מקווה להתחיל במסורת...

STEVE NASH

New member
מקווה להתחיל במסורת...

בכל סופשבוע[בעזרת אשם] אני אהיה כאן ואדרג חמש קבוצות מכל איזור שהיו לדעתי הטובות ביותר באותו שבוע. עם הזמן אני מקווה לשדרג את זה ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם, תנו רעיונות לשיפור ולשידרוג! תודה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מציע שתתחיל ואז נראה מה יש לשפר ../images/Emo13.gif

אז אתה מתחיל משבוע הבא?

STEVE NASH

New member
יש מצב שעכשיו

אחרי השרדות[כן, אני רואה, כן אני משועמם].

STEVE NASH

New member
דירוג שבועי, 2.2.08

אז הפינה החדשה יוצאת לדרך! הצעות לשיפור, שאלות, מחאות, מחמאות,הערות, קללות, גניחות, "איך הפיסטונס מקום אחרון במזרח?", למה הסאנס כל השנה מקום ראשון?" בסוף. מערב 1. יוטה ג'אז. מי יעצור את הנגנים? הג'אז סוגרים שבוע אדיר נקי מהפסדים ועם 4 בטור הW. וושינגטון,ניו יורק, סן אנטוניו ודנבר היו הקורבנות של המורמונים שפשוט דרסו את השתיים האחרונות בניצוחם של דרון וויליאמס וקרלוס בוזר כל הדרך על ראשות הדירוג הראשון, מזל"ט. 2.מינסוטה טימברוולבס. היישר ממרתפיי הליגה הזאבים נכנסים בסערה לדירוג עם שבוע חלומי מבחינתם. אפשר היה להבחין בקו העלייה של הוולבס כבר בהפסד לסלטיקס שהתחיל את השבוע, משם הם המשיכו לטפס עם שלושה ניצחונות רצופים על שיקאגו,ניו ג'רזי והקליפרס בצמרת הדירוג. 3. סקרמנטו קינגס. בדומה לוולבס, את השבוע הזה המלכים התחילו עם הפסד לג'אז אבל סגרו אותו בסטייל עם שלושה ניצחונות רצופים כולל הופעה מול ההורנטס. אחרי פתיחה מקרטעת משהו, הקינגס מקבלים את הפצועים חזרה וכעת הם יכולים להתחיל לדהור. 4.דאלאס מבריקס. המאבס לא עצרו השבוע ולא ראו אף אחד ממטר עם שלושה ניצחונות רצופים על תחילת השבוע אבל הפסד לבוסטון הוריד אותם לקרקע ומציב אותם רק בתחתית הרביעייה. 5. פיניקס סאנס. הסאנס קיבלו מזל בהתחלה עם ניצחון דחוק על הקאבס, אחר כך הגיע ניצחון על הבולס ואז הצגה מול ההוקס. אם הם היו מתפקדים פעם במאה שנה מול הספרס אולי הם היו הרבה יותר גבוה.

STEVE NASH

New member
יחאווורדימולקוקלו שכחתי את המזרח!!!!!!!!!!!!!

איזה טמבל.. מחר אני מבטיח להשלים.

o f r o n

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההשקעה.

אני מסכים עם רוב הדברים אבל איכשהו לא ממש התרשמתי לטובה מפיניקס השבוע, הפסד ביתי לס"א שהגיעה בכושר רע ובלי פארקר, ונצחונות על אטלנטה הקיקיונית ושיקגו נטולת גורון ודנג זה לא כזה מרשים עבור מועמדת לאליפות. לפי דעתי גולדן סטייט יותר הרשימו השבוע עם 3 ניצחונות כולל מול ההורנטס בניו אורלינס שהגיעה למישחק בכושר מטורף.

