מממ..
השאלה ממה נובעת הטעות? האם יש לך מחיצה fat32 או ntfs ? ההבדלים בין 0.24 -0.2.6 הם Whats new v. 0.2.6 beta Added : Better XP interface support Fixed : Multilanguage support Fixed : Small bugs on batch mode Whats new v. 0.2.5 beta Added : Audio Language on dvd (English , Italian etc...) Added : Dvd Chpaters every X minutes. Added : Iso name label Added : New HCEnc 0.1.3 encoder Added : Save form options Added : Clear tabbed interface Fixed : Quenc, freeenc, Nuenc hi quality option Fixed : Interface errors Fixed : Spumux command line את כל הדברים אמרתי לכותב התוכנה את כולם במכה אחת וכנראה קשה לשנות הכל בשלב לכן כל שבוע שבועיים הוא מתרכז בבעיה או אפשרות נוספת ועובד עליה הבנתי שלהעמיס עליו זה לא תמיד טוב בסה"כ בחור אחד שגם עובד לפרנסתו בחודשיים ימים מגרסה 0.1.1 לגרסה שמופיעה היום 0.2.6 ההבדלים הם עצומים לכן אני לא לוחץ ונותן לא לעבוד בקצב שלו ומציע נקודתית דברים ולא list כמו שפעם כתבתי והוא קיבל הלם
את כל הנקודות אני אתזכר אותו אחת לכמה ימים בכדי לא להיות נודניק
לגבי העברית אם אתה רוצה לתרגם אני יכול להראות לך מה עושים זה לא מסובך אפילו תקבל קרדיט שוט אני עסוק יומיים שלושה עד הראש כאן יש את כל ההסבר הפשוט סתם בשביל רפרוף http://www.trustfm.net/phpBB2/viewtopic.php?t=33 המקום היחידי שאני לא אוהב עברית הוא המחשב שלי
אבל לטובת הכלל זה שווה בעיקר שזה לא דורש כל כך הרבה עבודה אשמח לעבוד איתך ביחד על התרגום בעוד מספר ימים