קיבלתי מחשב חדש ועכשיו אני לא רואה את הסרטים (רק שומעת) איזה מקודדים אני צריכה? (איך יודעים?) ואיפה אפשר למצוא אותם? (אשמח לקבל לינק ישיר כדי לא ללכת לאיבוד..) תודות
חלק מהלינקים שבורים.. אבל בסוף מצאתי איזו חבילה והתקנתי זה פתר לי חלק מה"בעיה" אבל עדיין יש לי סרטים שאפשר רק לשמוע. מה הלאה?.... איך אני יודעת מה חסר לי?
חלק מהלינקים שבורים.. אבל בסוף מצאתי איזו חבילה והתקנתי זה פתר לי חלק מה"בעיה" אבל עדיין יש לי סרטים שאפשר רק לשמוע. מה הלאה?.... איך אני יודעת מה חסר לי?
FFDSHOW....זה מהיר(לא כבד בנושא של משאבי מערכת)וזה איכותי.... זה גם יפתור לך 80 אחוז מהבעיות פענוח שיכולות להיות לך אם לא יעבוד לך אחרי שהסרת את הקודקים האחרים ו התקנת את FFDSHOW אז תגידי
למחוק קודמים: התחל-הגדרות-לוח בקרה, ושם תמצאי את המקודדים שתהקנת (יש הסבר במאמר שלי שציינתי קודם) יש קישור בקישורי הפורום, תירדי טיפה למטה ותמצאי את המילה DOWNLOAD בצבע ירוק.... יש סיבה שאין לינקים ישרים, ואם אני לא טועה הסברתי לך את זה פעם
זה FFDShow 12.10.2004 זה ענתיקה...ויש שם גם מפענח לMPEG2 מה שלא נחוץ אם יש לך את הגרסא החדשה של FFDSHOW וגם שני המפענחים של XVID וDIVX לא נחוצים אם אתה רוצה רק לראות סרטים