cache

New member
חולק על הרשימה שלך, הנה שלי

אין ספק שליוטה היה שבוע מפלצתי ממש, מוסכם על כולם. לציין את מינסוטה זה טוב ויפה, אין ספק ששלושה ניצחנונות עבורה, לא משנה על מי בכלל, זה הישג מרשים, אבל בכל זאת, לא הייתי מגדיר אותם חמים, או מאיימים, או... הם ניצחון את אוויר (ג'רזי), את אוויר 2 (הבולס) ואת אוויר שלוש (הקליפרס). דאלאס לדעתי במאכזבות, לסיים שבוע במאזן חיובי זה לא בהכרח מבשר על שבוע טוב, בעיקר עבור הגדולות, ההפסד לבוסטון משמעותי, בם שיחקו ללא גארנט, עם במאבריקס רואים עצמם מעומדים, זאת הייתה נפילה רצינית. כך גם עם הסאנס, ההפסד לספרס המדשדשים, לא בא בחשבון. הסאנס קיבלו את הספרס בתיזמון המושלם מבחינתם ועדיין הם הצליחו להפסיד. כמובן שלהפסיד לאלופים זה לא נורא, אבל קיבלנו תחושה שאם לא עכשיו איי מתי??? ומה עם גודלן סטייט? למה היא לא מופיעה, ללא ספק קבוצת השבוע שניצחה את ניו אורלינס החמה . הייתי מזכיר את סיאטל עם שני ניצחונות רצופים כולל ניצחון משכנע על הספרס. דירוג ההנהלה: יוטה גולדן סטייט מינסוטה סאקרמנטו סיאטל אני מציע לרשום גם את חמשת הקבוצות המאכזבות של המערב שלי: 1) הלייקרס (לא ציפיתי לשרשרת ההפסדים עקב הפציעה של ביינון, הניצחון על הראפטורס והטרייד מסמנים אולי תחילת שבוע גדול שבדרך). 2) הספרס (הם זוכרים שהם האלופים? למזלם יש להם משחקים עם פינקס) 3) דנוור (מתחילת השהנ אכזבה). 4) הורנטס (שני הפסדים רצופים למוליכת המערב) 5) דאלאס (פשוט לא מצליחים לנצח קבוצות טובות בחוץ, בוסטון בלי גארנט חזקים מידי עבור המאבריקס

STEVE NASH

New member
והנה של המזרח כמו שהבטחתי

1. דטרויט פיסטונס. הפיסטונס כמו בכל שנה יציבים וקשוחים, מביטים על המזרח מלמעלה בראש הדירוג. מה היה השבוע בעיר המכוניות? ניצחון ביתי קליל על המג'יק, ניצחון באינדיאנה וניצחון על הלייקרס באותו משחק מפורסם. שבוע נקי מהפסדים ובלי פנצ'רים, הפיסטונס מטיילים במזרח ונשארים בבית לעוד ארבעה משחקים. אל תתפלאו עם בשבוע הבא תראו אותם שוב. 2. בוסטון סלטיקס. אמנם הסלטיקס רשמו הפסד נדיר השבוע, אבל זה לא מפריע להם לפתוח רצף ניצחונות חדש. 30 הפרש על ההיט בלי הכוכבים שנחו, ניצחון על מינסוטה והאקסית של גארנט והכי חשוב, ניצחון ביתי על דאלאס שהראה שוב שגם מול אריות המערב יש לסלטיקס מה למכור. 3. אורלנדו מג'יק. זה התחיל כאמור עם הפסד בדטרויט אבל המשך השבוע של הקוסמים היה פנטסטי. ניצחון יוקרתי על הסלטיקס, טיול במיאמי וניצחון יפה על הסיקסרס למג'יק שמדברגים בצמרת המזרח ויכולים לחשוב גבוה. 4. קליבלנד קאבלירס. הקאבס או יותר נכון לברון הפגינו השבוע יכולת טובה שלא תמיד הניבה תוצאות, אבל שווה מקום רביעי בדירוג במזרח החלש. הפסד כואב לפיניקס והפסד לסוניקס כשלברון לא שיחק, וניצחונות על הבלייזרס והלייקרס רשמו הלברונס השבוע. 5. טורונטו ראפטורס. תצילו אותי! לא מצאתי אף קבוצה ראויה שיכולה להכנס לחמישייה במזרח האומלל. הקנדים מצליחים להשתחל אחרי שבוע לא יציב עם ניצחונות ענקיים לצד הפסדים ובלי רצפים מיוחדים. 4.

cache

New member
עם המזרח אני מסכים

אכן שבוע חלש לרוב הקבוצות מהמזרח

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה ../images/Emo13.gif

חולק עלייך לגבי פיניקס, ניצחונות על הבולס החבולים ועל אטלנטה לא עושים עליי רושם וגם ניצחון על קליבלנד זה לא כזה להיט בעיניי כשמדובר בקבוצות הצמרת של המערב. בתכלס הם ניצחו את המשחקים שהם היו אמורים לנצח ודווקא במשחק ההוכחה הם קיבלו בראש. אחלה פרוייקט, מקווה שתתמיד

למעלה