כך שאת לא יכולה לדעת אם תקין או לא.

TOli6

New member
דחוףףףף../images/Emo206.gif

מה הטיפול אני פשוט הולכת לרופא היום....????????

TOli6

New member
שלום

הייתי אצל הרופא וסיפרתי לו והוא אמר לי שאין לי מה להילחץ זה בסדר למרות שהמחזור הפסיק לי כבר חצי שנה ולא נתן לי כלום....האם זה בסדר??.והוא צודק??..והוא הראה לי בבדיקות דם שלי שהכל תקין ושאני אפילו יכולה לתרום דם כי המוגלובין שלי במצב מצויין...(13)

שלום

אני בדרך כלל מוטרדת מכך שאין מחזור חצי שנה , אבל חשוב שתקשיבי לדיעה אחת . אם הרופא שלח אותך לבדיקות והכל בסדר, כנראה שבגלל זה הוא לא רוצה לטפל בך. בכל מקרה, הישארי במעקב ואם עדיין לא יהיה מחזור כעבור עוד חודשיים - שלושה, חזרי אליו.

למעלה