מקדונלדס

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ובגלל זה 100 אחוז מהאנשים בגיל בגרות הם צמחונים? חחחחח רגע! הם לא!!!!! והאמת... לפי התמונה שלך ליד הרכבת בכרטיס האישי שלך, אני אתפלא אם עברת את גיל 13... וכבר מקריח... איי איי איי כנראה שחסר לך קצת בשר

Shusho

New member
לרדת על מישהו זו דרך די עלובה

להתחמק מדיון אמיתי ואני כבר לא מופתעת עקב ה"דיונים" האחרונים שלך, שאתה יורד לפסים די נמוכים כדי להתחמק

NYMets Man

New member
אני לא מתחמק

התחלתי לרדת עליו רק ברגע שהוא התחיל עם המסיונריות שלו וקרא לי בור ועם הארץ הוא זה שלא יודע לנהל דיון ומקלל... רוצה לנהל דיון אמיתי בנוגע לצמחונות? סבבה אז אין לי בעיה עם צמחונות יש לי בעיה עם מסיונריות ואנשים שחושבים שהם נעלים יותר ממני כי הם צמחונים ואני לא... לדוגמא, צביקוש

NYMets Man

New member
ועוד משהו

אין פה שום דיון אני רק מנסה להגן על עצמי אני לא מכריח אף אחד לאכול בשר ולא אמרתי שאני נעלה ממישהו כי אני אוכל בשר והוא לא הוא זה שמנסה לשכנע אותי (בדרכו המאוד מיוחדת) להיות צמחוני...

NYMets Man

New member
וכמובן...

שאת כל כך אובייקטיבית שאת רושמת גם לו בדיוק את אותה הודעה אחרי שהוא ירד עלי שאני ילד בן 17 קטן שלא מבים כלום מהחיים שלו רגע... את לא!

מיכל שב

New member
אני לא בת 17. לא טיפש עשרה

עם לא מעט השכלה. אני יכולה להגיד לך שאני לא צפיתי בתמונות. בשביל מה? זו בדיוק המסיונריות שאני מדברת עליה. אתה מנסה לזעזע אותי לא כדי שאני לא אקנה רשת מסויימת, אלא כדי שאני אפסיק לאכול בשר. מצטערת. זה רק מכעיס אותי. לא בדקתי איך מקדונלדס מגדלים את העגלים, הפרות או העוף. אגב, לא בדקתי איך הם מגדלים את הדגים שלהם. לא בדקתי איך תנובה מגדלת את העופות שלה לפני שרכשתי עוף לשניצל. אני לא עושה דווקא לאף אחד. אני חיה את החיים שלי כפי שאני מבינה אותם. אני חיה אותם לפי הצרכים שלי. הצרכים שלי ושל הילדים שלי אומרים שצריך לאכול בשר. אם אחד הילדים שלי יחליט להיות צמחוני אני מבטיחה שלא אכנס לו לצלחת, אכבד אותו ואעשה הכל כדי להתאים את הבית אליו מבלי לוותר על מה שאני אוהבת. אני מאושרת (בלי טיפת ציניות) שאתה ואחרים מתעניינים באקולוגיה. אני לא מסוגלת לעשות את זה. אני יודעת שזה לא בסדר. אבל אם אני שמה על המאזניים את הבעיות האקולוגיות מול הבעיות האישיות שלי, אתה יכול להבין למה אני לא מסוגלת למצוא את הזמן להתעסק ביערות הגשם או בחוות מזור. כשאתה מטיח בפני מבלי שביקשתי תמונות שמראות התעללות בחיות, אתה לא מכבד אותי ורק יוצר אנטי לדעות שלך. חבל. (והערת מנהלת לשעבר - כשאתה יורד לגופו של אדם במקום לגופו של עניין אתה מאבד בשניות את האדם מולו אתה מנסה לנהל ויכוח)

Shusho

New member
עזבי הם לא מקשיבים לזה.

אני כ-צ-מ-ח-ו-נ-י-ת נכנסתי לפורום שלהם והתחרפנתי על הדרך המטופשת שלהם לבוא לך לפרצוף, להגיד לך שאת טפשה ואת רוצחת ובסופו של דבר הם הולכים בקיר ולא משנה לדעתי מה שהסברת.

מתוקי, תוריד את הטון המתנשא שלך,

אבל רגע, מה אפשר לצפות מחתיכת פלצן כמוך, מה אתה חושב, שלא ראיתי את הסרטים? ראיתי. את התמונות לא ראיתי? ראיתי, ועזוב שאני בן 18, זה אפילו לא קשור לדיון. אני לעולם לא אתחרט שאני אוכל מה שאני אוכל, אתה יודע למה? כי אני לא עושה את זה בכדי לאכול חיות, אני עושה את זה כי זה טעים לי, מאז ומעולם, אם אני אהיה צמחוני זה ישנה את זה שאוכלים אותם? קיצר, אתה זיין שכל, לא מכיר אותי, אז תסתום את הפה שלך יא חתיכת פוץ מתנשא ומטומטם, ולך תאכל ירקות, אני אלך לאכול בשר, חיה ותן לחיות, למרות שאני שונא כל דבר שקשור בך על סמך הודעה אחת.

מיכל שב

New member
../images/Emo31.gif

תגיד, אי אפשר לנהל ויכוח לגופו של עניין ולא לגופו של אדם?

מיכמיך3

New member
מיכל היקרה

לפי דעתי ג'ים דווקא צודק בהודעה הזאת. גם אני חושבת ששניר הוא בנאדם מתנשא שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם. רק בדבר אחד ויחיד אני הסכמתי עם שניר, מה שהוא כתב באחד ההודעות שלו בשירשור הזה, שהעולם לא מושלם והדרכים של האנשים לא בהכרח תמיד מוצדקים. גם לי היו כמה ויכוחים עם שניר שבהם הרגשתי ששניר יותר מדי מתנשא מזה שהוא יודע יותר טוב מכולם. אני מצדיקה את ג'ים במה שהוא כתב. סוף סוף יש מישהו שמעמיד את שניר במקום. (שניר, אל תיקח את זה קשה אבל זה מה שחושבים עליך, פשוט קח את זה לתשומת ליבך).

מיכל שב

New member
למיטב הבנתי את השרשור

ההודעה כוונה כלפי צביקה ולא כלפי שניר, אבל זה לא רלוונטי. הודעה כזו לא צריכה להכתב על אף אחד מהם. בדיוק בשביל זה יש תיבת מסרים. את מה שאתם חושבים על מישהו - תעשו שם.

למעלה