מקבלים חדשים??

or2u

New member
מקבלים חדשים??

שלום לכולכן ונעים לי מאד. אני צריכה עזרה ולפי מה שקראתי אתן חבורה מגובשת ושמחה אשר עוזרת בכל זמן ותומכת המון. יש לי שאלה : אני נשואה 3 שנים ובשנתיים האחרונות הייתי מטופלת אצל הרופא נשים שלי ע"י כדורי פרוגינובה ואיקקקלומין. דבר אשר הביא הריון בדיוק לפני שנה , אבל ביום ה 18 ( בערך)הוא נפל
לכן החלטתי לפני חודש להכנס למרפאת הפוריות אצלנו במחלקת נשים . נתנו לי לעשות בדיקות הורמונים ומשטח צוואר הרחם. אני גם שומעת על זריקות וכדומה שאצטרך להזריק לעצמי בבטן. מישהו מוכן לכוון אותי ולומר לי לקראת מה אני הולכת?? תודה....תודה....מראש

אפרסקה

New member
בטח שמקבלים, רק לזמן מוגבל אני מקוה

אני לא כ"כ ותיקה ולכן אתן למומחיות ממני לענות. אבל מאחלת לך הצלחה ושהייה קצרצרה, מעבר מהיר לפורום השמנות.

or2u

New member
תודה רבה אפרסקית../images/Emo24.gif

מחכה לדעתן והתנסותם של הוותיקות

mayarut

New member
ברוכה הבאה!

אור היקרה, ברוכה הבאה ולזמן קצר מאד!
לכל בעיה פיתרונות שונים, לא כולן צריכות להזריק וכל פרוטוקול שונה. אפשר "להפציץ" אותך במידע שאין לך מה לעשות איתו. כדאי שתמתיני לבקור אצל הרופא המטפל ואז תספרי לנו איזה טיפול קבלת. אני ורבות כאן בפורום נשמח לעזור ולייעץ.
מאי

ליזט2

New member
מקבלים גם מקבלים ולשהות קצרה שמעת

אז זהו שגם אני די חדשה אבל היה לי חשוב לתת לך פידבק כניסה ולגבי כל השאלות גם אני לא כזה יודעת סורי אבל אל דאגה המומחיות המדהימות שלנו בטוח ישמחו לעזור לך אבל את חייבת להבטיח קודם שאת רק מבקרת כאן למעט זמן שיהיה לך בהצלחה בהמשך והמשך יום טוב

d2b2

New member
ברוכה הבאה

גם אני נמצאת בפורום רק חודשיים אבל בהחלט טוב לדעת שיש כזה וזה מאוד עוזר לדעת שיש עוד בנות במצבנו בהצלחה רבה כמה שיותר מהר...

אור, ברוכה הבאה... ../images/Emo140.gif

מקבלים חדשים, כן... בתקווה שזה לתקופה קצרה ביותר (אם בכלל)!! כשהייתי חדשה וקראתי המון דברים (והייתי רק בשלבים שלאחר ההזרעה) די התבלבלתי מכל הנתונים ביחד... לכן עצה קטנה ממני, בתקווה שלא תעלי הרבה שלבים... את יכולה לשאול כל שלב שבו את נמצאת ולא הכל בבת אחת... פשוט זה יותר מידי מבלבל.... במח' פוריות, לאחר שהרופא/ה שומע/ת מה הבעיה, קובעים פרוטוקול (תוכנית טיפול) בהתאם... נכון לא תמיד זה מתאים ולכן משנים אותה (אם יש צורך, בתקווה שלא!!!). כמובן שאת חייבת לומר לרופא/ה שהרופא נשים נתן לך את הכדורים הנ"ל. נכון לפעמים מזריקים בבטן (תת עורי) ולפעמים בישבן או בירך (תוך שריר) בהתאם לזריקות... לכן, נראה מה ת/יאמר הרופא/ה ואז נוכל להמשיך לעזור... ומקפיצה לך באותה הזדמנות לתשובות נוספות. ממני - בינתיים

צהלולים

New member
פולשת לשניה כדי לשאול שאלה.. ../images/Emo13.gif

קודם כל בהצלחה! ראית שאת יכולה להכנס להריון וזה הרבה מאד. השני יגיע בוודאי בקרוב מאד!
ועכשיו לשאלה קטנה מפורום "לקראת הריון": בדיוק עכשיו התחלתי טיפולים של איקקלומין ופרוגינובה... ורציתי לשאול... מה זה פרוגינובה בעצם ולמה צריך אותה? ובכלל, אם יש לך כח, לספר לי קצת על מה הולך לקרות לי... (אגב קיבלתי גם אמפולות של כוריגון). תודה!
בהצלחה!

or2u

New member
יהוווווו...בוקר טוב לכן

איזו קבלת פנים. תודה רבה רבה רבה רבה..
באמת בתקווה להיות כאן רק לזמן קצר
מבטיחה לעדכן ולהתעדכן איתכן .
יום טוב לכולנו

נועם@בת

New member
פרוגינובה זה אסטרוגן

כאשר נוטלים איקקלומין יכולה להפגע הפרשת האסטרוגן (E2), ולכן הרירית לא מתעבה כמו שצריך, ריר צוואר הרחם הופך סמיך והסיכוי להריון קטן. נטילת פרוגינובה מוסיפה את האסטרוגן באופן מלאכותי. אם תסבלי ממצבי רוח מטורפים ומתחושה שכל העולם נגדך- אל תבהלי, זאת תופעת לוואי של הפרוגינובה הארורה
. בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. למה לשמוע על זריקות? למה לא לשמוע על הריונות ובחילות וילדים שצריך להחליף להם חיתולים
? תמיד כדאי לשמוע על דברים טובים ולהזיז הצידה את הדברים הלא נעימים. אולי הם ישכחו שאת באזור. מה שעומד לפניך זה בירור יסודי של בעית הפוריות. ביום השלישי לוסת תעשי בדיקת דם לבקידת הפורפיל ההורמונלי. (אם מופיעה גם בדיקת פרולקטין, חשוב להיות ערה 3 שעות לפני הבדיקה כדי לקבל תשובה מהימנה). בדיקת פאפ לצוואר הרחם לא בהכרח בודקת פוריות, אבל היא בדיקה חשובה לנשים. תוצאות בדיקת הדם יוכלו להראות או לשלול שיבוש הורמונלי. אם טופלת באיקקלומין אני מניחה שהמחזור שלך אינו סדיר. בעלך ישלח לבדיקת זרע, ולאור התוצאות יחליטו מה הטיפול הנכון לכם. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה