מקודד

מקודד

למה אני קובע את המקודד hcenc כדי שיהיה מהיר אבל תוצאה טובה? מה בprofile? ובעיקר מה ב matrix? ל reborn1: מה קורה עם ה איש הזה של avi2dvd? תודה

Reborn1

New member
האיש הזה פתר את הבעיה

בגרסה האחרונה 0.2.6 לכן שווה להוריד ולעדכן בנוגע למקודד hc לא לגעת במטריקס אלא רק באיכות היא משפיעה ישירות על זמני ההמרה good best אלו הם למעשה איכות תמורת זמן לשיקולך ראשית יש להסיר את הגרסה הישנה ורק לאחר מכן להתקין חדשה http://www.trustfm.net/divx/Software/Avi2Dvd.html

Reborn1 זה לא עבד

זה לא עבד גם בגרסא הזאת. זה עושה כמה מסכים שחורים ובאחד מהם רשום "not a valid dvd framerat". 24000 כאילו 23.976 אז מה לעשות?

ל Reboen1 <-----------

קראתי שיש איזה משהו שנקרא 2:3 pulldown. מה זה? ולמה 23.976 נחשב לא טוב לdvd וצריך להפוך ל 23.7?

../images/Emo35.gif

Reborn1

New member
דרדסון

את הבעיה שלך שלחתי לכותב התוכנה אישית לא נתקלתי בבעיה זו אף פעם לכן אני לא יכל לענות מנסיון קודם אם מדובר בסרט אחד בלבד אז פשוט תדלג עליו 9/10 זה בסדר אם מדובר בהרבה סרטים זו כבר בעיה אחר אולי אצלך אולי משהו אחר שדורש נסיון שונה לעזרה בגרסה החדשה במקודד שציינת זה כבר מופיע שונה fast good וכדומה לכן בחר fast

Y. Welis

New member
אני מקוה שנפתר גם באג ה-ISO

כי התוכנה החמיצה את השלב האחרון של MUX בין קובץ ה-AC3 ל-M2V ליצירת ISO עבור DVD (משהו שאצטרך לעשות עכשיו בעצמי, כדי שלא לחזור על הקידוד מחדש). אני ממליץ שתציע ליוצר התוכנה להוסיף אופציית REPAIR, למקרה של קריסה בשלב כלשהו, כדי שלא לחזור על הדברים שנעשו שוב. משהו כמו 'שיחזור חכם' שעובר על LOG של הפעולות שנעשו ויודע להמשיך מהנקודה האחרונה (או מבקש את מיקום הקבצים האחרונים).

Reborn1

New member
מממ..

השאלה ממה נובעת הטעות? האם יש לך מחיצה fat32 או ntfs ? ההבדלים בין 0.24 -0.2.6 הם Whats new v. 0.2.6 beta Added : Better XP interface support Fixed : Multilanguage support Fixed : Small bugs on batch mode Whats new v. 0.2.5 beta Added : Audio Language on dvd (English , Italian etc...) Added : Dvd Chpaters every X minutes. Added : Iso name label Added : New HCEnc 0.1.3 encoder Added : Save form options Added : Clear tabbed interface Fixed : Quenc, freeenc, Nuenc hi quality option Fixed : Interface errors Fixed : Spumux command line את כל הדברים אמרתי לכותב התוכנה את כולם במכה אחת וכנראה קשה לשנות הכל בשלב לכן כל שבוע שבועיים הוא מתרכז בבעיה או אפשרות נוספת ועובד עליה הבנתי שלהעמיס עליו זה לא תמיד טוב בסה"כ בחור אחד שגם עובד לפרנסתו בחודשיים ימים מגרסה 0.1.1 לגרסה שמופיעה היום 0.2.6 ההבדלים הם עצומים לכן אני לא לוחץ ונותן לא לעבוד בקצב שלו ומציע נקודתית דברים ולא list כמו שפעם כתבתי והוא קיבל הלם
את כל הנקודות אני אתזכר אותו אחת לכמה ימים בכדי לא להיות נודניק
לגבי העברית אם אתה רוצה לתרגם אני יכול להראות לך מה עושים זה לא מסובך אפילו תקבל קרדיט שוט אני עסוק יומיים שלושה עד הראש כאן יש את כל ההסבר הפשוט סתם בשביל רפרוף http://www.trustfm.net/phpBB2/viewtopic.php?t=33 המקום היחידי שאני לא אוהב עברית הוא המחשב שלי
אבל לטובת הכלל זה שווה בעיקר שזה לא דורש כל כך הרבה עבודה אשמח לעבוד איתך ביחד על התרגום בעוד מספר ימים

