עוד חלימה
מהיום בבוקר. הלכתי ברחוב מוכר. בחנתי כמה אנשים ואז הבנתי שיש לי דברים יותר טובים לעשות. עליתי במעלה הרחוב והיו שם עוד אנשים. הסתכלתי על הידיים, הרגשתי רטט של אנרגיה בידיים ומשם לכל הגוף (חשבתי שבפעם הבאה אתרכז ואבחן את הידיים למשך הרבה זמן, לראות כמה זה ימשך ומה יהיו התוצאות). זה כאילו שזה נבנה עוד ועוד כל פעם. הסביבה התדלדלה במקצת, אבל עדיין נשארו שם לפחות עשרים אנשים. הפחיד אותי להיות מוקף בדמויות שאמורות להיות יצורים ממשיים, בכמות שכזאת. זה היה נראה לי קצת מוגזם. חשתי את הנוכחות של האנשים. ראיתי איך שהם פרודים משאר יצירי הדמיון שהיו קודם, ועכשיו אותה נוכחות התחזקה. המשכתי להלך שם ולהתבונן. לא היה נעים לי להיות מוקף בכול הדמויות, העדפתי לעבוד בסביבה אחרת. הפתרון היחיד שעלה בראשי אז היה לצאת מהגוף (יותר חכם היה לנסות להחליף חלום, אבל זה מה שעלה בראשי בגלל שכנראה היציאה הייתה מן מטרה קטנה בזמן האחרון...). עפתי למעלה, אבל ההדמייה לא הייתה מוצלחת במיוחד בגלל שמיהרתי קצת ולא התרכזתי. לא הרגשתי את מה שרציתי. עדיין שמעתי את קולות האנשים ומיהרתי לצאת משם. הפעלתי התכוונות על יציאה, ואמרתי את זה לעצמי בראש. ואז עשיתי עוד פעולה פנימית כלשהי, שגרמה לי להתעורר לאט למעשה. במקרה אחר היא היית מוציאה אותי רק קצת מהחלום, ומשאירה את הגוף רדום לגמרי... ואז הייתי יכול לעשות כל מיני דברים. כנראה בגלל זה עשיתי את זה... לא ניסיתי לחזור, התעוררתי לאט לאט עם הרגשה טובה. מסקנות: 1. להחליף חלום אם יש בעיות 2. חלימה זה כיף