מקווה שתעזרו לי!!!

YuShi48

New member
מקווה שתעזרו לי!!!

היי אחים ואחיות שלי.... רציתי רק לשאול... מה זאת אומרת "פורום משחקי תפקידים"? מה עושים פה?

Sabre Runner

New member
משחקים תפקידים

אני משחק את תפקיד ה-TICer עם היסטוריית משחק של ארבע וחצי שנים שנורא רוצה לשחק משחקים בפורום אבל לא מקבל הרבה משוב.

דרגורן

New member
תשובתי:

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע מה זה פורום. משחקי תפקידים הם סוג של משחק שבו השחקנים משחקים תפקידים שונים כמו בתאטרון. ההבדל בין תאטרון לבין משחק תפקידים הוא שבתאטרון אתה מציג ומשחק את הדמות עם הגוף שלך, ואילו במשחקי תפקידים אתה עושה זאת עם הדימיון ועם הפה... כלומר אם אתה משחק אביר, אז אתה לא צריך להתלבש בשיריון (למרות שיש סוג של משחקי תפקידים שבו כן צריך להתלבש ככה, אבל לא נדבר עליו עכשיו), אלא לתאר את האביר, ולהחליט מה האביר עושה. בפורום אנחנו מדברים על משחקי תפקידים, משחקים משחקי תפקידים בפורום וכו´

YuShi48

New member
עוד שאלה אחת

אז נגיד אני רוצה לשחק אביר כן? מה אני עושה אני אומר שאני אביר וזהו? אז יאללה בוא נשחק

דרגורן

New member
טוב, זה קצת יותר מורכב מזה:

כמו בכל משחק, צריך סט של חוקים כלשהוא. אם אתה מחליט לשחק D&D (יש לפורום מילון בתוך הקישור למאמרים...) אז אתה צריך דף, עפרון, קוביות ועוד כמה אנשים... D&D מתרחש בימי הביינים ככה שאתה יכול לשחק אביר ב-D&D. מכוון שלשחק סתם לבד זה לא הכי להיט בעולם, יש לאנשים אחרים תפקידים נוספים: שה"מ/מנחה/DM - אתה משחק אביר, מי משחק את שאר העולם? זה התפקיד של השה"מ, הוא מתאר בפניך (באוזניך
) את העולם, ואתה מחליט מה האביר שלך עושה. לפי מה שאתה מחליט, השה"מ מספר לך מה קורה הלאה. יש במאמרי הפורום כל מאמרים של משחקי תפקידים, שיטות משחק ועוד... מומלץ שתעיף בהם מבט...

למעלה