מקדמה לצהרון

ריטה1

New member
מקדמה לצהרון

אשמח לשמוע את דעתכם
התחלנו השנה צהרון חדש.
התבקשנו לשלם מקדמה על סך 250 ש"ח, על מנת לשמור לנו מקום.
עכשיו מסתבר לי שהיא לא מקוזזת משום תשלום, אלא היא נועדה רק לשריון מקום, לא חשבתי לשאול על זה בזמן התשלום כי לרגע לא עלה בדעתי שזה לא יקוזז.
זה לא הילד הראשון שאני שולחת לצהרון, אבל זה צהרון חדש לגמרי באזור שלנו.
האם אתם מכירים את זה?
איך זה אצלכם?
שבוע טוב.

דינהלה1

New member
אצלנו

כשרשמתי לגנים פרטיים דמי הרשמה קוצצו מהתשלום הראשון אבל הפתיעו אותנו בהמשך ודרשו תשלומים נוספים בטענות משונות...גן האחרון התבקשנו לשלם עוד 250 שח' עבור מסיבת סיום וטיול שנתי (הטיול היה כניסה לצאפרי בשווי 25 שח'...). בגן אחר ביקשו גם סכום דומה עבור שי לחגים למטפלות...בסה"כ אם מרוצים מהגן אז אין ברירה לבלוע את הצפרדע..
אצלנו השנה הצהרון שהוא בחסות העיריה הגדיל לעשות וחזר בו מהבטחה לתת 10% הנחה לילד שני. הורים מאוד כועסים ופנו לתמ"ת אבל מנהל הצהרון טוען שזה סעיף שכלול במכרז שזכה בו. התשלום לצהרון מבוצע ע"י משלוח כל הצ'קים מראש לכל השנה.

שבי38

New member
אצלינו

יש דמי רישום של 180 ש"ח שלא מתקזזים משום תשלום . אני ביטלתי את הרישום לצהרון והלכו דמי הרישום.

ריטה1

New member
לא מבינה את הרעיון של דמי הרישום

על מה בדיוק אני משלמת?
איזה שירות אני מקבלת תמורת הסכום הזה?
ועוד ביום הראשון של הגן, היא החליטה שהיא לא פותחת את הצהרון והיינו צריכים לחזור מוקדם מהעבודה.
עכשיו חברה אחרת התקשרה אליה, והבינה שזה אכן לא יקוזז מכלום, וזה היה רשום באלון הרשמה.
מקובל עלי שאם מבטלים, אז לא מחזירים את הכסף, כי שמרו את המקום ולא קיבלו ילד אחר, אבל אם נרשמנו ואנחנו בצהרון, אז מה הקטע?

דינהלה1

New member
מעצבן...

איך הגעת לצהרון הזה קיבלת עליו המלצות? אני לא מבינה מה זאת אומרת שהיא לא פתחה את הצהרון ביום הראשון. גם זה היה רשום בעלון?

ריטה1

New member
זה הצהרון היחיד שיש לנו באזור

אני מכירה אותה אישית, סה"כ בחורה מקסימה.
ביום הראשון היא לא פתחה, אחרי שעשתה סבב טלפונים בין ההורים, רב הילדים שהתחילו את הצהרון, התחילו במקביל גן חדש או כיתה א', והיא חשבה שזה יהיה עמוס מדי, להוסיף על זה צהרון חדש.
רק הקטע של דמי הרישום, פשוט לא ברור לי, מסתבר שזה היה רשום באלון ששלחה לנו, ואני כמובן לא חשבתי לקרוא אותו

דינהלה1

New member
עונה

נראה שעשתה זאת מתוך כוונה טובה. בכל מקרה השנה רק התחילה ומבחינתך זאת תקופת ניסיון כי תמיד יש לך אפשרות לקחת מטפלת. לפעמים אחרי שמכירים אימהות אחרות מהצהרון אפשר להתאגד ולקחת מטפלת משותפת בחצי מחיר. כך שאל תרגישי שבויה אצלה למרות שהיא היחידה באזור ומצד שני תני צ'אנס.

ריטה1

New member
אין לי שום בעיה אישית איתה, להיפך כמו שכתבתי

מהצהרון עצמו אני מאוד מרוצה סה"כ, הילדה מאוד נהנית.
וגם אותה אני אוהבת.
רק הפריע לי הקטע של הדמי רישום, שלא הבנתי למה הם בדיוק משמשים, ולמה צריך לשלם אותם.
מילא אם הייתי יודעת שיש לזה איזה תמורה.
אחרת אני מרגישה שקצת עבדו עלי

למעלה