מקבץ מידים להיום

meiravma

New member
מקבץ מידים להיום

כולם נוצרו ו/או שופצו על ידי. הראשון הוא שיפוץ של "הכוכבים דולקים על אש קטנה" שהתפרסם כאן.

meiravma

New member
תחזור תחזור

זהו בינתיים. הערות ושיפוצים יתקבלו ב(שלומי) ברכה!

../images/Emo45.gifשיחקת אותה!!!

<= באותו רגע השקדיה נראתה במקום

meiravma

New member
תודה, תודה../images/Emo9.gif

אני עובדת עם Cakewalk Pro Audio 9,ואגב התוכנה מומלצת בחום לכל אלו שיודעים לקרוא תווים. נדמה לי שאפשר להוריד אותה מהקאזה, אבל עבדתי איתה הרבה לפני שידעתי שיש דבר כזה, קאזה.

N a V e

New member
אממ...

את עובדת עם קלידים,או ישירות מהמחשב? ועד כמה התוכנה מסובכת? תודה...

Vdrums

New member
אפרופו cakewalk ../images/Emo53.gif

איך אני מקליט למחשב דרך כניסץ המידי?

meiravma

New member
לכל אלו ששאלו

אני עובדת דרך המקלדת של המחשב לצערי, ולא דרך מקלדת מידי. אם אני לא מאוד טועה, אפשר לחבר מקלדת מידי למחשב דרך לוח הבקרה=> מולטימדיה=> MIDI=> הוספת כלי חדש. אחר כך, בתוכנה, לבחור את הכלי הזה (נדמה לי שצריך לבחור VIBRA Audio Out), ולנגן דרכו. אין לי מושג אם זה עובד, אף פעם לא ניסיתי, אבל תנסו. אני מקווה להעלות לכאן בעתיד מידי של "בלילות של דרום תל אביב", אבל הוא עכשיו די צולע וזה עלול לקחת הרבה זמן.

Vdrums

New member
עוד שאלה

אם אני מחובר למחשב דרך כניסת מידי ואני עם מקלדת רגילה, איך מקליטים?

meiravma

New member
לא הבנתי ת´שאלה

אלא אם אתה מתכוון איך מתקתקים פנימה תווים, ואז התשובה היא שפשוט מקליקים עם העכבר על משכי הזמן של התווים בסרגל הכלים המתאים, מקליקים על החמשה במקום שרוצים - ויש תו אחד בודד על החמשה! וכך הלאה וכך הלאה. קאפיש?

Vdrums

New member
לא התכוונתי לתווים

אני מחובר עם תופים למחשב ורציתי להקליט אותם

meiravma

New member
תשובה

סבבה, אתה נכנס לאותו מקום שכתבתי, וב"הוספת כלי חדש" אתה בוחר "כלי הקשה בערוץ 16". נדמה לי. אם אתה מצליח להקליט תפקיד תופים לאיזה שיר, תעלה אותו לכאן ואני אוסיף את שאר הכלים. אנג'וי ובהצלחה!

meiravma

New member
שני דברים:

אלף, אני בחורה
ובית - No Chance! לפני זה אני צריכה לברר איך לעשות דיסטורשן לגיטרות... סורי! אבל האמת היא שזה יופי של רעיון.

Vdrums

New member
../images/Emo39.gifסליחה על הטעות...

כן ירבו קבצי המידי של משינה ויובל

למעלה