מקדים תרופה למכה

Aviad1987

New member
מקדים תרופה למכה

המגמה ביס היא למכור כל הפקת מקור טובה שעולה באחד מערוציה לערוץ 2 (השיר שלנו, ירוקות ועוד רבים רבים ומצויינים). יש לך מושג האם גם הפקות המקור החדשות של הערוץ כמו "אפידורל" יעלו בערוץ 2? אגב, אני פשוט לא מבין איך יס מוותרים על כל ההפקות המצויינות שלהם לערוץ 2. זה מרתיח לפעמים, למה אני משלם בכלל ליס?! חבל, הפסד שלכם.
 

yesplus

New member
נכון. יש לנו הפקות טובות

כדרכן של הפקות טובות, יש קופצים רבים עליהן. היתרון של צופיי yes הוא בכך שאנחנו רואים את ההפקה ראשונים. לא רק ראשונים, אלא גם הרבה לפני כולם (ראה מקרה עונה שלישית של "הבורגנים", שמתי בדיוק היא משודרת בערוץ 2?). לא רק שאנחנו הראשונים, יש לנו יש את היתרון השוטף - היתרון של לראות את פרקי הסדרה ללא הפרעות מיותרות של רק-עוד-שתי-פרסומות-של-תחבושות-הגייניות-ואחת-של-סבון-כלים-חדש-בריח-אורנים. ולא רק ראשונים ובלי הפרעות, אלא גם בשעות קבועות, עם שידורים נוספים במהלך היום (לנוחות מירבית) ובימים קבועים שניתן לסמוך עליהם. זה לא הפסד שלנו שסדרה שעמלנו עליה קשה מגיעה לערוץ 2. אני לא רואה בהצלחה של סדרות שלנו הפסד כלשהו (והעובדה שגוף שידור מביע התעניינות נחשבת בעיני להצלחה גדולה). זה רווח של כולם. צופי yes כבר ראו את הסדרה ופנויים לראות דברים אחרים טובים ומעניינים. שאר הצופים נחשפים לדבר טוב שיצא תחת ידינו. אז איך זה בדיוק הפסד?
 

Aviad1987

New member
הצלחת להרגיע אותי ../images/Emo9.gif

צודקת
 

sevenofnine

New member
ונעבור לפרסומות..../images/Emo140.gif

לפני חודש כתבתי כמה שהייתי רוצה לראות סדרות נוספות (חלקן מאמריקה) ביס פלוס ונתתי רשימה. התשובה הייתה שחלקן לא יס פלוסיות ובכלל הן כולן משודרות בערוצים 2,10. התעקשתי ואמרתי שאמנם ניתן לצפות בהן בערוצים אלה אבל כל חווית הצפייה נפגמת על ידי הפרסומות ובכלל מה היתרון שלי כמנוי יס? אז הייתה התחמקות אבל לאור התשובה לעיל נראה שאתן חושבות בדיוק כמוני על הרס התכניות בערוצים המסחריים. אז בפעם הבאה שאתן עושות קניות בהוליבוד-תקנו קצת תכניות שהן לא יס פלוסיות טהורות אבל עם רייטינג רצחני באמריקה) כי חלק מהחויה של הלווין היא האופציה לראות טלביזיה בלי פרסומות. ודברים אלה נכתבים כבקורת בונה ולא להציק שוב. כי זה "רווח של כולם".
 

anazapela

New member
עבדות הרייטינג

אני לא הייתי רוצה לראות ביס+ סדרות שכבר שודרו/משודרות בערוצים אחרים - על מה אני משלמת? מה גם שרוב הסדרות הללו, חלקן מצוינות, כרגע שייכות לאותו זכיין שרכש אותן ויס בכלל לא יכולים לקנות אותן. אבל זה ממש לא האישיו. אני מצפה מיס שיביאו לי סחורה חמה וטריה, שלא נראתה עדיין בארץ, ועל זה אני משלמת קרוב ל-300 ש"ח בחודש. סכום סמלי. רייטינג לא אומר לי כלום. לא רייטינג ולא פרסי אמי וכו'. יס+ הוא ערוץ אלטרנטיבי, הוא לא הגלגל"צ של הרדיו שמשדר כל מה שלוהט ואחרי חודש שוכחים מקיומו. אז נכון, לפעמים רייטינג לא סותר איכות, אבל אני אתן לך דוגמא לסדרה שלדעתי נרכשה ע"י יס בעיקר כדי למשוך מנויים וממש לא בשל האיכות המאוד בינונית שלה - "הכי גאים שיש". אני הייתי מעדיפה לראות איזו דרמה בריטית במקום בריאן "ההורס" ושות'. עבור אנשים חובבי סדרות בריטיות כמוני הערוץ עבר אמריקניזציה, אבל באמת שאין לי על מה להתלונן - אני נהנית מאוד מרוב הסדרות ששודרו עד עכשיו. לצערי אין מספיק ימים בשבוע לדחוף את כל הרכש הבריטי שמחכה (לי! לי!), אז יש לי את יום שני להיאחז בו. אל תלכי אחרי טבלאות רייטינג - הן לא שוות הרבה. ואלטרנטיבה היא לא מילה גסה. לא בלקסיקון שלי, לפחות.
 

sevenofnine

New member
רייטינג זו לא בושה../images/Emo68.gif

הכוונה לרכש העתידי של סדרות לפני הערוצים המסחריים, שישודרו בלעדית ביס-בלי פרסומות(וימשכו מנויים נוספים ליס שיתנו תקציב נוסף לרכש עתידי אחר וכו'. גלגל"צ + פרסי אמי + רייטינג של 50 מיליון איש בשבוע-לא צריך להגזים-לא כולם מטומטמים וכנראה שיש סיבה לנוסחה המנצחת. הכוונה שלי ברורה-תנו גם סדרות להיט בלעדי ביס וגם אכות/ייחודיות בריטית ואחרת. גוון זה שם המשחק. גם גלגל"צ המושמצת למדה לאט אבל בטוח לשים הרבה ישראלי חדש, לשים שעתיים סינגלים חדשים כל ערב+שעתיים של אלטרנטיבי ישראלי+לועזי כל ערב. פונים גם לבידור הקל וגם לאכות ולשונה. מה שיס פלוס צריכים לעשות.
 

anazapela

New member
דודו טופז הביא 50% רייטינג

בתכנית על חייזרים. לא כולם מטומטמים, אבל לא חסרים. יש סדרות בטופ 10 של הפריים-טיים האמריקאי שנמצאות שם בצדק ויש כאלה שלא הייתי נוגעת בהן עם סיגריה בוערת. end of. אני חושבת שיס דווקא מאוד "התמתנו" ונהיו מגוונים - יש דברים קלילים ומצליחים כמו וויל וגרייס והכי גאים, יש סדרות מתוחכמות יותר (מלאכים, קרניבל) וגם רכש בריטי. אני באמת חושבת שאין מה להיות לא מרוצים מהעונה החדשה שיס העמידו. יש הכל מהכל לכולם. ואגב, האנק קינגסלי הוא באמת המלך
 
ואיך זה קשור, בדיוק?

מה הקשר בין ראשוניות בערוץ ואח"כ שידור נוסף בערוץ אחר, לבין להביא סדרה, שגם ככה אמרו שמישהו אחר קנה כבר?
 
למעלה