מקודדים

Lורליי

New member
מקודדים

קיבלתי מחשב חדש ועכשיו אני לא רואה את הסרטים (רק שומעת) איזה מקודדים אני צריכה? (איך יודעים?) ואיפה אפשר למצוא אותם? (אשמח לקבל לינק ישיר כדי לא ללכת לאיבוד..) תודות

Lורליי

New member
תודה- ו

חלק מהלינקים שבורים.. אבל בסוף מצאתי איזו חבילה והתקנתי זה פתר לי חלק מה"בעיה" אבל עדיין יש לי סרטים שאפשר רק לשמוע. מה הלאה?.... איך אני יודעת מה חסר לי?

MickName

New member
FFDSHOW

זה מה שחסר לך....תעשי uninstall לכל הקודים האחרים ותתקיני את זה אם איזה משהו עדיין לא עובד לך אז תשתמשי בGSPOT כדי לברר אם חסר דיקודר

Lורליי

New member
תודה- ו

חלק מהלינקים שבורים.. אבל בסוף מצאתי איזו חבילה והתקנתי זה פתר לי חלק מה"בעיה" אבל עדיין יש לי סרטים שאפשר רק לשמוע. מה הלאה?.... איך אני יודעת מה חסר לי?

MickName

New member
תמחקי את החבילה ותתקיני את

FFDSHOW....זה מהיר(לא כבד בנושא של משאבי מערכת)וזה איכותי.... זה גם יפתור לך 80 אחוז מהבעיות פענוח שיכולות להיות לך אם לא יעבוד לך אחרי שהסרת את הקודקים האחרים ו התקנת את FFDSHOW אז תגידי

Lורליי

New member
שתי שאלות

איך מוחקים את הקודמים? זה כמו תוכנה רגילה? אפשר לקבל לינק ישיר לFFDSHOW שלא אלך לאיבוד?... תודה

kkdd

New member
שתי תשובות

למחוק קודמים: התחל-הגדרות-לוח בקרה, ושם תמצאי את המקודדים שתהקנת (יש הסבר במאמר שלי שציינתי קודם) יש קישור בקישורי הפורום, תירדי טיפה למטה ותמצאי את המילה DOWNLOAD בצבע ירוק.... יש סיבה שאין לינקים ישרים, ואם אני לא טועה הסברתי לך את זה פעם

boxer111

New member
צירפתי לך קישור

לתוכנה שיודעת לאתר את המקודד הנדרש לסרט שהורדת. יש שם גם הסבר על הפעלת התוכנה. אולי זה יתאים לך. http://users.tapuz.co.il/divx/movies%20codec.htm

boxer111

New member
ומצאתי גם קישור

לאתר שמספק את כל המקודדים בחבילה אחת, ויש בו גם יישום שמראה את כל המקודדים המותקנים במערכת. http://www.dvd-replica.com/divx/all-in-one.php

MickName

New member
baka!

זה FFDShow 12.10.2004 זה ענתיקה...ויש שם גם מפענח לMPEG2 מה שלא נחוץ אם יש לך את הגרסא החדשה של FFDSHOW וגם שני המפענחים של XVID וDIVX לא נחוצים אם אתה רוצה רק לראות סרטים

MickName

New member
מאיפה השגת את הקובץ הזה?

(ותנסי גם להביא תמונה מGSPOT)

Lורליי

New member
תמונה מאיפה?

זה קובץ שהקלטתי פעם... (במחשב הישן) מכרטיס וידאו

MickName

New member
GSPOT

תוכנה...כמו AVICODEC כן...ידעתי שזה משהו כזה...איזה כרטיס וידיאו זה ומאיפה הקלטת? כי לא רשום עם איזה קודק זה קודד בתמונה שהבאת :\

Lורליי

New member
איפה משיגים את התוכנה השניה

ואיך מתפעלים אותה? כרטיס של פינוקול או משהו כזה

למעלה