מקדונלד'ס: המשחק |M|

glebRa

New member
....

למען שאנשים לא יגידו: "איפה??" אל כל הצעה, לרשום היכן ולמה. ובתור התחלה: 1.הגורליז - הגורילות הגדולות מאחורה. the eagles2. - הנשרים מתחת לגורילה הימנית. 3.סמשינג פאמפקינגס - צד ימין למטה. איש מנתץ דלעת ועוד כמה על הדוכן. 4.גאנז אנד רוזס - צד שמאל על הדוכן. the doors5. - מס' דלתות בצבעים שונים ברקע ליד הבניין השלישי משמאל. rolling stones6. - האבנים המתגלגלות באמצע הרחוב. 7.רדיוהאד - האיש במעבר חציה עם מערכת במקום ראש. 8.גרבאג' - הפח אשפה ההפוך על המעבר חציה. 9. U2 - שתי אותיות U מעל החנות מימין עם הטלויזיות. 10. queen - המלכה המחזיקה אקדחים של דילדו. 11. סקס פיסטולס - המלכה מהסעיף הקודם. 12. B52's - המטוסים באוויר. 13. spoon - הכפית הענקית מימין. 14. blur - האיש המטושטש בצד הימני הקיצוני למטה. 15. גריון דיי - בלוח השנה על הדוכן מימין למטה. 16. לד זפלין - הצפלין המעופפת מעופרת משמאל למעלה. 17. talking heads - האנשים בטלויזיות מסעיף 9. 18. alice in chains - ילדה ליד האיש המטושטש מסעיף 14. 19. 50 cent - מטבע גדול ברחוב מצד שמאל. 20. בלוז ברדרס - החבר'ה בחליפות מעל המלכה מסעיף 10. ונשאיר גם לכם קצת...

glebRa

New member
זה שאני שומע דברים מסויימים לא אומר

שאני לא מכיר אחרים...

glebRa

New member
עוד כמה:

beach boys - החבר'ה עם הגלשנים מימין. רד הוט צ'ילי פפר - הפלפלים על הדוכן. Prince - מול המלכה. kiss - השניים שמתנשקים ליד האיש הצהוב.

glebRa

New member
ועוד אחד - dead kennedys.

תמונות מצד שמאל על הקרי של הבניין. מעל הזר האמצעי שבעגלה.

the xecutioner

New member
חחח

אליס אין צ'יינס גורילז איגלס גנז אנ רוזס יו2 רולינג סטונז רדיוהד סמאשינג פאמפקינז אין לי כוח :)

DaSiLDhoRF

New member
עוד כמה:

בלאק פלאג לד זפלין סקס פיסטולס גנז אנד רוזס אליס ין צינס ג'רבאג' פיש-בון נמאס

למעלה