מקדש סית'

dafnaleh

New member
מקדש סית'

נאמר שהייתם צריכים לבנות מקדש סית'. איך הייתם עושים אותו? אשמח לשמוע כל רעיון (כי עד כמה שזה נשמע מוזר, אני צריכה לבנות אחד כזה לשיעורי בית).

zigmond 69

New member
מקדש של הסית'?

וואו. אוקי. בוא נראה: קודם כל בוא נכלול את המשפט שמוביל את של הסית': הפחד מוביל לכעס. כעס מוביל לשנאה. שנאה מובילה לכוח. כוח מוביל לניצחון. הנח לכעסך לזרום דרכך. כעסך יעשך חזק. כוח אמיתי יגיע רק דרך, בחינת גבולות הכעס הפנימי הנע בתוכחך בל מופרע. זעם המתועל דרך כעס הוא בלתי מנוצח. הצד האפל של הכוח מציע כוח מעבר לכל דמיון. הצד האפל חזק מהמואר ההחלשים ראויים לגורלם. לאחר מכן הייתי אומר שצריך אולי לכלול חפצים שמייצגים מילים מסויימות מהטקסט. חפצים שמסמלים לך כוח,כעס,אפל נגד מואר,וכד'. כרגע זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו,אם יהיה לי עוד רעיונות,אני אכתוב אותם פה. בכל מקרה,לאיזה מין שיעורי בית אתה צריך להכין מקדש של הסית'? זה סתם מסקרן אותי.

dafnaleh

New member
תודה לך,

למרות שקראתי את ההודעה שלך מעט מאוחר מדי. אני נקבה, אגב. ורציתי לחלוק אתכם תמונות מהמקדש שעשיתי לבסוף, אז הנה. היינו צריכים לבנות מקדש פלורליסטי לדתות שונות לשיעורי הבית בקורס "העברת מסר", במסגרת לימודי "תקשורת חזותית" בבצלאל. בסוף עשיתי מיני שיחזור של הסצנה שדארת' ויידר מדבר בה עם הולוגרמה של לורד סידיוס ב"אימפריה מכה שנית". תודה, בכל אופן!

zigmond 69

New member
וואו!

1.מאיפה התחפושת של דארת' חביבינו? 2.את מודעת לכך שהייתה לו לייטסייבר אדומה,נכון?

dafnaleh

New member
:)

1. קניתי לחברי ליום ההולדת את הקסדה, וליום הולדת אחר את הלייטסייבר. 2. כן, אני מודעת לזה, אבל אף אחד אחר בכיתה לא ידע, כך שאני מסודרת
.

zigmond 69

New member
נו...

הרווחת. אגב,דארת' ווידר לא כרע ברך אל מול ההולוגרמה? לא זכור לי ממש שהוא עמד.

למעלה