מקווה שאני בפורום המתאים

מרבי1

New member
מקווה שאני בפורום המתאים ../images/Emo140.gif

יש לי המון רעיונות מקוריים בתחום האמנות. עד היום תמיד ביצעתי בעצמי והתגובות היו נהדרות. החברים/משפחה קוראים לי "רעיונאית", מכל דבר יש לי רעיון לעשות משהו.. אז חשבתי לעצמי, להפוך את כישוריי למקצוע. וכאן פונה אליכם בבקשה
איך מתחילים? למי פונים? איך הופכים ידע לכסף? אשמח לכל הארה והערה

מרבי1

New member
למה מתעלמים ממני ../images/Emo7.gif

שאלתי משהו לא בסדר? אני מרגישה מקופחת

ganooov

New member
אממממ.. ../images/Emo13.gif

אפשר ללמוד עיצוב מוצר, אמנות, הכל. אחרי שלומדים - אפשר לעבוד כפרי לאנסרית או בחברת עיצוב. אגב, לא תמיד חייבים ללמוד, אבל כדאי - כי לא על הכשרון לבדו יחיה המעצב
.

מרבי1

New member
מצטרפת לשאלה של מקורי 2 ../images/Emo24.gif

אני לא מעוניינת ללמוד בשלב זה... איך אני מתקדמת הלאה.. למי לפנות... ותודה על ההתייחסות

shafan8r

New member
what do u know

what can u do can u make a presentation of a product do u work in 3D 2D having just good ideas is not enuf u have to know to sell them present them

מרבי1

New member
בודאי, יש לי מלה רעיונות מבוצעים

אין לי בעיה לארגן תיק עבודות - יש בשפע.. השאלה למי להראות אותן? והכישרון שלי הוא בזה.. שמספיקה לי הבקשה לדבר מסויים או הרצון לדבר מסויים, ומיד יש לי רעיון איך לבצע.

raananta

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש

שלום לכולם, גם אני מקווה שאני בפורום הנכון, או לפחות הכי קרוב לנכון. ברצוני בשנה הקרובה ללמוד עיצוב תעשייתי וכרגע אני בשלבי בדיקה. ממה שבדקתי אין כמעט מקומות שניתן בהם ללמוד לתואר במערכת מפוצלת פרט ל"אסכולה מימד" ואני לא בטוח שאצלהם זה לימודים לתואר. שאלה נוספת לי והיא... מה זה תואר B-Design כי נניח במכון הטכנולוגי חולון לומדים לתואר הזה ובאסכולה (שאמורים להחזיר לי תשובה) לא מצוין התואר. אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי. תודה רבה... ושנה טובה.

tusik5

New member
ובכן...

רק בצלאל, שנקר וחולון נותנים תואר בעיצוב (B.Design) באסכולה מימד התואר הוא לא בעיצוב לכן אין את התואר הזה. התואר הוא בינתחומי, שמשלב הוראה נדמה לי בהתמקדות על עיצוב תעשייתי.

raananta

New member
ואיך הם מבחיינת ה"שוק"

האם בתחום יש העדפות למי שיש לו תעודה של בי"ס מסויים או שבעצם מסתכלים על תיק העבודות שלך, והוא זה שבעצם ייתן את ההחלטה האם להעסיק אותך או לא? או במילים אחרות.... כמה חשוב ה-B-DESIGN. תודה.

למעלה