מקבץ הנהוול

מייל

New member
על מה אתם מדברים?

מה הנושא של הפורום? ניסיתי להבין..... וכלום. אולי מישהו יכול להסביר תודה

קישקשתא

New member
שלום

שלום לכולם, שמי קישה ואני פה כי רציתי לדעת מהי דרך הלוחמים וגם ביקשו ממני פידבק על הודעת המנהלים, דעה של "אדם מין הישוב" (כזו שלא יודעת מהי דרך לוחמים וטרם קבלה את ההסבר –"רגילה"?!). אז קראתי הכל ולהלן הערותיי/הארותיי/הדברים שלטעמי פגעו בהבנה של הטקסט, לא כביקורת ורק מאהבה
. קודם כל (ואולי הכי חשוב) – אם אני מבינה נכון, דרך הלוחמים היא דרך חיים. פילוסופיה שחלקכם בוחרים לנסות ולחיות עלפיה או כמה שיותר קרוב אליה. למה לא לפתוח בזה ולא ב"הנה דרך אמיתית לחלוטין"? לאנשים מעשיים ושטחיים כמוני זה אומר איזה שביל בטיבט... כזה שאפשר לטוס אליו ולטייל בו. הפסקה השניה מושלמת, נפלאה, ברורה, אני אוהבת אותה. כאן אתם מתחילים עם ההשוואות, הסברים על השם וכו´. יש לי כמה בעיות עם זה שעיקרן – (1) זה מבלבל, קודם תסבירו מהי הדרך על דרך החיוב לא על דרך השלילה, את ההשוואה אפשר להעביר לסוף אם היא נראית לכם חשובה, לי (ואולי אני לא מייצגת) היא לא ממש ממחישה משהו אם זו היתה מטרתה (2) אני לא מסכימה עם הקביעות והראייה שלכם של "אדם רגיל". למרות הפירוט של הלכי הרוח, התנהגויות, סתירות וכו´, אין לי שום מושג איך אני יכולה להתקרב באופן מעשי ולו אף בטיפה לדרך אם הייתי רוצה לבחור בה אחרי הקריאה של ההודעה. אני לא משוכנעת שההודעה אמורה לכלול מידע כזה, אבל... טוב נו, הנה, אמרתי ודי. ואחרון (לכרגע), אם אני משתדלת לבנות ולתכנן ולוקחת אחריות ואפילו משתדלת לקבל בהבנה ולאהוב זה אומר שאני בדרך הנכונה בלי אפילו לדעת שככה אתם קוראים לה?
קישה

דרך הלוחמים (5)

מהי דרך הלוחמים? הפעם ננסה סופסוף לענות על כך בדייקנות ובצורה מפורטת, אחת ולתמיד!
האם נצליח? זה תלוי בכל אחד ואחד מכם, המשתתפים בפינה נפלאה ומצמררת זו. אוהב בן

סתר

New member
משנתו של דון חואן ../images/Emo60.gif

סיפורי עוצמה עמ´ 190 "ההתרחשויות הצפויות היום תלויות בשאלה האם יש בידך די עוצמה אישית כדי לרכז תשומת לב בלתי מופרעת בכנפי חושיך," אמר. ראו קישור, משנתו של דון חואן (4)

rubber duck

New member
היי קישה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה וברוכה היוצאת לדרך
שרון

מהי דרך הלוחמים? 4 הסברים ../images/Emo8.gif

כל אחד מהם נכון; כולם יחד מה-זה מדוייקים, חבל על הזמן: 1. המציאות מורכבת מאוסף של קודים אנרגטיים. זה כולל עצמים, מחשבות, נתיבי-גורל ועוד. "דרך הלוחמים" היא נתיב ממשי בתוך המציאות הזאת. אין זוהי פילוסופיה, או מחשבה, או גישה. זהו נתיב ממשי, שהצעידה בתוכו לוקחת אותנו אל מיטב היכולת האמיתית שלנו. לא זו שאנחנו חושבים, או יודעים, או מבוססת על אמונה או גישה כאלה או אחרות. מה לא ברור??? 2. הסבר מדהים של קרלוס קסטנדה 3. הסבר עוד יותר מדהים - שלי 4. עוד הסבר מ-ד-ה-י-ם שלי (יה-יה, חיקית אותי מה-זה טוב!!!
)

Dazed&Confused

New member
בן

שעשעת אותי...
D-: התכוונתי לתרגילים יותר ספציפים כהכנה לחלימה, אם יש כאלו.