Y. Welis

New member
התגובה היתה להודעה *שלי*

זו לא היתה בעיה של מערכת קבצים (יש לי NTFS) אלא של תוכנה שהפסיקה לעבוד אחרי שיצרה קובץ של 40 מגא, במקום 3 ג'יגה. מה שכן, האיכות היא ללא תחרות (עם QuENC) וטובה יותר מזו של VSO לאין ערוך.

Y. Welis

New member
אשמח לעזור - שלח לי את המקור

אם תוכל. הלינק שהבאת לא עובד אצלי.

Reborn1

New member
ההודעה כפי שהיא מופיעה

זה דיי פשוט זה ייקח לך רק כמה דקות נראה לי שאני בכוונה מנסה שלא יופיע עברית בתוכנות באופן כללי אבל מכוון שתרגום התוכנה יכול לתרום לרבים ואולי יוצג קצת יותר "כידידותי" אשמח לבצע זאת איתך אני אסביר לך פשוט כיצד לתרגם את התוכנה לפני הכל העתק את הקובץ English.lng לתיקיה אחרת לצורך גיבוי 1 גש לתיקית C:\Program Files\Avi2Dvd\Languages שם תראה קובץ בשם English.lng יש לפתוח את הקובץ בעזרת notepad הכתבן הפשוט 2 כעת תראה שיש כתב א מופיע צמד מילים באנגלית לאחר מכן = שוב אותם המילים ב המטרה שלנו היא לתרגם את המילים אחרי השווה לדוגמה במקור מופיע Choose AudioStream=Choose AudioStream אנחנו נתרגם זאת ל בחר סוג קול=Choose AudioStream כך נמשיך עד לסיום ,לאחר מכן לחץ file- save בתפריט העליון כעת הפעל את התוכנה לחץ בשפות שפה אחרת (לא אנגלית) כעת לחץ שוב על אנגלית(דגל בריטניה) תראה כעת כי התוכנה מוצגת בעברית באותם המקומות שתירגמת את אותו הקובץ כעת אנחנו נשנה ל Hebrew.lng אנחנו נשלח אותו לכותב התוכנה עם קישור לדגל ישראל ובגרסה הבאה תיכלל עברית תירגמתי בעבר את התוכנה ואבד לי קובץ התרגום , העקרון המנחה הוא כי צריך להיות תמציתי שהכתב "יישב" טוב ולא יזלוג מהתוכנה. תמיד יש לך אפשרות לבצע משוב בעזרת התצוגה של התוכנה עצמה וייתאפשר לך לשנות כל פעם מחדש מאחר ואני כותב את המדריך לתוכנה בעוד יומיים(שיופיע הממשק החדש כי הוא שונה מהשין ואנשים יכלו להתבלבל) אני אחכה עד שנסיים יחד ואכתוב את המדריך בגרסה העברית
אם הסברתי שלב מסויים לא טוב אנא ציין ואשמח לפרט אשמח לקבל את התרגום ונראה שהוא עובד פיקס אתה יכל לשלוח לי גם חצי ואני אשלים את החסר, כמובן להתייעץ איתי על מילים "בעייתיות" ונשפצר את המדריך אשמח אם תעלה את התרגום פשוט לכאן אני אבצע בדיקות על התוכנה שמותקנת אצלי לכל היותר תוך שבוע נתחדש בגרסה מגיורת כהלכה

Y. Welis

New member
אוקיי, מצאתי את הקובץ

לא נראה שזה יקח הרבה זמן. אני אציב כאן נוסח בהקדם (ובמלים קצרות).

למעלה