מקווה להצלחה

מיכל2712

New member
מקווה להצלחה

שלום רב,

אני מיועדת להיות אם פונדקאית לזוג מקסים. ברגע שהכרנו הבנתי בדיוק מדוע נכנסתי להליך הפונדקאות
מהשיחה הראשונה נוצר חיבור חזק ומהותי ביני לבין האם המיועדת ושתינו מרגישות שהגורל הפגיש בינינו.
סיפור חייה ריגש אותי עד דמעות ואין דבר שאני רוצה יותר מאשר להפוך אותה לאם.

עברנו כבר 3 טיפולים אשר נכשלו ואני מאוד חוששת. אני משתדלת להמשיך להיות אופטימית וממש אשמח לשמוע על מקרים דומים
של פונדקאיות שנקלטו רק לאחר מס' טיפולים.

תודה רבה

VNRN

New member
ראשית ישר כוח וכל הכבוד!

יש מקרים רבים שנקלטים להריון בנסיון הרביעי והלאה!
לפני כשבועיים בערך היה דיון על הנושא הזה כאן בעקבות פונדקאית שהיה לה קשה. השורה התחתונה היא שמשרד הבריאות מאפשר 6 נסיונות מלכתחילה כי הקליטה של ההריון לעתים רבות לוקחת מספר נסיונות.
אני מבינה בהחלט את החששות שעולים אחרי כשלון של ניסיון שלישי - הרי זו מחצית הדרך ומתחילים לראות את הסוף. כולנו רוצים סוף טוב ורוצים אותו כמה שיותר מהר.
קחי בחשבון שבמקרים רבים גם הרופאים לא יודעים את הסיבה לקליטה/אי-קליטה של הריון. יש בעבודה שלהם הרבה ניסוי וטעיה.
יש אמהות מיועדות שהולכות לקבל חוות דעת שניה לקראת ניסיון רביעי. יש כאלה שאחרי ניסיון שישי מבקשות הארכה מהועדה של משרד הבריאות. אני כמובן לא יודעת מה הסיפור אצלכם והאם זה בתכנון או האם נדרש בכלל. רק יכולה לספר שאחרי ההחזרה השלישית שלנו שנכשלה התייעצנו שוב עם הרופא שלנו והלכנו גם לקבל חוות דעת שניה. בעבות זאת עשינו שינוי גדול - בחרנו בתרומת ביצית.

נראה שמאוד אכפת לך ואני מאמינה שאת עושה הכי טוב שאפשר וממלאת אחר כל הוראות הרופאים - במקרים הללו ההריון והלידה גם מגיעים בסוף!!

בהצלחה וחג שמח

מירבי*

New member
אופטימיות

מיכל, כתבת מאוד יפה ומרגש.
זכרי שגם זוגות שמנסים להיכנס להריון טבעי לא בהכרח מצליחים בחודשים הראשונים...
עברתם 3 טיפולים שכשלו אבל לפניכם עוד 3 טיפולים שאחד מהם בוודאי יצליח.
האם שוחחתם על האפשרות להחליף רופא, להחליף בית חולים? לפעמים פרוטוקול אחר מביא את ההצלחה.
מאחלת לך חג שמח ובהצלחה

מיכל2712

New member
ממשיכה להאמין

תודה רבה על התגובות המחזקות.
ביני לבין האם המיועדת קיים קשר פתוח ונעים, אנחנו משוחחות על כל האפשרויות וחושבות יחד כיצד נגיע להצלחה המיוחלת.
כרגע תרומת ביצית אינה על הפרק ואני יכולה להבין את השיקול הזה, הם לא מתייאשים מהנסיון להביא לעולם ילד שלהם ואני תומכת ומחזקת אותם.
מה גם שהרופא ממליץ להמשיך בטיפולים כרגיל בשלב זה.

בחנתי איתה את האפשרות להחליף רופא, אך לאור ההיסטוריה הרפואית הארוכה שלה היא מעדיפה כרגע להמשיך עימו.
מה גם שהוא נחשב לרופא טוב ושמו הולך לפניו.

בכל מקרה אני לא מתייאשת, אני מקבלת הרבה חיזוקים מסיפורי פונדקאיות שלא הכל הלך חלק והלוואי שבקרוב יהיו בשורות טובות

למעלה