מקבלים חדשים?

קרן ט

New member
מקבלים חדשים?

אז ככה- אני אמא לשני גוזלים הגדול בן 6 הנסיכה בת שנתיים. במקצועי אני מורה או יותר נכון גננת בחינוך המיוחד. ההורים שלי נסעו לפני חודש לשליחות בחו"ל יחד עם אחי. ואני כאן בארץ עם אחותי שבצבא ועוד אחות נשואה. והיום, אולי בגלל המראות בטלויזיה- מרגישה שאני צריכה את אמא ואבא.... אני לא לבד כאן בארץ-יש לי משפחה גדולה אבל מרגישה שאמא חסרה לי (וגם אבא כמובן) מה עושים? עד שהם יחזרו לחופש יש עוד המון המון המון זמן. אוף קצת קשה לי היום...

אנפה2

New member
היי קרן , וברוכה הבאה.../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני מהצד השני של המקרה שלך. בני נסע עם אשתו האמריקאית לארה"ב, בני ואני היינו מאוד קשורים, חברותי לא האמינו שאני אשרוד את הפרידה, אבל תאמיני לי לחיים יש את הדינמיקה שלהם. אני לא יודעת לאן הורייך נסעו, אבל מוכנה לספר לך מה אני עשיתי, לקחתי דף גדול ורשמתי מה השעות כאן , לעומת השעות שם (שלא נצלצל חלילה באמצע הלילה), תליתי את הדף במקום מרכזי במטבח, ואמרתי לילדי לבעלי ולעצמי, שמי שחש געגועים , והשעה סבירה יכול לצלצל לחו"ל בלי לדווח ובלי נקיפות מצפון. וכך כל מי שחש געגועים הרים טלפון, וממש ממש הרגשנו קרובים. היום בעידן האינטרנט , הסולולרי והמצלמות הדיגיטליות, באמת שאין סיבה שיהיה כל כך קשה, ותחשבי על זה שיהיה לך לאן לנסוע ולבקר. כיום בני כבר 10 שנים בחו"ל, וכבר יש 3 נכדים, והחיים ממשיכים.

קרן ט

New member
תודה אנפה....

ההורים שלי נמצאים בבלגיה כך שאין כל כך הפרש בשעות (שעה). אנחנו גם מצויידים במצלמה ורמקול כך שאפשר לדבר כל היום- אבל הם עדיין לא התחברו לאינט'... 10 שנים בחו"ל- הייתי משתעגעת זה המון- אבל מתרגלים לא? האמת, היחסים עם אמי מורכבים (כמו אצל כולם, לא?) אבל מאז שילדתי את הגדול ואברתי לגור 5 דקות הליכה ממנה אנחנו הרבה יותר קרובות. חסר לי הידיעה שיש מי שנמצא כאן לדאוג לי, לעזור לי, לשיתוף, חסר לי סבתא לילדים חסר לי אחי שהיה אח גדול לבני בן ה-6 חסרה לי העזרה עם הילדים, חסרים לי ארוחות שישי שאבא שלי היה מבשל- עוד מאט מגיעים החגים... ואז אתמול דיברתי איתם, והיום אני שוב כל כך מתגעגעת.... אופ קרן

mich78

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אלו ימים קשים לכולם (אני חושבת)

m i t a l y

New member
ברוכה הבאה קרן... ../images/Emo140.gif

לכולנו קצת קשה כרגע, אבל למעשה אני שמחה לקרוא מישהי שמביאה קרן אור לפורום, עם אהבה וגעגועים להוריה... ברוכה את...

למעלה