מקבלים חדשים?

noni2222

New member
מקבלים חדשים?

אמ.. אני נועה. בת 14. מאוסטרליה (חדשה בפורום וחדשה באוסטרליה..) אמ.. ותיתפלאו אבל חוץ מהתלבושת האחידה הנוראית, כל השאר בבית ספר פה אפילו נחמד. ולא השתגעתי, נפרט פעם אחרת (אם תירצו). אז.. תקבלו אותי?

היי נועה!

שלום לך אני אורטל ברוכה הבאה לפורום שלנו!!
תהני פה מותק!

L i r a n 5

New member
איך את מסתדרת עם האנגלית?

לא רוצה לחשוב איך הייתי מדבר באנגלית בלבד... ברוכה הבאה לפורום, אני לירן.

noni2222

New member
תודה כולם ובקשר לאנגלית..

אמ.. כן זה קצת קשה אבל לא יותר מידי.. בחיים שלי (ואפשר לחשוב כמה ארוכים אני בסך הכל בת 14..) גרתי בבלגיה, איטליה, ארה"ב, ספרד, הולנד ואוסטרליה (אוסטרליה הייתי פה לשנה בכיתה ב'-ג'..) ואני בכלל חצי אמריקאית (מה שאומר שעם סבתא מדברים ומתכתבים רק באנגלית כבר מגיל 3...) אז יש נכשלים בתעודה, אבל אני די מבינה.. לימודים הולך ממש רע כי אני לא מבינה את החומר כשהוא לא מועבר בעברית - אבל בהפסקה ואחרי זה עם חברות/חברים אני מבינה על מה הם מדברים.

shiroosh999

New member
ההורים שלך שגרירים או משו?

קראתי הרבה על כאלו שההורים שלהם עובדים בחו"ל בהתאם לצרכים של הממשלה. :)

noni2222

New member
לא חחח

אבא שלי פרופסור באוניברסיטה בישראל... אז שולחים אותו לכל מיני מקומות.. וחלק זה גם שבתון..

shiroosh999

New member
ברוכה הבאה נועה. :)

שיר, 14 וחצי, בית שמש, ישראל.
מקווה תשהני פה. :)

spiritspirit

New member
אבל יש כבר נועה אחת ../images/Emo10.gif

היי נועה. גמני נועה. =] איזה יופי לנו . אוסטרליה. מגניב אולי תהיי המורה הפרטית שלי?

יוו אוסטרליה|ג'ירפה|

יש לי חברה שאבא שלה גר באוסטרליה וכל הזמן היא טסה אליו וחוזרת אחרי איזה חודש. ברוכהבאה מותק! רק פנאן שיהיה פה.:)

White TigeR

New member
אוסטרליה, מגניב! אני מפלורידה

קוראים לי נעמה, אני גרה בפלורידה, ברוכה הבאה אלינו. Welcome to our forum, I am pleased to meet you.

noni2222

New member
חחח מגניב(=

תגידי גם לכם תקעו תלבושת אחידה של שמלה משובצת או שאני האומללה היחידה?

shlump3r

New member
יאאא<:::

ידידה טובה שלי גרה בפלורידה :eek: (היא ישראלית, המשפחה ירדו מהארץ לפני כמה זמן)

למעלה