מקווה שתהיה לכולנו הרבה אהבה עם דאגה, עזרה הדדית והערכה הדדית ואמתית.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 14/9/17 #1 מקווה שתהיה לכולנו הרבה אהבה עם דאגה, עזרה הדדית והערכה הדדית ואמתית.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 15/9/17 #2 אמן ואמן ה-מ-ו-ן אהבה. אהבה הורית, אהבה משפחתית, אהבה רומנטית, אהבת חינם, אהבת הבריות. אני לא מרבה להגיב בפורום זה אך לא יכולתי להתאפק. אני מאד אוהבת לקרוא את התגובות שלך (ולא רק כאן). אתה אדם כן ואמיתי, עם לב רחב ואוהב. כן ירבו כמוך.
אמן ואמן ה-מ-ו-ן אהבה. אהבה הורית, אהבה משפחתית, אהבה רומנטית, אהבת חינם, אהבת הבריות. אני לא מרבה להגיב בפורום זה אך לא יכולתי להתאפק. אני מאד אוהבת לקרוא את התגובות שלך (ולא רק כאן). אתה אדם כן ואמיתי, עם לב רחב ואוהב. כן ירבו כמוך.
ג גדעון היחידי New member מנהל 15/9/17 #1 פילוסוף יקר האהבה היא פרח מופלא שחייבים לשמר להשקות ולטפח. אז היא פורחת בשלל גוונים מופלאים ויפים. גידי
פילוסוף יקר האהבה היא פרח מופלא שחייבים לשמר להשקות ולטפח. אז היא פורחת בשלל גוונים מופלאים ויפים. גידי
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 15/9/17 #3 תודה סיגלית נעים לקבל מחמאות אהבה רגש מאד יפה וחשוב.  
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 15/9/17 #5 לי הייתה אהבת אמת ולא התממשה, לאישה נהדרת שטיפלה בי לפני שנים רבות. הייתה אהבת חיי מצדי.  
ס סאני381 New member 15/9/17 #6 אז מאחל לך שתיהיה לך עוד פעם אהבת אמת רק שבפעם הבאה זה יהיה הדדי,כל טוב,שנה טובה