מקווה שיעבור.. :/

מקווה שיעבור.. :/

היום בדיוק חזרתי אחרי שבועיים שהייתי בחו"ל.. (לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה שחבר שלי מאוד מבואס מזה שאני נוסעת בדיוק מתי שהוא חוזר אחרי 17 יום הביתה ושהוא עשה לי סרטים על זה) במשך הזמן שהייתי בחו"ל התקשרתי אליו כמה פעמים ולא תמיד הוא ענה לי כי הוא בצבא ואני מבינה את זה, אבל היו פעמיים שהתקשרתי אליו שהוא היה בבית וממש התעצבנתי מאיך שהוא התייחס אלי, הוא היה ליד החברים שלו אז הוא בקושי דיבר והתבאסתי שהוא לא היה שמח לשמוע ממני, אני מתקשרת ומקדישה זמן וכסף והוא לא התייחס. עכשיו שחזרתי והתקשרתי אליו הוא גם היה קר אליי ואני מרגישה שכאילו הוא מאשים אותי שנסעתי. אני באמת מקווה שזה יעבור לו כי הוא בדרך כלל לא כזה בכלל.. הוא תמיד שמח שאני נוסעת ומבלה והכל אבל בגלל שזה יצא על יציאה שלו הביתה אז הוא לקח את זה אישית. מה אתן הייתן אומרות לו? מה להגיד לו בשביל לעודד אותו? לא נפגשנו כבר כמעט 3 שבועות ורק בסופש הבא נפגש וזה ממש קשה לי :(

../images/Emo192.gifאני זוכרת שרשמת

שזה טיול עם ההורים או משהו ?! היית בח"ול , ומה לעשות שלפעמים יוצא שלא נפגשים .. גם כששני בני הזוג חיילים יש פעמים שהם לא רואים אחד את השני חודשים .. הוא נפגע בגלל שהלכת בגלל שהוא היה בבית , אבלאי מה לעשות הוא צריך להבין גם את הדרישות שלך .. כמו שאני עשיתי למר בחור שלי שיחה על זה שכשהוא יוצא הביתה אנחנו אף פעם לא יוצאים לבד , רק אני והוא .. ואם אנחנו כבר לבד זה תמיד בבית .. ושזה כבר דיי נמאס וגם לי בא לצאת ולראות אנשים לפעמים .. לא תמיד עם חברים שלו .. ועכשיו אני מנסה לחנך אותו קצת D: דברי איתו , תגידי לו מה שאת מרגישה .. הוא אפילו ינסה לגרום לך לחשוב שאת אשמה ואולי כשיחזור לא יקדיש לך זמן כמו פעם .. אבל תסבירי לו שהנסיעה הייתה חשובה לך , וכמו שאת אוהבת שהוא נהנה הוא צריך להבין שזהו , זה עבר ונסעת כבר ואין לו מה לגרום לך להרגיש רע

כן..

אמרתי לו את זה שגם לי יש חיים והכול אבל הוא עדיין מבואס שלא נפגשנו הרבה זמן וגם אם הוא לא אומר אני באמת מרגישה שהוא רחוק ממני.. שבוע הבא אנחנו נפגשים ואני באמת מקווה שהמצב ישתפר.. תודה!

Eden1818

New member
וולקאם באק ../images/Emo9.gif

נראה לי שהכי יעזור שתסבירי לו שאם היית נשארת בבית היית מלאה במחשבות וגעגועים.. וגם כשהיית שם התגעגעת אבל זה עזר לך להעביר את הזמן בפחות סבל. תכלס מה היה נותן לו להתקשר אלייך ולשמוע שקשה לך ואת מתגעגעת הזמן לא זז לך והכל חרא ?

טנקס :)

חח את אפילו לא מבינה כמה פעמים אמרתי את זה ואני בטוחה שהוא מבין אבל הוא התבאס רצח שלא נפגשנו.. היה לו ממש קשה ועכשיו הוא מרוחק כזה

Miss KuChit

New member
מצב דומה

גם אני חזרתי משבועיים בחו"ל ופספסתי יציאה שלו אחרי 21, ועכשיו הוא סוגר 14 אז אנחנו לא מתראים 5 שבועות. והפרחים לצה"ל
אני חושבת שלא תסיקי מסקנות על סמך שיחות קטנות כאלה בטלפון, תחכי שתיפגשו פנים מול פנים ותראי מה יש לו להגיד. תחשבי שזה תקופה קשה גם בשבילו, שהוא צריך תמיכה ואת הנוכחות שלך. לפי דעתי חזקי אותו כמה שאת יכולה, תגידי לו כל הזמן כמה שאת אוהבת מתגעגעת ומחכה. אין לו סיבה לכעוס עליך, אבל לפעמים הלב פועל במקום ההיגיון. בכל מקרה בהצלחה לכם!

נכון שזה מבאס?

היה לי ממש קשה לטוס בידיעה שאני מפספסת סופש איתו אבל בכל זאת יש לי חיים ונהנתי מאוד ויכול להיות שאני סתם אומרת עכשיו, אני אחכה לפגישה שלנו ונראה מה יהיה.. מקווה שהוא לא יהיה שונה ויעבור לו מזה תודה :)

למעלה