מקבץ אירועים
כבר הרבה זמן שאני כמעט קוראת פאסיבית, מקסימום הערה פה ותגובונת שם, כבר ממש מתחיל להיות לי לא נעים. אז זה לא אתם, זה אני
. אין זמן, לא לסעוד, לא לקרוא פורום, רק ליפול מול הטלוויזיה בעייפות בערב. אבל השבוע פתאום עבר משב רוח רענן, ולהלן התוצאות. ביום שני נערך בתהל, שאתם יודעים כמה היא חביבה עלי, ערב "פיאסטה ספרדית". זה מין ערב סגור (משלמים בכניסה, 99 ש"ח לאדם) במהלכו הסתובבו מלצריות עם מגשי טאפאסים מגוונים, רובם ממש טעימים, והכמות מוגבלת רק ביכולת הקיבה הפרטית. לצד הטאפאסים נמזגו יינות - 4 ספרדים ואחד ישראלי - גם הם ללא הגבלה (אני באופן אישי הגזמתי מאד!). אחרי שכבר לא יכולנו יותר, היתה הופעת פלמנקו קצרה. אני ניצלתי את העובדה שכולם קמו לראות, והשתרעתי על הספה כדי לעכל את כמות היין שהעריתי לקרבי. אילו שצפו נהנו גם הם, כך דווח לי. לפי עכבר העיר יערכו עוד כמה ערבים כאלו בקיץ, אז זה מומלץ. דבר אחד: לבוא מוקדם. לא שומרים מקומות ולא כולם יושבים. לי זה לא נראה כיף לעמוד כל הערב סביב שולחן קוקטייל. למזלנו, חברינו שהגיעו ב 8:15 תפסו את שולחן הישיבה האחרון בפנים (היו גם בחוץ).
כבר הרבה זמן שאני כמעט קוראת פאסיבית, מקסימום הערה פה ותגובונת שם, כבר ממש מתחיל להיות לי לא נעים. אז זה לא אתם, זה אני