מקווה שזה המקום...

Blue Rose

New member
מקווה שזה המקום...

שלום.... אני צריכה את עצתכם... ב- 7/1/2001 התחלתי לעבוד במפעל, סיימתי את עבודתי ב- 6/2002. סיום עבודתי (התפטרתי) בא בעקבות מעבר לגור בן זוגי, עובדה שהיתה ידועה במפעל הקטן שבו עבדתי. אני גרה כעת עם בן זוגי כ- חצי שנה, ואנו מתחננים חתונה לעוד חצי שנה. לאחרונה, בעזרת פורום חוק ומשפט, גיליתי כי למעשה מגיעים לי פיצויי פיטורים בגלל הסיבה שבגללה עזבתי את העבודה- אפילו הם היו נחמדים והעריכו בשבילי שהפיצויים מגיעים למעל 7000 ש"ח. כ- שבועיים אחרי שעזבתי... התקשרתי לברר אם מגיעים לי פיצויים- ואמרו לי שלא. האם ליצור קשר עם מעסיקי לשעבר ולבקש? האם זו חוצפה? אני רוצה לשמור על קשרים טובים ביננו... האם צעד כזה יערער אותם?? תודה מראש על עצתכם!!!

Blue Rose

New member
שגיאות.. סליחה...

* בעקבות מעבר לגור בן זוגי- בעקבות מעבר לגור עם בן זוגי * מתחננים = מתכננים (פרויד היה עושה מסיבה עם השגיאה הזו)

PINIZ

New member
לבלו רוז

1. אני חושב שמי שקבע כי מגיעים לך פצויים טעה. 2. פצויים מגיעים בהתקיים כל התנאים הבאים:א. העתקת מגורים לרגל נשואיוב. לישוב בו היה גר בן זוגוג. ובתנאי שהמרחק בין מקום מגוריו הוא 40 ק"מ לפחות.ד. מקום מגוריו החדש רחוק יותר ממקום עבודתו מאשר מקום מגוריו הקודם. כאמור צריכים להתמלא כל התנאים

Blue Rose

New member
אני אגיד את המצב.. אתה תגיד

אם זה מתאים... א- היה כבר תאריך לחתונה כשעזבתי את מקום העבודה (נדחה אח"כ בגלל פחד מהצפות בחורף). בן זוגי הוא בן קיבוץ כך שזה הישוב בו הוא גר כל חייו כולל עכשיו. ב- המרחק בין מקומות המגורים השונים- 65 ק"מ ג- מקום מגורי החדש הוא כ- 50 ד´ נסיעה ממקום עבודתי הקודם בניגוד למקום בו גרתי בעבר שהיה במרחק של 20 דקות נסיעה.

PINIZ

New member
הכל מתאים

חוץ מההגדרה "לרגל נשואיו". אני לא מכיר פסיקה המכירה "בכמעט" נשואין כנשואין, אבח אולי שווה לנסות בבית הדין לעבודה.

למעלה