מצתרף לפורום

tormentor2

New member
מצתרף לפורום

כל חיי פחדתי מהם... הי- שמי מיכאל ואני אצטרף לפורום הזה... האם ראיתי? לא, לא ראיתי רוח או שד, ואני מקווה שזה יישאר כך. עד כמה אני יודע? אני חושש שאני לא יודע כלום, חוץ מדברים פעוטים מאוד, ובגלל זה אני כאן- כדי ללמוד! יש לי כוחות? כן ולא, יש לי יכולות טלפתיה שקצת מפותחות אצלי מאשר כל שאר קרובי. אני כמעט בן 16, עוד שנתיים צבא -.-". המקרה שלי: זה לא ממש רוח או שד, לפחות ככה אני חושב. שום דבר מיוחד לא קרה לי אבל תמיד יש לי את ההרגשה המוזרה הזאת בלילה ולפעמים ביום שמישהו מסתכל עליי וכשאני אפילו חושב על רוחות וכאלה אני מרגיש עקצוץ בגב ולפעמים ברגליים! לא קר לי, מה שמאפיין בדרך כלל רוחות- להפך חם, חם מאוד!!! (פ"ת חמה מאוד) אבל ההרגשה המעצבנת, אולי אני מדמיין?! מקרה שני: חבר שלי. ילד מ-ו-ז-ר אבל מצחיק, תמיד יש לו מבט מוזר כזה כאילו הוא מסתכל על משהו מדהים ושאני מסתכל לאן שהוא מביט אני לא רואה כלום... יום אחד בדרך מבצפר הוא פשוט נעמד מסתכל על השמים ולקחו לי לפחות 5 דקות עד שהסתתי את המבט שלו מהשמיים... מוזר!

Dark faith

New member
היי,

קודם כל ברוך הבא לפורום
בקשר לשאלה הראשונה, בלילה, אנחנו בדר"כ עסוקים פחות בגירויים שהסביבה מספרת לנו- ודמיוננו פחות ופחות עסוק מהסביבה. הגיוני, ומאוד הגיוני שזה פשוט הדימיון שלך שער לגירויים שבמשך היום- הוא לא שם לב אליהם. ובקשר לחבר שלך, יש אנשים שרמת המודעות שלהם גבוהה יותר מאחרים, יכול להיות שהוא קולט ורואה דברים שהסביבה אינה מודעת להם. אבל היי, מצד שני יכול להיות שהוא סתם במאדם מוזר....אין לדעת- וזה מה שיפה בעולם הרוחות והמיסטיקה, אין מדע, אין שחור או לבן, ואין אמת או שקר.

למעלה