אוי, זה רעיון ../images/Emo62.gif

הרי אתה מכיר כבר כמה וכמה תרגילים מהסוג הזה. אפשר ליצור ביחד (בסיוע אנשים נוספים) מאגר של תרגילים בתחום הזה. כדאי להתחיל בקטן. הטבע הרי מוליד תינוקות - ולא אנשים מבוגרים. תרשום כמה תרגילים שאתה מכיר בנושא - ואני אוסיף עוד כמה... מה דעתך?

Dazed&Confused

New member
לא הייתי פה כמה ימים....

המחשב עשה בעיות... הצלחתי לסדר אותן לבד
כרגע אין לי רעיונות.. אולי תתחיל אתה? כל מה שאני חושב עליו זה לישמור על שקט פנימי חזק לפני השינה. הייתה לי חלימה מעניינת לפני יומיים. היו לי חלומות צלולים במידה זו או אחרת שהייתי מותש מהם יחסית, והתעוררתי. ידעתי שאין לי מספיק כוח להתעסק עם חלימה, אבל רציתי לנסות יציאה אסטרלית. היה ברור לי שאני צריך להגיע לאיזור פתוח יחסית שבו אוכל לעוף למעלה כדי לדמות את המצב של היציאה, ומתוך מצב עמוק כזה להצליח (ד"א, איך אפשר לשלב ניסיונות ויצאות אסטרליות עם החלימה?). ידעתי שלחלום בצורה טובה אין לי זמן. הרדמתי את הגוף שלי ומתוך העירנות הצלחתי להיכנס לתוך מצב החלום. החשיבה שלי הייתה נקיה. הייתי בחדר שלי, עוד לפני שמצב החלום היה טוטאלי וחזק. בקושי ראיתי מה שעשיתי, הכול היה מטושטש כשפתחתי את החלון והתריס. יצאתי החוצה וכבר הכול היה ברור. הראיה הייתה ברורה בצורה שקרובה כמעט לגמרי למציאות. התפעלתי ממצב נדיר זה וגם ידעתי להבחין בהבדל בין החזון המושלם שנגלה לעיניי לבין המציאות, בעיקר מכיוון התחושה הפנימית. קפצתי מהחלון, ומשם קפצתי מעבר למעקה וירדתי לרחוב. הלכתי במורדו. המצב הנקי הזה הטעה אותי ושכחתי שאין לי זמן. הסתכלתי על הידיים כדי להתקבע יותר, ועברתי להסתכל על חפצים שונים, התמקדתי עליהם ומשם לידיים בחזרה (זה רעיון שהיה לי, להסתכל כמה שיותר על הידיים כדיי להגיע לרמת קיבוע הרבה יותר גבוהה ממה שגם כך הייתה לי). ואז מה שידעתי קודם התחיל להראות אותותיו, הרגשתי שהחלום ניגמר וכל מה שיכולתי לעשות זה להמשיך להתמקד על חפצים עד שזה יצא. למדתי מזה לזכור להיות נאמן להחלטה המקורית, ולא לתת לדברים להטעות אותי. להתאמן על קיבוע מוגבר. אחר כך ניסיתי להיכנס שוב, דימיינתי הסתחרורות, ופעלתי בשיטה טובה שמצאתי, שהבנתי אותה פתאום, לדמיין חפץ גלילי ולנסות לקרוא טקסט שכתוב עליו. ככה הסתחררתי והחלקתי במיומנות שהייתה ראויה לציון בשביל עצמי, לתוך המצב של החלום. עוד הייתי חצי בחוץ, אבל הרגשתי בבטחה שאני הולך להיכנס. ואז מישהו צילצל בדלת וזה העיף אותי החוצה. לא יכולתי לנסות שוב.

