מקווה שתאהבו......

CarolineKinney

New member
מקווה שתאהבו......

זה משהו קטן שעשיתי על בריאן המקסים.... הא..... וברכות לגל החוזרים מחול(הבנתי שיש הרבה כאלה בין חברינו לפורום) אז ברוכים הבאים תהנו מהרקע.....כולם !

CarolineKinney

New member
נ.ב

ההיתי צריכה להקטין את התמונה בגלל שהפורום לא קיבל את התמונה אז מי שרוצה אותה באיכות הרגילה והטובה שלה מוזמן לפנות אלי באי סי קיו שלי או פה או באימייל, איך שבא לכם 165554732 [email protected]

מאוד מאוד יפה!!!

גם אני עשיתי משהו דומה עם התמונה הגדולה...היא אחת האהובות עליי... והמכשפה...לקחת קשה את הנסיעה של מעיין...!

את צוחקת?????????????????????

את לא יודעת עד כמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא החברה הכי הכי הכי הכי הכי הכי טובה שלי!!!!!!!! חלמתי עליה איזה 50 פעם!!!!!! בשבוע הראשון שהיא לא הייתה פה השתגעתי!!.. כל 5 דקות חשבתי על להתקשר עליה ונזכרתי שהיא בכלל לא פה!!! אין אני יהרוג אותה ברגע שהיא תחזור!!!!!!!!! איך היא יכלה לעשות לי את זה??????????????????? ררררררררררררררררררר
שתחזורררררררר כבררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום חמישי אבל....

נראה לי שאני ילך אליה ביום רביעי... אם אבא שלה ואחותה מכנים להם משו אני ילך לעזור להם.... וכי בכול מקרה אני נוסעת איתם לשדה תעופה.. ואם הם יחזרו נגיד באמצע הלילה אז אני ילך לשם כבר ביום.... אוףףףףףףף... אני לא יכולה לחכות כבר... וואי יש לי רעיון... בא לכם לחכות לה כשהיא תחזור.. אני אברר מתי היא נוחתת ונגיד איזה שעה וחצי ככה אחרי זה כולם(מי שיכול..) יחכה לה בצ´ט??????????????????? בא לכם????????????????????????

למעלה