חולק על הרשימה שלך, הנה שלי
אין ספק שליוטה היה שבוע מפלצתי ממש, מוסכם על כולם. לציין את מינסוטה זה טוב ויפה, אין ספק ששלושה ניצחנונות עבורה, לא משנה על מי בכלל, זה הישג מרשים, אבל בכל זאת, לא הייתי מגדיר אותם חמים, או מאיימים, או... הם ניצחון את אוויר (ג'רזי), את אוויר 2 (הבולס) ואת אוויר שלוש (הקליפרס). דאלאס לדעתי במאכזבות, לסיים שבוע במאזן חיובי זה לא בהכרח מבשר על שבוע טוב, בעיקר עבור הגדולות, ההפסד לבוסטון משמעותי, בם שיחקו ללא גארנט, עם במאבריקס רואים עצמם מעומדים, זאת הייתה נפילה רצינית. כך גם עם הסאנס, ההפסד לספרס המדשדשים, לא בא בחשבון. הסאנס קיבלו את הספרס בתיזמון המושלם מבחינתם ועדיין הם הצליחו להפסיד. כמובן שלהפסיד לאלופים זה לא נורא, אבל קיבלנו תחושה שאם לא עכשיו איי מתי??? ומה עם גודלן סטייט? למה היא לא מופיעה, ללא ספק קבוצת השבוע שניצחה את ניו אורלינס החמה . הייתי מזכיר את סיאטל עם שני ניצחונות רצופים כולל ניצחון משכנע על הספרס. דירוג ההנהלה: יוטה גולדן סטייט מינסוטה סאקרמנטו סיאטל אני מציע לרשום גם את חמשת הקבוצות המאכזבות של המערב שלי: 1) הלייקרס (לא ציפיתי לשרשרת ההפסדים עקב הפציעה של ביינון, הניצחון על הראפטורס והטרייד מסמנים אולי תחילת שבוע גדול שבדרך). 2) הספרס (הם זוכרים שהם האלופים? למזלם יש להם משחקים עם פינקס) 3) דנוור (מתחילת השהנ אכזבה). 4) הורנטס (שני הפסדים רצופים למוליכת המערב) 5) דאלאס (פשוט לא מצליחים לנצח קבוצות טובות בחוץ, בוסטון בלי גארנט חזקים מידי עבור המאבריקס