Dazed&Confused

New member
עוד חלימה

מהיום בבוקר. הלכתי ברחוב מוכר. בחנתי כמה אנשים ואז הבנתי שיש לי דברים יותר טובים לעשות. עליתי במעלה הרחוב והיו שם עוד אנשים. הסתכלתי על הידיים, הרגשתי רטט של אנרגיה בידיים ומשם לכל הגוף (חשבתי שבפעם הבאה אתרכז ואבחן את הידיים למשך הרבה זמן, לראות כמה זה ימשך ומה יהיו התוצאות). זה כאילו שזה נבנה עוד ועוד כל פעם. הסביבה התדלדלה במקצת, אבל עדיין נשארו שם לפחות עשרים אנשים. הפחיד אותי להיות מוקף בדמויות שאמורות להיות יצורים ממשיים, בכמות שכזאת. זה היה נראה לי קצת מוגזם. חשתי את הנוכחות של האנשים. ראיתי איך שהם פרודים משאר יצירי הדמיון שהיו קודם, ועכשיו אותה נוכחות התחזקה. המשכתי להלך שם ולהתבונן. לא היה נעים לי להיות מוקף בכול הדמויות, העדפתי לעבוד בסביבה אחרת. הפתרון היחיד שעלה בראשי אז היה לצאת מהגוף (יותר חכם היה לנסות להחליף חלום, אבל זה מה שעלה בראשי בגלל שכנראה היציאה הייתה מן מטרה קטנה בזמן האחרון...). עפתי למעלה, אבל ההדמייה לא הייתה מוצלחת במיוחד בגלל שמיהרתי קצת ולא התרכזתי. לא הרגשתי את מה שרציתי. עדיין שמעתי את קולות האנשים ומיהרתי לצאת משם. הפעלתי התכוונות על יציאה, ואמרתי את זה לעצמי בראש. ואז עשיתי עוד פעולה פנימית כלשהי, שגרמה לי להתעורר לאט למעשה. במקרה אחר היא היית מוציאה אותי רק קצת מהחלום, ומשאירה את הגוף רדום לגמרי... ואז הייתי יכול לעשות כל מיני דברים. כנראה בגלל זה עשיתי את זה... לא ניסיתי לחזור, התעוררתי לאט לאט עם הרגשה טובה. מסקנות: 1. להחליף חלום אם יש בעיות 2. חלימה זה כיף

Cheetah

New member
תנסה גם לבקש מהם ללכת

זה יעבוד אולי נמחקה לי ההודעה הזאת כבר כמה פעמים בלי ששמרתי אותה.. מזל שלא כתבתי יותר מדיי בהצלחה פעם הבאה

Dazed&Confused

New member
אנסה

זה נשמע מאוד מעניין... לא חשבתי על זה. (אתה מדבר בהנחה שמדוברת בישויות, נכון?) ההודעה הקודמת גם נמחקה לי... וכתבתי קצת יותר ממה שקל לשחזר בקלות... עכשיו אני נכנס לחלימה כמעט כל לילה.

חבר´ה, משאל!!!!!!

תציעו שמות חדשים - אף אחד לא מתחמק, כל אחד מציע שם אחד לפחות - לפינה הזאת!!! אם אתם חושבים שעדיף להשאיר את שמה הנוכחי, תגידו את זה!!!!! שמות מזכרוני שעלו בעבר (אפשר להציע גם דברים אחרים לגמרי): - קרלוס קסטנדה - השושלת של קסטנדה - משנתו של דון קרלוס יאללה, יש לכם דיעה - תביעו אותה!!! או שתגידו שמצדכם שישאר ככה!!!

deep ocean

New member
מצידי שיהיה:

השושלת של קסטנדה או השם הנוכחי של השרשור

קרלוס קסטנדה

אתם יודעים, אני מנסה לחשוב במושגים של "פורום". נניח שמדובר בשם של פורום. משום מה נראה לי שהשם הנכון הוא: "קרלוס קסטנדה". או בעצם: קרלוס קסטנדה ושושלתו או אולי: שושלת קסטנדה מה דעתכם? חשבו על כך כעל שם לפורום. מחכה להצעות.
שם זה דבר חשוב.

אולי ´ קרלוס קסטנדה והנגואלים´

השמאניזם של קסטנדה- שמאניזם בדרך קסטנדה... האמת -קרלוס קסטנדה ושושלתו- ,נראה טוב מאוד.

m_katzmann

New member
דרך לוחמים../images/Emo3.gif

היי בן, שם טוב, פורום טוב. משהו טוב לא מחליפים.
מאיה

למעלה